• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۶۳۳۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۵
اقتصادی » آب و انرژی

بدهی ۶۲۰ میلیارد تومانی مشترکان تهرانی به شرکت توزیع

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: مشترکان برق شهرستان‌های استان تهران, ۶۲۰ میلیارد تومان به شرکت توزیع برق بدهکارند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از وزارت نیرو (پاون)، آقای حاجی رضا تیموری با اعلام این خبر افزود: باید توجه داشت که شرکت‌های توزیــع برق به صــورت درآمد-هزینه‌ای اداره می‌شوند و در صورت استمرار این وضعیــت و عدم پرداخت بهای برق مصرفی از ســوی مشترکان با مشکل مواجه خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در جمع کارکنان این شرکت و در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج برگزارشد، گفت: در تابستان سال جاری که تراز تولید و مصرف انرژی برق نابرابر بود، در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با پیروی از فرامین رهبری با استفاده از تمام ظرفیت‌ها، مدیریت جهادی و همدلی و همراهی مردم فهیم استان توانستیم سختی‌های پیش رو را سپری کنیم.

تیموری کاهش نزولات آسمانی و کمبود آب در پشت سد‌ها در نتیجه محدودیت در تولید نیروگاه‌های برق آبی، افزایش مصرف برق مشترکان، استفاده از دستگاه‌های سرمایشی و استخراج رمزارز‌ها را مهمترین دلایل نابرابری تراز تولید و مصرف انرژی برق معرفی کرد و افزود: در تابستان امسال پیک بار کشور به ۶۷ هزار مگاوات افزایش یافت و نزدیک به ۲۴ هزار مگاوات از مصرف برق مربوط به دستگاه‌های سرمایشی و حدود ۲۰۰۰ مگاوات هم مربوط به دستگاه‌های تولید رمزارز‌های مجاز و غیر مجاز بود و بر خود واجب می‌دانم از مشارکت فعال کلیه مشترکان محترم که در مدیریت کردن کسری تولید انرژی برق، ما را یاری کردند، قدردانی کنم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به فرا رسیدن زمستان گفت: در این فصل با افزایش مصرف گاز از سوی مردم، احتمال کمبود سوخت گاز نیروگاه‌ها برای تامین توان و انرژی برق وجود دارد؛ لذا خواستار استمرار همکاری همه مشترکان برای رعایت الگوی صحیح مصرف انرژی هستیم.

وی تصریح کرد: در همین ارتباط معاون اول محترم ریاست جمهوری با ارسال بخشنامه‌ای به کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، موسسات و شرکت‌های دولتی، نهاد‌های انقلاب اسلامی، نیرو‌های مسلح و استانداری‌ها درخواست کرد تا حداقل ۱۰ درصد مصرف گاز طبیعی هر مشترک در چهار ماهه پایان سال نسبت به سال گذشته کاهش یابد.

تیموری ادامه داد: همکارانم در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اجرای طرح تعدیل روشنایی معابر، تعمیر و اصلاح شبکه‌های توزیع برق، جمع آوری برق‌های غیرمجاز و نیز جمع آوری رمزارز‌های غیرمجاز و سایر اقدامات فنی در تلاش هستند تا شرایط پیش رو با همکاری و مشارکت مشترکان محترم را به بهترین نحو مدیریت کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در ادامه به تحلیل مصارف برق مشترکان تحت پوشش این شرکت پرداخت و گفت: ۱۹ درصد از مشترکان ما در گروه کم مصرف‌ها (کمتر از ۱۰۰ کیلووات ساعت) قرار می‌گیرند و بهای انرژی مصرفی آن‌ها رایگان است؛ ۴۹ درصد از مشترکان ما خوش مصرف (متوسط مصرف ماهیانه کمتر از ۳۰۰ کیلووات ساعت) است و بهای برق مصرفی آن‌ها با افزایش ۷ درصدی نسبت به سال گذشته و نرخ عادی محاسبه می‌شود و ۳۲ درصد مشترکان پرمصرف، بیش از ۳۰۰ کیلووات ساعت مصرف می‌کنند و نرخ برق آن‌ها با افزایش ۲۳ درصدی همراه است. همچنین برای مشترکانی که مصرف آن‌ها بیش از ۶۰۰ کیلووات ساعت انرژی در ماه است به ازای هر کیلووات ساعت مازاد بر مصرف ۶۰۰ کیلووات ساعت ۸۲۰ تومان دریافت می‌شود.

وی افزود: همچنین بر اساس بند «ز» تبصره «۱۵» قانون بودجه سال ۱۴۰۰ حق ترانزیت از مشترکان بالای ۵ مگاوات دریافت می‌شود.

تیموری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت استخراج کنندگان رمزارز‌ها به صورت غیرمجاز اظهارداشت: تا پایان آبان ماه سالجاری، تعداد ۶۹۱ مرکز شناسایی و نسبت به جمع آوری ۲۷۲۴۴ دستگاه تولید رمز ارز اقدام شده که در اثر این اقدام ۵۴ مگاوات از پیک بار استان کاهش یافته است.

تیموری تصریح کرد: در اثر این اقدام تا کنون به میزان ۸۱ میلیون کیلووات ساعت از پرت انرژی جلوگیری و ۹۰ میلیارد تومان بهای انرژی مصرفی دریافت شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در پایان بر عزم جدی همکاران خود در شناسایی و جمع آوری مراکز تولید رمزارز با بهره گیری از گزارش‌های مردمی و الگوریتم‌های خاص استقرار یافته در این شرکت تاکید کرد.

وی در پایان از کلیه مشترکان که ۶۲۰ میلیارد تومان بدهی برق مصرفی معوقه دارند، درخواست کرد، به منظور خدمات بهتر، پایداری شبکه‌های برق، سرویس و خدمات پس از فروش و همچنین اصلاح و بهینه سازی شبکه‌های موجود و احداث شبکه‌های جدید نسبت به پرداخت بدهی برق مصرفی خود اقدام کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)