• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۰۹۲۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۱
فارس » اجتماعی

برنامه کاری مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز ۲۸ آبان

آخرین برنامه کاری مراکز واکسیناسیون کروناویروس شیراز، مربوط به روز جمعه، بیست و هشتم آبان ۱۴۰۰ اعلام شد

برنامه کاری مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز  ۲۸ آبانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، بر اساس اعلام کمیته واکسیناسیون علیه کرونا در دانشگاه، نام، نشانی و ساعات فعالیت مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز، روز جمعه، بیست و هشتم آبان سال ۱۴۰۰ بر اساس شرایط زیر است.

فعالیت تزریق واکسن در مراکز پهلوانان نصیری و هلال احمر با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مراکز سرداران و احمدبن موسی شاهچراغ (ع) با تزریق واکسن‌های پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های پاستوکووک، آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۷ صبح تا ۱۱ شب؛ مراکز غدیر و سالن ورزشی امام حسن مجتبی (ع) با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز شهید نصر فرد با تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت‌های اول و سوم و تزریق واکسن‌های آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت‌های اول، دوم و سوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز سالن ورزشی دانشکده هنر و معماری با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۷ صبح تا ۳ بعد از ظهر؛ مرکز ملاصدرا با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، کوو ایران برکت، پاستوکووک و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، پاستوکووک، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز حسینیه عاشقان ثارالله (ع) با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های آسترازنکا، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۷ صبح تا ۱۲ شب؛ مرکز ثامن الحجج (ع) با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت کاری صبح و پایگاه‌های خودرویی دراک و پارس با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر انجام می‌شود.

متولدین سال ۱۳۸۸ و قبل از آن که در سامانه https://salamat.gov.ir نام نویسی کرده و پیامک نوبت دهی دریافت کرده اند، همچنین افرادی که موعد دریافت نوبت دوم واکسن آن‌ها فرا رسیده است، طی دو شیفت از ساعت ۷ صبح در شیفت صبح و از ساعت ۱۳ در شیفت عصر تا پایان حضور مراجعان واکسن‌های «کووایران برکت، اسپوتنیک، پاستوکووک، آسترازنکا و سینوفارم» تزریق می‌شود؛ همچنین در صورت عدم امکان حضور در مراکز واکسیناسیون اعلام شده، می‌توانند برای تزریق واکسن از ساعت ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر به مراکز واکسیناسیون خودرویی دراک و پارس مراجعه کنند.

توجه: واکسن «پاستوکووک»، تنها برای سنین ۱۲ تا ۱۸ سال تزریق می‌شود.

توضیحات: تزریق واکسن در مرکز سالن ورزشی دانشکده هنر و معماری از ۷ صبح تا ۳ بعد از ظهر، مرکز ثامن الحجج (ع) تنها در نوبت کاری صبح؛ مرکز سرداران و مراکز احمدبن موسی شاهچراغ (ع) از ساعت ۷ صبح تا ۱۱ شب و حسینیه عاشقان ثارالله (ع) از ساعت ۷ صبح تا ۱۲ شب انجام می‌شود.

همچنین فعالیت مراکز تزریق واکسن نوبت سوم در شیفت صبح از ساعت ۷ صبح و در شیفت عصر از ساعت ۱۳ برای افرادی که شرایط دریافت نوبت سوم را دارند، آغاز و تا پایان حضور مراجعان دارای نوبت واکسیناسیون انجام می‌شود.

افراد بالای ۶۰ سال که دو نوبت از واکسن‌های غیرفعال شده «کووایران برکت، بهارات و سینوفارم» استفاده کرده اند، باید نوبت سوم واکسن ترجیحاً مشابه نوبت اول (غیر فعال شده) به فاصله ۴ ماه از نوبت دوم دریافت کنند.

همچنین افرادی که شرایط نوبت سوم واکسن را دارند، در صورت عدم امکان حضور در مراکز واکسیناسیون اعلام شده، می‌توانند برای تزریق واکسن از ساعت ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر به مراکز واکسیناسیون خودرویی دراک و پارس مراجعه کنند.

توجه: همراه داشتن کارت ملی و کارت واکسن الزامی است!

یادآور می‌شود، لازم است حضور افراد در مراکز واکسیناسیون تنها بر اساس پیامک نوبت دهی بوده و از افراد دیگر درخواست می‌شود برای پیشگیری از هرگونه اختلال و ازدحام جمعیت در محل‌های تزریق واکسن و حفظ سلامت خود و دیگران، تنها پس از دریافت پیامک در روز‌های آینده به مراکز واکسیناسیون اعلام شده در پیامک مراجعه کنند، چرا که امکان پذیرش افراد خارج از نوبت‌های پیامک شده وجود ندارد و هر گونه مراجعه خارج از شرایط یاد شده، موجب اختلال در روند اجرای واکسیناسیون خواهد بود.

برای دریافت نشانی مراکز و آخرین اطلاعات مربوط به واکسیناسیون در استان فارس و تغییرات احتمالی برنامه واکسیناسیون به پایگاه اینترنتی https://covidvaccine.sums.ac.ir مراجعه یا اینجا کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)