• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۴۰۴۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۰
اجتماعی » جامعه و شهری

امداد و مباحث اقلیمی اساسی‌ترین کار در هلال احمر است

رئیس هلال احمر: اساسی‌ترین کار در هلال احمر امداد و نجات و مباحث اقلیمی است و برنامه ریزی شده تا در حوزه‌های مختلف اقدامات خوبی انجام شود.

امداد و مباحث اقلیمی اساسی‌ترین کار در هلال احمر استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ پیرحسین کولیوند در دیدار با نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر گفت: من افتخار می‌کنم فرد عزیز و دانشمندی همچون حجت‌الاسلام و المسلمین معزی در کنار ما است و ما می‌توانیم در راستای سیاست‌های نظام زیر سایه‌ی وی حرکت کنیم و قدم برداریم.
وی ادامه داد: برنامه ریزی شده تا در حوزه‌های مختلف اقدامات خوبی برای جمعیت انجام شود؛ اساسی‌ترین کار ما امدادونجات و مباحث اقلیمی است که ضمن قدردانی از مسئولین گذشته، در تلاش هستیم بهتر از قبل عمل کنیم.
کولیوند تصریح کرد:همچنین با تکیه بر بیانیه گام دوم انقلاب تلاش می‌کنیم با بهره‌گیری از جوانان خون تازه‌ای را در رگ‌های نظام جاری کنیم.
وی افزود:در بحث بین المللی تدابیری اندیشیده‌ایم تا ارتباطات خود را با فدراسیون و کشور‌های مسلمان افزایش دهیم.
رئیس جمعیت هلال احمر بیان کرد: در بحث موقوفات و اقتصادی هم از صاحبان اندیشه و فکر کمک خواهیم گرفت تا برای شکوفایی بیشتر هلال‌احمر با کمک اعضای این جمعیت گام‌های محکم‌تری برداریم.

 بیانیه گام دوم انقلاب سرلوحه امور در جمعیت هلال احمر است 

دکتر پیرحسین کولیوند در دیدار با نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با اشاره به این که تقویت تشکل‌های جوانان در دستور کار خواهد بود، از توجه ویژه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در راستای پیشبرد اهداف جمعیت خبر داد.
دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جدید جمعیت هلال احمر در جریان دیدار با نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر ضمن تبریک هفته بسیج از بیان رهنمود‌های نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر قدردانی کرد و پیروی از آن‌ها را ضروری دانست.
وی افزود: از خداوند نیز سپاسگزارم که توفیق خدمت به مردم را نصیب کرد و این توفیق همراه با اعتماد رئیس جمهوری منجر به این شد تا بار دیگر در این مجموعه به مردم خدمت کنم.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به این که ۴ سرفصل جهت پیشبرد امور جمعیت هلال احمر در دستور کار است، گفت: جوانان، داوطلبان، خیرین، امدادگران، اعضای شورای عالی و سایر مسئولین جمعیت هلال احمر امروز باید در کنار ما حاضر بوده تا بتوانیم ۴ سرفصل مورد توجه را پیش ببریم و کیفیت خدمت رسانی در هلال احمر را ارتقا دهیم.
کولیوند خاطرنشان کرد: مسئولان گذشته در هلال احمر تلاش‌های زیادی کرده اند و قدردان خدمات آن‌ها هستیم. امروز ما نیز بر مبنای بیانیه رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص گام دوم انقلاب اسلامی عمل خواهیم کرد. در همین راستا امدادرسانی و فعالیت‌های امدادی را در اولویت قرار می‌دهیم. همچنین به دنبال شکل گیری تشکل‌های جوانان هستیم تا بتوانیم با استفاده از نیروی جوان اهداف انقلابی جمعیت را پیش ببریم.
وی افزود: امروز ضرورت دارد تا نعمت جمهوری اسلامی و، ولی فقیه را قدر بدانیم و با اتکا به این نعمت‌ها گام‌های مثبتی در جمعیت هلال احمر برداریم. در عرصه بین المللی نیز تلاش خواهیم کرد تا با همکاری با کشور‌های همسایه و کشور‌های مسلمان، هم افزایی داشته و ارتباطات خود را تقویت کنیم و در صورت نیاز در هر نقطه جهان متناسب با اهداف نظام به فعالیت پردازیم.
رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم با اتکا به نیرو‌های موجود جمعیت هلال احمر و بدنه هلال احمر این جمعیت را به شکوفایی رسانیم. هلال احمر مجموعه‌ای است که خدمت به مظلومین را در دستور کار دارد و ما نیز در همین راستا عمل خواهیم کرد و از رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر نیز در این مسیر استفاده خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح چهار طرح در مبارکه
ضعف آنتن تلفن همراه و اینترنت درشهرک فرزان شهرستان قدس
پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
بهره‌برداری ازطرح بزرگ آبرسانی به ۸۱ روستای میاندوآب
نقش ممتاز ابوالعباس اسفراینی در حفظ زبان فارسی 
همایش اقتدار بسیجیان در بوکان
رونمایی از تجهیز موزه‌های آذربایجان‌شرقی به کیوآرکد‌های دو‌زبانه
با دستور ترامپ مهاجرت از افغانستان به آمریکا متوقف شد
پلمپ هشت واحد آلاینده ی هوا در شهرستان ورامین
نایب قهرمانی جوادی در دسته ۷۹ کیلوگرم
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
تفکر بسیجی اثربخش‌ترین رویکرد برای حل مسائل کشوراست
خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان از پیشرفت و آبادانی
سردار نقدی: بسیج نسخه اعجازآمیز سپاه در برابر همه توطئه‌هاست
اختتامیه مسابقات قرآنی در میامی
واردات گوشت از افغانستان انجام خواهد شد
برگزاری کارزار خدمت در رباط کریم و نمایشگاه‌های بسیج در بهارستان
خراسان شمالی ظرفیت ویژه در بخش مفاخر دارد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده گدار
مذاکرات متوازن و منصفانه را مد نظر قرار خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)