• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۳۶۰۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۷
مرکزی » اجتماعی

کتب خطی ساوه از اراک برگردد

فرماندار ساوه : کتب خطی و نفیس ساوه که هم اکنون در اداره کل کتابخانه‌های استان مرکزی در اراک نگهداری می شود به این شهرستان برگردد.

کتب خطی ساوه از اراک برگردد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ فرماندار ساوه گفت: کتب خطی و نفیس این شهرستان که هم اکنون در اداره کل کتابخانه‌های استان مرکزی در اراک نگهداری می شود به این شهرستان برگردد.

علی میرزایی در آیین افتتاح و بهره‌برداری از کتابخانه عمومی حضرت ام‌البنین (س) شهر صنعتی کاوه که همزمان با فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی انجام شد، اظهار کرد: کتاب‌های خطی و نفیس کتابخانه عمومی شهرستان ساوه که بیانگر میراث و یادگار تمدن شهر کهن و تاریخی ساوه است، در اراک نگهداری می‌شود در حالیکه باید این کتب که معرف هویت تاریخی این شهرستان است در معرض دید و استفاده علاقمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه کتب خطی و نفیس باید در یک فضای استاندارد نگهداری شود، اظهار کرد: زیرساخت مناسب و استاندارد برای نگهداری از این کتب در ساوه وجود دارد و علاوه بر آن خانه تاریخی مقدس‌زاده ساوه که هم اینک در تملک شهرداری است قرار است به موزه‌ای مدرن برای نگهداری کتب تاریخی و نفیس، آثار و اشیاء باستانی شهرستان تبدیل شود و با تبدیل این بنای تاریخی به خانه فرهنگ، با ایجاد فرهنگسرای تاریخی به معرفی بیشتر هویت شهر تاریخی ساوه پرداخته شود.

فرماندار ساوه در ادامه با تقدیر از از تلاش‌های اداره کتابخانه‌های ساوه و دفتر محلی شهرصنعتی کاوه اظهار کرد: شهرصنعتی کاوه به عنوان قطب صنعت کشور باید در حوزه فعالیت‌های فرهنگی نیز سرآمد باشد و مدیریت این مجموعه صنعتی مسئولیت اجتماعی بزرگداشت رویدادها و مناسبت‌های فرهنگی را عهده‌دار است.

وی بیان کرد: افتتاح کتابخانه عمومی در شهر صنعتی کاوه نقطه عطفی برای برگزاری سایر فعالیت‌های فرهنگی در این منطقه است و مقوله فرهنگ در این مجموعه صنعتی با جمعیت کارگری بالغ بر ۵۰ هزار نفر نباید مغفول بماند.

میرزایی با تاکید بر اینکه سرانه کتابخوانی در ساوه پائین است، خواستار توزیع عادلانه امکانات و زیرساخت‌های فرهنگی به ویژه در حوزه کتاب و در بین روستاها شد تا بتوان سرانه فضای فیزیکی کتابخانه‌های ساوه را به شاخص استاندارد رساند.

 سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی نیز گفت: افتتاح و بهره‌برداری از کتابخانه عمومی حضرت ام‌البنین (س) شهر صنعتی کاوه با هدف گسترش سرانه فیزیکی کتابخانه‌های عمومی و توسعه عدالت فرهنگی صورت گرفته است.

سکینه‌خاتون مهدیان‌پور، با تقدیر از همکاری و همراهی مدیریت شهرصنعتی کاوه در راه‌اندازی این کتابخانه اظهار کرد: در این کتابخانه به وسعت ۱۹۹ متر مربع و براساس استاندارد کتابخانه‌ها راه‌اندازی شده و دارای بخش‌های متعددی شامل مخزن، بخش کودک و سالن مطالعه است.

وی بیان کرد: در حال حاضر بالغ بر ۱۶۰۰ عنوان کتاب در این کتابخانه وجود دارد و به صورت مستمر کتاب‌های بیشتری به همراه نشریات اضافه خواهد شد.

در آئین افتتاح و بهره‌برداری از کتابخانه عمومی حضرت ام‌البنین (س) شهر صنعتی کاوه، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، اعضای انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان ساوه و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی ساوه و شهرصنعتی کاوه حضور داشتند.

شرکت کنندگان در این آئین با حضور بر سر مزار چهارشهید گمنام مدفون در شهرصنعتی کاوه با اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
تقدیم تندیس یادبود شهید دریاقلی سورانی به خانواده شهید حاجی‌زاده
استمرار جوی پایدار در آبادان و خرمشهر
تربیت نسل آینده مدیران شهری در مدارس دارالمؤمنین تهران
ساماندهی رودخانه بالد در شهرستان اردل
معدوم‌سازی بیش از ۴ تُن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در شفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
استعفا در شرایط حساس
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
دستور عارف برای بررسی سانحه سرویس مدارس در پایتخت
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)