• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۳۷۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۴
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

کاهش قیمت بلیت پرواز‌های داخلی از امروز ۱ آذر

انجمن شرکت‌های هواپیمایی قیمت جدید بلیت هواپیما برای پرواز‌های داخلی را اعلام کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما؛ نرخ جدید بلیت هواپیما برای پرواز‌های داخلی اعلام شده که در آن حدود ۱۲ تا ۱۳ درصد قیمت بلیت پرواز‌های داخلی نسبت به آن چه که شرکت‌های هواپیمایی (ایرلاین‌ها) از ابتدای تیر افزایش داده بودند کاهش پیدا کرده است.
 
 از امروز اول آذر مقرر شده فروش بلیت تنها براساس کارت واکسن و یا تست پی سی آر منفی ۷۲ ساعت قبل باشد که قرار است با همکاری وزارت کشور و وزارت بهداشت و درمان کشور از طریق سامانه امید برنامه را اجرایی کند.
 
مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه میانگین قیمت نرخ بلیت هواپیما از امروز اول آذر بین ۱۲ تا ۱۳ درصد کاهش خواهد یافت، گفت: کاهش قیمت بلیت هواپیما از ۲ تا ۳ درصد شروع و تا ۳۳ درصد ادامه پیدا خواهد کرد.
 
وی گفت: به طور مثال مسیر تهران-مشهد پیش از یک میلیون و ۷۸ هزار و ۵۰۰ تومان بوده که در حال حاضر با کاهش ۹ درصدی به ۹۸۲ هزار و ۴۰۰ تومان رسیده است.
 
اسعدی سامانی با بیان اینکه ما دیگر کف قیمتی نداریم، گفت: نرخ‌ها شناور و سقف قیمتی تعیین شده و متناسب با ایام و پیک‌های ساعتی قیمت‌ها تغییر خواهند کرد.
 
وی با بیان اینکه مردم می‌توانند در اواسط هفته بلیتی با قیمت حدود ۵۶۶ هزار و ۸۰۰ تومان تا ۹۰۰ هزار تومان خریداری کنند، گفت: ارزان‌ترین نرخ بلیت ما ۵۶۶ هزار و ۸۰۰ تومان مربوط به مسیر تهران_اراک است و گران‌ترین مسیر خطوط پروازی تهران_چابهار است.
 
سامانی با بیان اینکه شرکت‌های هواپیمایی در قبال این کاهش قیمت قول مساعدی از وزیر راه و شهرسازی گرفته‌اند که بتوانند تسهیلات و اعتباراتی به ایرلاین‌ها پرداخت کنند، گفت: این کاهش قیمتی از امروز اعمال و ممکن است ایرلاین‌ها طی یکی دو روز آینده برای بارگذاری قیمت‌ها در ایرلاین‌های خود با مشکلاتی مواجه شوند که پس از گذشت یکی دو روز این قیمت‌ها تغییر خواهد کرد.
 
وی با بیان اینکه مسیر تهران_اهواز هم ۱۵ درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: مسیر تهران_شیراز هم کاهش بسیاری پیدا کرده و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک ما شاهد بهبود وضعیت ایرلاین‌ها باشیم.
 
سامانی بیان کرد: ۶۰ درصد هزینه شرکت‌های هواپیمایی ارزی است و طبیعتا تغییر نرخ ارز تأثیر بسزایی در قیمت بلیت دارد و امیدواریم تغییری در قیمت ارز رخ ندهد تا موضوع افزایش قیمت بلیت پیش نیاید و افزایش خدمت بهتر و پایدارتر به مردم انجام شود.
 
وی گفت: هزینه‌های ارزی شرکت‌های هواپیمایی زیاد است و شرکت‌ها تلاش می‌کنند خدمات مناسب مورد مطلوب مردم ارائه دهند و پرواز‌های ایمنی انجام شود.
 
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اضافه کرد: امیدواریم با تدابیری که اتخاذ خواهد شد و با افزایش ناوگان و افزایش پرواز‌های منطقه‌ای و ارائه سرویس فرودگاه‌های کوچک‌تر اقشار بیشتری ازمردم از خدمات حمل و نقل هوایی استفاده کنند.
 
اسعدی سامانی افزود: در مسیر‌های مختلف پروازی این کاهش نرخ به تناسب هر مسیر ایجاد شده است و نرخ‌های جدید مسیر‌های پروازی نیز از سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی قابل رؤیت، البته ممکن است اعمال کامل این متوسط کاهش قیمت برای همه شرکت‌های هواپیمایی یکی دو روز زمان ببرد، اما به هر حال شرکت‌های هواپیمایی از امروز نرخ‌های جدید را اعمال می‌کنند.
 
وی با بیان اینکه این کاهش قیمت به صورت میانگین ۱۲ درصد است، گفت: برای آنکه در شبکه توزیع اختلالی رخ ندهد و برخی عوامل شبکه توزیع اجحافی در حق مردم نداشته باشند سقف نرخی بلیت تعیین شده است، قطعا بلیت‌ها طبق روال گذشته به صورت شناور خواهد بود تابع عرضه و تقاضا است در شرایطی که مسافر کمتر باشد قیمت بلیت کمتر است، اما سقف‌های جدید نرخ بلیت تعیین شده است و هیچ شرکتی مجاز به عبور از این سقف نرخ‌ها نیستند.
 
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اضافه کرد: این کاهش قیمتی نسبت به قیمت‌های تیر ۱۴۰۰ خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)