• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۱۱۰۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
اجتماعی

نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن میرزا قاسمی

برای خوشمزه‌تر شدن میرزا قاسمی خانم‌های گیلانی ترفند‌هایی را به کار می‌برند که در این بخش به آن‌ها می‌پردازیم.

به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، میرزا قاسمی یکی از غذا‌های اصیل و خوشمزه ایرانی است که بسیار محبوب و پرطرفدار می‌باشد. کمتر کسی است که به شمال کشور سفر کرده باشد و میرزا قاسمی معروف گیلانی را نخورده باشد. تهیه این غذای گیاهی آسان است.
 
نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن میرزا قاسمی
 
برای تهیه میرزا قاسمی از بادمجان‌های کشیده و براق و قلمی استفاده کنید.
 
رستوران‌های شمالی برای کباب بادمجان از منقل ذغال استفاده می‌کنند پس اگر می‌خواهید میرزا قاسمی شما طعم دودی داشته باشد حتما بادمجان‌ها را روی زغال یا شعله اجاق گاز کباب کنید.
 
اگر طعم دودی بادمجان‌ها را دوست ندارید، می‌توانید آن‌ها را آب پز یا سرخ کنید، اما قبل از سرخ کردن بهتر است کمی در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن‌ها از بین برود.
 
برای خوشمزه‌تر شدن میرزا قاسمی می‌توانید گوجه فرنگی‌ها را نیز کباب کنید.
 
برای خوشمزه شدن طعم میرزاقاسمی قبل از اضافه کردن گردوها، آن‌ها را با کمی کره پاستوریزه در یک ماهیتابه جدا تفت دهید تا روغن بیندازند و سپس اضافه کنید.
 
برای تزیین میرزا قاسمی از مغز گردو هم استفاده می‌شود. همچنین می‌توانید تخم مرغ را جداگانه در ظرفی با کره تهیه کنید و در موقع سرو روی میرزا قاسمی قرار دهید.
 
اگر می‌خواهید میرزا قاسمی طعم و رنگ بهتری داشته باشد، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود و به میرزاقاسمی بیافزایید.
 
مواد لازم برای تهیه میرزاقاسمی" (برای ۴ نفر)
بادمجان ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد (اختیاری)
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیر ۴ حبه
گردو تازه خرد شده ۱ فنجان
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
 
طرز تهیه میرزا قاسمی اصل گیلانی با گردو
برای تهیه میرزاقاسمی اصیل و سنتی گیلانی طبق مراحل زیر عمل کنید:
 
۱. بادمجان‌ها را خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا خشک شوند. بادمجان‌ها را روی منقل یا روی شعله گاز کبابی کنید.
 
۲. پوست بادمجان‌های کباب شده را جدا کنید.
 برای پوست کندن بادمجان‌های کبابی آن‌ها را پس از کباب کردن داخل یک کاسه بریزید و روی کاسه را سلفون کشیده و ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا بادمجان‌ها عرق کرده و پوست آن‌ها راحت جدا گردد.
 
۳. گوشت بادمجان‌ها را روی یک تخته بگذارید و با یک چاقو تیز آن‌ها را ریز کنید.
 
۴. گوجه فرنگی‌ها را خوب بشویید و انتهای آن‌ها را برش کم عمقی بزنید و ۵ دقیقه داخل آب جوش بریزید و سپس آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و داخل یک کاسه آب خیلی سرد بریزید و پوست گوجه‌ها را خیلی راحت جدا کنید.
 
۵. پس از جدا کردن پوست، گوجه فرنگی‌ها را رنده یا ریز خرد کنید.
 
۶. چهار حبه سیر یا بیشتر را رنده یا ریز خرد کنید.
 
۷. سیر رنده شده را با مقداری روغن تفت دهید؛ سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید.
 
۸. بادمجان‌ها را به تابه اضافه کنید و همراه با سیر به مدت تقریبا یک ربع تفت دهید تا رنگ بگیرند.
 
۹. گوجه فرنگی رنده شده را به مواد بیافزایید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
 
۱۰. حرارت شعله را کم کنید تا آب مواد کشیده شود.
 
۱۱. سپس گردو خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.
 
۱۲. در صورت تمایل به استفاده از تخم مرغ، با مقدار کمی روغن تخم مرغ‌ها را در ظرفی نیمرو کنید.
 
۱۳. پس از پختن تخم مرغ ها، آن‌ها را تکه تکه کنید و با مخلوط بادمجان و گوجه فرنگی به خوبی ترکیب کنید.
 
۱۴. میرزا قاسمی را داخل ظرف مورد نظرتان بکشید و با مقداری جعفری خرد شده تزئین کنید.
 
۱۵. می‌توانید این غذا را با نان یا برنج کته در کنار یک لیوان دوغ و یک کاسه ماست یا سیر ترشی نوش جان کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)