• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۶۱۴۶
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
اقتصادی » اقتصاد کلان

پیشنهاد واگذاری زمین به جای افزایش حقوق کارمندان

معاون وزیر اقتصاد از پیشنهاد برای واگذاری زمین به کارکنان دولت به جای افزایش حقوق خبر داد.

پیشنهاد واگذاری زمین به جای افزایش حقوق کارمندانبه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما؛ آقای محمد هادی سبحانیان در نشست خبری درباره نقشه راه رشد غیرتورمی وزارت اقتصاد گفت: افزایش دومینو وار حقوق‌ها باعث ایجاد تورم می‌شود و به نظر می‌رسد باید از طرح‌های جایگزینی استفاده شود. 
 
معاون سیاستگذاری اقتصادی وزارت اقتصاد افزود: یکی از پیشنهاد‌هایی که مطرح کرده‌ایم این است که به میزان افزایش حقوق به عنوان جایگزین زمین‌های زیادی که دستگاه‌های دولتی در اختیار دارند به کارکنان دولت واگذار شود.
 
وی درباره سیاست‌های کلی اقتصادی دولت گفت: ما می‌خواهیم به سمت حذف مداخلات دولت، شفاف‌سازی و عدالت محور کردن اقتصاد حرکت کنیم.
 
سبحانیان با اشاره به اقدامات انجام شده در ۲ ماه اخیر افزود: اصلاح قانون اصل ۴۴ نهایی شده و لایحه آن را برای دولت ارسال کرده‌ایم.
 
وی با بیان اینکه لایحه مالیات بر مجموع درآمد در حال نهایی شدن است گفت: مالیات عایدی سرمایه نیز در حال پیگیری است.
 
سبحانیان با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه مالیات بر خانه‌های لوکس و باغ ویلا‌ها گفت: موضوع مالیات بر خودرو‌های لوکس نیز در کمیسیون اقتصادی نهایی شده است و برای تصویب نهایی به دولت ارسال شده است. 
 
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به نقشه راه رشد غیر تورمی که در وزارت اقتصاد تهیه شده است گفت: ارکان اصلی این نقشه راه برای پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد، شکست انحصارها، تسهیل مجوز‌ها و تضمین حقوق قرارداد‌ها است.
 
سبحانیان درباره راهکار‌های مهار تورم که در این برنامه پیش‌بینی شده است افزود: کاهش نوسانات ارزی، کاهش انتظارات تورمی، انضباط در خلق پول و رفع ناترازی بودجه در این مسیر دنبال می‌شود. 
 
وی ادامه داد: برای کاهش نوسانات ارزی باید دیپلماسی فعال با کشورها، کاهش ممنوعیت‌های صادراتی، تقویت پیمان‌سپاری ارزی و تهاتر نفت و همچنین حذف تدریجی ارز ۴۲۰۰ تومانی را دنبال کنیم.
 
سبحانیان درباره بسته سیاست پولی گفت: محدود کردن رشد ماهانه ترازنامه بانک‌ها، نظارت بر کیفیت تسهیلات بانکی و ثبات در نرخ بازار بین بانکی از جمله این سیاست‌ها است.
 
معاون وزیر اقتصاد یکی از راه‌های رفع ناترازی بودجه را واگذاری اموال و دارایی‌های دولت برشمرد و افزود: در این مسیر برخی دستگاه‌ها به شدت برای شناسایی و مولدسازی این اموال مقاومت می‌کنند. 
 
وی درباره ایجاد انضباط در بودجه گفت: باید به این سمت حرکت کنیم تا در مورد حقوق و دستمزد‌ها پرداخت از خزانه به کد ملی افراد باشد و برای هزینه‌های دولت سقف داشته باشیم. 
 
معاون وزیر اقتصاد گفت: در بخش تولید نیز مهمترین موضوع، پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد است که برای حمایت از بازار سرمایه نیز ضروری است و باید مسائلی مثل نرخ خوراک، نرخ سود بانکی و مسائل دیگر قاعده‌مند شود. 
 
وی افزود: ضمن دنبال کردن اصلاح نظام مالیاتی، موضوع مالیات در فعالیت‌های غیر مولد و کاهش مالیات تولید در این نقشه راه پیگیری می‌شود.
 
سبحانیان یکی از مهمترین محور‌های نقشه راه رشد غیرتورمی را تامین مالی ابر پروژه‌های پیشران عنوان کرد که باید با همکاری دستگاه‌های مختلف انجام شود و ضمن جمع‌آوری نقدینگی مردم از منابع شرکت‌های حاکمیتی و یا تهاتر نفت و همچنین سرمایه‌گذاری خارجی و منابع صندوق توسعه ملی برای آن‌ها استفاده شود. 
 
وی تاکید کرد: برنامه عملیاتی دستگاه‌های مختلف و زمان بندی آن‌ها برای اجرای این نقشه به زودی مشخص می‌شود و اجرای آن به همکاری و انسجام همه دستگاه‌ها نیاز دارد.
 
سبحانیان گفت: اقتصاد کشور به جای اقدامات مقطعی، به درمان ریشه‌ای نیاز دارد و رابطه مردم و حاکمیت باید اصلاح شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)