• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۲۹۳۹
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
طهرانچی :

درحال حضوری کردن آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی هستیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: درحال حضوری کردن آموزش در این دانشگاه هستیم و از نیمه آذر روند حضوری شدن را جدی دنبال می‌کنیم.

آقای محمد مهدی طهرانچی در حاشیه اختتامیه همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی که در سالن همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات برگزار شد در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: نهاد‌های دانشگاهی باید به جریان سازی و گفتمان سازی علوم انسانی توجه کنند و تفکر به تمدن نوین اسلامی باید مورد توجه قرار گیرد.
 وی گفت: باید از علوم غرب عبور و بتوانیم این علوم را نقد کنیم تا مبانی تمدن اسلامی را بسازیم. 
رئیس دانشگاه آزاد ادامه داد: این همایش با همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد و هزار و ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که امروز از تعدادی از مقالات برتر تقدیر می‌شود. 
 
 ۹۰ در صد استادان واکسینه شدند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین درباره نحوه حضوری شدن کلاس‌های این دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی و همه واحد‌های این دانشگاه با ۶۰۰ کانتینر به کمک بخش بهداشت و درمان آمدند و امروزه شاهد هستیم که ۹۰ درصد از استادان و ۸۴ درصد از دانشجویان این دانشگاه واکسینه شده اند.
 
 دانشجویان از رساله و پایان نامه حضوری دفاع می‌کنند 
وی گفت: این دانشگاه پیشگام‌ترین نهاد آموزش عالی در بحث واکسینه کردن استادان و دانشجویان است و همین موضوع مقدمه ایجاد کرد که بتوانیم کلاس‌ها را هرچه سریعتر حضوری کنیم.
طهرانچی تاکید کرد: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته مقرر شد همه دفاع دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا حضوری باشد و همه آزمایشگاه‌های این دانشگاه به صورت حضوری برای دانشجویان برگزار شود.
 وی گفت: دانشجویانی که در مناطق با وضعیت کرونایی آبی هستند همه کلاس‌های آنان به صورت حضوری انجام می‌شود، اما دانشجویانی که در مناطق زرد حضور دارند ۴۰ درصد کلاس‌ها به صورت مجازی و ۶۰ درصد به صورت حضوری است.
طهرانچی ادامه داد: تا نیمه آذر روند حضوری شدن دانشجویان را به صورت جدی دنبال می‌کنیم و هم اکنون در حال حضوری سازی کلاس‌های دانشجویان این دانشگاه هستیم.
 
امتحانات دانشجویان حضوری برگزار می‌شود 
 طهرانچی با بیان اینکه به غیر از رشته‌های علوم پزشکی سایر رشته‌ها به خوابگاه متکی نیستند، گفت: برای اسکان در خوابگاه دانشجویی دانشجویان باید دو دز واکسن کرونا را زده باشند، اما برای کلاس‌های حضوری اجباری بر دو دز واکسن نداریم. 
وی در ادامه گفت: امتحانات دانشجویان به صورت حضوری برگزار می‌شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: البته ما از این تجربه آموزش مجازی در دانشگاه‌ها بهره‌مند می‌شویم.
آقای طهرانچی در پاسخ به سوال دیگری درباره مشکلی که برای برخی از دانشجویان مبنی بر ثبت نام در این دانشگاه بدون تسویه شهریه شکل گرفت گفت: در گذشته سامانه این دانشگاه به صورت چک بود یعنی با گرفتن چک و الزامات اسنادی، ثبت نام دانشجویان انجام می‌شداما با توجه به مشکلاتی که در زمینه چک برای دانشجویان رخ داد، این مقوله حذف شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در کنار این مقوله امکاناتی از جمله وام دانشجویی برای دانشجویان در نظر گرفته شده است تا اگر دانشجویی نمی‌تواند شهریه را تسویه کند از وام دانشجویی استفاده کند.
وی تاکید کرد: مشکلی که در یکی از سامانه‌های آموزشی پیش آمد و مربوط به بدهکاران بود، برطرف شد، زیرا این یک مسئله کلی نبود، مسئله‌ای است برای درک شرایط اقتصادی کشور است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطعی گاز، روز شنبه در مناطقی از شاهین شهر
هفته ۷ بسکتبال سوپرلیگ غرب آسیا؛ آستانه قزاقستان صدرنشین شد
اجرای توسعه شبکه برق روستای سالمی شهرستان شادگان
راه‌اندازی سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی، به زودی
️ امدادرسانی به ۵ مصدوم تصادف رخ‌به‌رخ پراید و پژو پارس در محور بروجن–لردگان
دعوت از دو تکواندوکار زنجانی به مرحله دوم انتخابی تیم ملی نوجوانان
آسمانی شدن پدر دو شهید در کازرون
مهدی جان ایران
موفقیت ۳۸۴ دانش آموز فارسی در حفظ جز سی قرآن کریم
ادامه بارش‌ها تا اوایل وقت امشب در خراسان جنوبی
بسکتبال ان بی‌ای؛ اوکلاهما در خانه سن آنتونیو غافلگیر شد
استاندار آذربایجان‌غربی: شاهین‌دژ از ظرفیت‌های کم نظیری برخوردار است.
انقلاب اسلامی با اندیشه مهدویت پیوند عمیق دارد
فراخوان شرکت در جایزه ملی روایت پیشرفت
کُرُه قائنات با ۲۰ میلی‌متر بارندگی رکورددار بارش‌ها در خراسان جنوبی
بهره برداری از ۳۶۱ طرح برقی در غرب مازندران
توسعه عمران و آبادانی در روستا‌های سردشت
افتتاح ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان
تعداد مشترکان برق هزار و ۱۱۲ درصد افزایش یافت
پایان هفته ۲۶ بسکتبال یورولیگ؛ شکست بولونیا از لیون ته جدولی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)