• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۱۱۰۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
اجتماعی

نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن میرزا قاسمی

برای خوشمزه‌تر شدن میرزا قاسمی خانم‌های گیلانی ترفند‌هایی را به کار می‌برند که در این بخش به آن‌ها می‌پردازیم.

به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، میرزا قاسمی یکی از غذا‌های اصیل و خوشمزه ایرانی است که بسیار محبوب و پرطرفدار می‌باشد. کمتر کسی است که به شمال کشور سفر کرده باشد و میرزا قاسمی معروف گیلانی را نخورده باشد. تهیه این غذای گیاهی آسان است.
 
نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن میرزا قاسمی
 
برای تهیه میرزا قاسمی از بادمجان‌های کشیده و براق و قلمی استفاده کنید.
 
رستوران‌های شمالی برای کباب بادمجان از منقل ذغال استفاده می‌کنند پس اگر می‌خواهید میرزا قاسمی شما طعم دودی داشته باشد حتما بادمجان‌ها را روی زغال یا شعله اجاق گاز کباب کنید.
 
اگر طعم دودی بادمجان‌ها را دوست ندارید، می‌توانید آن‌ها را آب پز یا سرخ کنید، اما قبل از سرخ کردن بهتر است کمی در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن‌ها از بین برود.
 
برای خوشمزه‌تر شدن میرزا قاسمی می‌توانید گوجه فرنگی‌ها را نیز کباب کنید.
 
برای خوشمزه شدن طعم میرزاقاسمی قبل از اضافه کردن گردوها، آن‌ها را با کمی کره پاستوریزه در یک ماهیتابه جدا تفت دهید تا روغن بیندازند و سپس اضافه کنید.
 
برای تزیین میرزا قاسمی از مغز گردو هم استفاده می‌شود. همچنین می‌توانید تخم مرغ را جداگانه در ظرفی با کره تهیه کنید و در موقع سرو روی میرزا قاسمی قرار دهید.
 
اگر می‌خواهید میرزا قاسمی طعم و رنگ بهتری داشته باشد، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود و به میرزاقاسمی بیافزایید.
 
مواد لازم برای تهیه میرزاقاسمی" (برای ۴ نفر)
بادمجان ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد (اختیاری)
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیر ۴ حبه
گردو تازه خرد شده ۱ فنجان
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
 
طرز تهیه میرزا قاسمی اصل گیلانی با گردو
برای تهیه میرزاقاسمی اصیل و سنتی گیلانی طبق مراحل زیر عمل کنید:
 
۱. بادمجان‌ها را خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا خشک شوند. بادمجان‌ها را روی منقل یا روی شعله گاز کبابی کنید.
 
۲. پوست بادمجان‌های کباب شده را جدا کنید.
 برای پوست کندن بادمجان‌های کبابی آن‌ها را پس از کباب کردن داخل یک کاسه بریزید و روی کاسه را سلفون کشیده و ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا بادمجان‌ها عرق کرده و پوست آن‌ها راحت جدا گردد.
 
۳. گوشت بادمجان‌ها را روی یک تخته بگذارید و با یک چاقو تیز آن‌ها را ریز کنید.
 
۴. گوجه فرنگی‌ها را خوب بشویید و انتهای آن‌ها را برش کم عمقی بزنید و ۵ دقیقه داخل آب جوش بریزید و سپس آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و داخل یک کاسه آب خیلی سرد بریزید و پوست گوجه‌ها را خیلی راحت جدا کنید.
 
۵. پس از جدا کردن پوست، گوجه فرنگی‌ها را رنده یا ریز خرد کنید.
 
۶. چهار حبه سیر یا بیشتر را رنده یا ریز خرد کنید.
 
۷. سیر رنده شده را با مقداری روغن تفت دهید؛ سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید.
 
۸. بادمجان‌ها را به تابه اضافه کنید و همراه با سیر به مدت تقریبا یک ربع تفت دهید تا رنگ بگیرند.
 
۹. گوجه فرنگی رنده شده را به مواد بیافزایید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
 
۱۰. حرارت شعله را کم کنید تا آب مواد کشیده شود.
 
۱۱. سپس گردو خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.
 
۱۲. در صورت تمایل به استفاده از تخم مرغ، با مقدار کمی روغن تخم مرغ‌ها را در ظرفی نیمرو کنید.
 
۱۳. پس از پختن تخم مرغ ها، آن‌ها را تکه تکه کنید و با مخلوط بادمجان و گوجه فرنگی به خوبی ترکیب کنید.
 
۱۴. میرزا قاسمی را داخل ظرف مورد نظرتان بکشید و با مقداری جعفری خرد شده تزئین کنید.
 
۱۵. می‌توانید این غذا را با نان یا برنج کته در کنار یک لیوان دوغ و یک کاسه ماست یا سیر ترشی نوش جان کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل کارگروه تدوین شیوه‌نامه امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی
کشف ۴۰۰ قلم اشیاء تاریخی در سنندج
بسیج، یادآور روحیه‌ای استوار از ایمان، همدلی و خدمت صادقانه است
پایان مسابقات قهرمانی نوجوانان بیسبال در مشهد
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان
راه اندازی سامانه فرود اتوماتیک در فرودگاه آبادان
غبار روبی مزارش شهدا در جغتای
آزادکاران نوجوان تهران در راه بغداد
قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد
صدور مجوز جدید توسعه در غرب کارون در گرو رفع مشکلات زیست‌محیطی نفت
شب شعر فاطمی در برخوار
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته بسیج
برگزاری مسابقات جام قهرمانی شهدای اقتدار در البرز
صادرات بیش از صد تن گوجه فرنگیِ مُهر به کشورهای آسیایی
تجدید میثاق بسیجیان ساوجبلاغ با آرمان‌های انقلاب
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان
ایران جان مدرسه را رسانه ایی می کند؛ امضای تفاهم نامه همکاری شبکه آموزش با آموزش و پرورش
نبرد آلومینیوم، ملوان در جام حذفی
موفقیت فنی کم‌سابقه در صنعت گاز ایران
هشدار استاندار آذربایجان‌غربی نسبت به بحران پسماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)