• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۷۴۹۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۰
بین الملل » آمریکا
سی ان ان:

افزایش موارد سرقت به عنف در آمریکا

در آمریکا سارقان با استفاده از روش‌های تهاجمی از جمله بکارگیری اسپری فلفل، اقلام گران قیمت را سرقت می کنند.

افزایش موارد سرقت به عنف در غرب آمریکابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، موارد سرقت به عنف در مناطق غربی آمریکا افزایش یافته است. این گزارش می افزاید جدید‌ترین گزارش‌ها نشان می‌دهد، موارد سرقت به عنف در مناطق غربی آمریکا به شدت افزایش یافته و یکی از این نوع سرقت‌ها روز گذشته در یکی از فروشگاه‌های شرکت اَپل در منطقه "بِی اِریا" در شهر سانتا رُزا (Santa Rosa) در ایالت کالیفرنیا رخ داد. در این سرقت چهار مظنون اقدام به سرقت اموال یک فروشگاه کردند که ارزش آنها به بیش از ۲۰ هزار دلار می‌رسد. مورد دیگری از سرقت‌ به عنف در منطقه " کِنوگا پارک" (Canoga Park) در شهر لس آنجلس رخ داد. سارقان با بکارگیری روش‌های تهاجمی از جمله بکارگیری اسپری فلفل مامور امنیتی فروشگاه نورداستروم (Nordstrom) را هدف حمله قرار دادند و اقلام گران قیمت از جمله کیف‌های بسیار ارزشمند را سرقت کردند.


چندین فروشگاه "بِست بای" نیز هدف سرقت قرار گرفتند. مدیر اجرایی فروشگاه "بست بای" می‌گوید این سرقت‌ها تاثیرات منفی زیادی روی این شرکت گذاشته است. خانم کُری باری (Corie Barry) مدیر اجرایی فروشگاه "بِست بای" گفت:" چیزی که من واقعا روی آن تاکید می‌کنم این است که برای کارمندان ما این تجربه‌ها بسیار سنگین است و اکنون تعداد اینگونه حوادث در سراسر کشور بیشتر و بیشتر شده است". کریستین رومنز خبرنگار امور اقتصادی سی ان ان گفت: اینگونه سرقت‌ها جزو مواردی نیستند که شرکت‌ها آن را  پیش بینی کرده باشند بلکه این سرقت‌ها جرایم سازمان یافته در بخش خرده فروشی محسوب می‌شوند. در این گونه سرقت‌ها خودرو‌های شاسی بلند مقابل یک فروشگاه توقف می‌کنند و تعداد زیادی از افراد همزمان وارد فروشگاه می‌شوند و با توسل به زور اقلام گران قیمت را به سرقت می‌برند و در سریع‌ترین زمان ممکن فرار می‌کنند.

 

به علت سرقت‌های مکرر، فروشگاه‌های غرب آمریکا فعالیت‌ خود را متوقف کردند
افزایش موارد سرقت به عنف در غرب آمریکاوی افزود: روز گذشته ما در لس آنجلس شاهد بودیم که سارقان با استفاده از اسپری فلفل به مامور امنیتی فروشگاه نورداستروم حمله کردند. شرکت‌ها تعداد ماموران امنیتی خود را افزایش داده اند، اما می‌دانند که موارد سرقت‌های خشن زیاد شده است. طبق برخی برآورد‌ها گردش مالی در سرقت اقلام از فروشگاه‌ها و فروش مجدد آن در جا‌های دیگر یک میلیارد دلار است. کیف، لباس، قرص ماشین لباسشویی و تیغ ریش تراش را جزو برخی از این اقلام سرقتی هستند. فروشندگان نهایت تلاش خود را به خرج می‌دهند تا ایمنی کارکنان خود را در برابر این سارقان حفظ کنند.

خبرنگار سی ان ان گفت: با توجه به خرید‌های آخر سال میلادی و حراج جمعه سیاه، فروشندگان نگران اینگونه سرقت‌ها هستند. البته فروشندگان هر روز نگرانی دارند، چون وقتی که پانزده نفر با صورت نقاب زده وارد فروشگاه می‌شوند و با تخریب فروشگاه، اقلام آن را به سرقت می‌برند، کارکنان فروشگاه‌ها به شدت دچار ترس و هراس می‌شوند. کارکنان فروشگاه‌ها در یکسال گذشته به علت ماسک زدن مرتبا مورد توهین افراد قرار گرفتند، اما اکنون این جرایم هم برای این فروشندگان رخ می‌دهد. برخی از فروشگاه‌ها در غرب آمریکا به علت سرقت‌های مکرر، فعلا فعالیت‌های خود را متوقف کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
تهران هم دست کمی از آمریکا نداره،یه سر بیا بهارستان تا ببینی چه خبره،جرات نداری بری بیرون خفتت میکنن.
افزایش سرقت و سایر جرائم اجتماعی به عوامل متعدد بستگی دارد. تفکر و شیوه زندگی براساس احترام به حقوق و شخصیت دیگران و تعهد در قبال مسئولیتهای اجتماعی صرفنظر از اعتقادات دینی، مهمترین ویژگیهای مشترک افراد یک تمدن امن و روبه پیشرفت است. وقتی اخبار بداموز مانند دزدی و اختلاس در سطوح مختلف مسئولین در جامعه الگوی رفتاری افراد میشود، نباید انتظار قبح دزدی در جامعه داشت. دروغ و کلاهبرداری که شکلی از دزدی و بشدت درحال رواج است، دزدیهای تعریف شده را موجه و قابل اغماض جلوه میدهد. ضعف حضور و عملکرد پلیس در سطح شهرها و جولان سارقین در ساعات مختلف شب ، امنیت را به حداقل رسانده و بفرض دستگیری یک سارق که نباید خراشی به بدن دزد محترم وارد شود، دادگاه با دیده اغماض دوران بد اقتصادی، انها را به مجازات لازم نمیرساند و این امر باعث جسارت بیشتر سارقین میشود. ساعت 3 نیمه شب دزدگیر خودرویم در کنار خیابان بصدا درامد از طبقه بالا نگاه کردم ، دزدی مشغول باز کردن درب بود، داد زدم چه میکنی خیلی خونسرد گفت دزدی! و تا پایین امدم با پیچ گوشتی به درها خسارت زده بود و سوار موتور همراهش فرار کرد. در مورد دیگر، سارقی از منزل یکی از اقوام قریب 800 میلیون تومان وسیله سرقت کرده بود با اینکه از طریق دوربین و یک شاهد محکوم شد اما وی انکار میکرد و پلیس گفت حق اقرار گرفتن نداریم!
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)