• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۵۳۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
اسماعیلی:

همکاری دولتی‌ها و شهرداری‌ها با سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه دستگاه‌های دولتی و شهرداری‌ها بیشترین همکاری را با سامانه "انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات "داشته اند گفت: مردم ذینفعان این کار هستند.

همکاری دولتی‌ها و شهرداری‌ها با سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعاتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمد مهدی اسماعیلی در حاشیه جلسه کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه امتیاز این کمیسیون فراقوه‌ای بودن آن است، کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات را یک کمیسیون فراقوه‌ای دانست که همه دستگاه‌های حاکمیتی حتی نهاد‌هایی که زیر نظر رهبر انقلاب هستند شامل این کمیسیون اند.
وی افزود: از همه دستگاه‌های حاکمیتی عضو این کمیسیون هستند و در قانون پیش بینی شده است حتی نهاد‌هایی که زیر نظر رهبری هستند شامل این کمیسیون هستند کمیسیونی که یک فضای جدی را برای شفافیت ایجاد کرده است. 
وزیر ارشاد ادامه داد: نکته مهم این است که در این چند سال گذشته تاکنون تقریبا نود درصد دستگاه‌های دولتی به این موضوع پیوستند بطور جزیی‌تر عدد مجلس شورای اسلامی در همین حد است. شهرداری‌های کشور نیز نزدیک به ۸۰ درصد به این موضوع پیوستند که عدد‌ها عدد‌های خوبی است، اما آنجایی که جای نگرانی دارد این است که هنوز این موضوع به خوبی به اطلاع ذی نفعان اصلی نرسیده است، ذی نفعان اصلی هم خود مردم هستند و باید ما در این جلسات بستر‌های جدید را بیاندیشیدیم که این کار و موضوع به دست ذی نفعان اصلی برسد.
آقای اسماعیلی گفت:‌از نظر همکاری دستگاه ها، در دستگاه‌های دولتی که مشکلمان خیلی کمتر است و در واقع سازمان اداری و امور استخدامی کشور ارزشیابی‌های سالانه دارد. هیئت رسیدگی به تخلفات اداری هم داریم که این‌ها می‌تواند جزو ترک فعل‌ها باشد، با همراهی خوبی که مجلس شورای اسلامی و دستگاه قضایی دارد نیز ما نگرانی از اجرای این قانون نداریم.
وزیر ارشاد گفت: من در دور جدید تشکیل این کمیسیون از آنجا که شعار دولت آقای رییسی شعار شفافیت و مبارزه با فساد است، مکاتباتی را با ریاست قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی داشتم، همه هم مصمم هستیم که این قانون به نحو احسن اجرا شود.
اسماعیلی در پاسخ به این سوال که آیا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اطلاعات کارکنان خودش را در این سامانه قرار داده است یا نه گفت: آخرین عددی که ما داشتیم مربوط به هفته پیش است که عدد ناامید کننده‌ای بود یعنی حدود ۴۰ درصد بود، اما در این سه چهار روز گذشته همانطور که آقای دکتر لطیفی از سازمان امور استخدامی در دولت گزارش داد، وزارت ارشاد بیشترین همکاری را انجام داده بود یعنی در مدت سه روز بیش از ۴۰ درصد این عدد را افزایش دادیم و عدد وزارت ارشاد در این سامانه به نود درصد رسید که امیدواریم ظرف چند روز آینده به ۱۰۰ درصد برسد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره میزان همکاری نهاد‌ها و سازمان‌ها با سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات گفت:در میان دستگاه‌ها برخی همکاری بیشتری داشته اند مثل دیوان محاسبات کشور از مجموعه خارج از دولت. همچنین دیوان عدالت اداری نیز همکاری خوبی داشته در دستگاه‌های دولتی هم استانداری‌ها بیشترین همکاری را داشته اند و امیدواریم بقیه دستگاه‌ها نیز صددرصد این همکاری‌ها را داشته باشند.
نشانی اینترنتی سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعاتwww.iranfoia.ir است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)