• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۸۴۹۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹
بین الملل » آمریکا
در صورت عدم شرکت جو بایدن؛

گمانه‌زنی درباره نامزدی همسر اوباما در انتخابات ریاست جمهوری

برخی رسانه‌ها با اشاره به نتیجه یک نظرسنجی سراسری در آمریکا، درباره احتمال نامزدی «میشل اوباما» همسر باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ گمانه‌زنی کردند.

گمانه‌زنی درباره نامزدی همسر اوباما در انتخابات ریاست جمهوریبه گزارش سرویس بین الملل­ ­خبرگزاری صدا و سیما؛ پایگاه خبری وبگاه «هیل» گزارش داد، در شرایطی که احتمال شرکت یا عدم شرکت «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا همچنان در این کشور خبرساز است، نظرسنجی‌ها در آمریکا از حمایت قابل توجه رای‌دهندگان دموکرات از همسر اوباما در این انتخابات حکایت دارد.

نظرسنجی مشترک وبگاه «هیل» و موسسه نظرسنجی «هریس ایکس» نظر آمریکایی‌ها را درباره نامزد‌های احتمالی دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور در صورت عدم شرکت جو بایدن جویا شد.

بنا بر گزارش وبگاه «هیل»، نظر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی نشان می‌دهد که «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا و «میشل اوباما» همسر باراک اوباما رئیس‌جمهور اسبق دموکرات آمریکا در صدر نامزد‌های احتمالی قرار دارند.

از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی سوال شد که اگر جو بایدن در انتخابات حاضر نشود آن‌ها به چه کسی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ رای خواهند داد؟

کامالا هریس نفر دوم دولت جو بایدن توانسته با ۱۳ درصد آرا در صدر این نظرسنجی قرار بگیرد و میشله اوباما با ۱۰ درصد در رده دوم قرار گرفته است.

به غیر از هریس و اوباما، ۶ سیاستمدار و چهره آمریکایی به عنوان نامزد‌های احتمالی انتخابات ۲۰۲۴ از حزب دموکرات هم در لیست این نظرسنجی حضور داشتند، اما آن‌ها پنج درصد یا کمتر از پنج درصد آرا را کسب کردند.

این ۶ نفر به شرح ذیل هستند: «برنی سندرز، الیزابت وارن، کوری بوکر، مایکل بلومبرگ، اندرو یانگ و پیت بوته‌جج».

از جمله نکته قابل توجه در نظرسنجی این است که ۶۶ درصد از شرکت‌کنندگان اعلام کردند که آن‌ها «مطمئن نیستند» که در صورت عدم نامزدی بایدن به چه کسی رای بدهند و ۱۳ درصد هم گفتند که فردی را انتخاب می‌کنند که در لیست نظرسنجی اسم او ذکر نشده است.

بایدن ۷۹ ساله و همچنین سخنگویان کاخ سفید پیش از این اعلام کرده بودند که رئیس‌جمهور آمریکا قصد دارد در انتخابات ۲۰۲۴ نامزد شود.

بایدن در صورتی که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ پیروز شود، در سن هشتاد و یکسالگی دومین دوره ریاست جمهوری خودش را آغاز خواهد کرد.

نظرسنجی هیل و هریس ایکس از ۹۳۹ رای‌دهنده آمریکایی طی روز‌های ۱۸ و ۱۹ نوامبر (۲۷ و ۲۸ آذر ماه) گرفته شده است.

پیشتازی کامالا هریس و میشله اوباما در نظرسنجی مذکور در شرایطی انجام شده که با بستری شدن بایدن در بیمارستان نظامی «والتر رید»، اظهارنظر‌ها درباره وضعیت جسمی رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا بار دیگر تشدید شده است.

هفته گذشته «کوین اوکانر» پزشک کاخ سفید اظهاراتی درباره وجود «غده خوش‌خیم» در روده بایدن و برداشتن این غده خبر داد.

اوکانر اعلام کرد پولیپی که طی فرایند کولونوسکوپی از بدن بایدن برداشته شد، یک ضایعه خوش‌خیم با رشد آهسته بوده، اما به نظر می‌رسد که یک ضایعه پیش سرطانی باشد که در حال حاضر نیازی به اقدام بیشتر برای آن نیست.

پزشک کاخ سفید افزود: این پولیپ یک «آدنوم لوله‌ای» (تومور خوش‌خیم با منشأ بافت غددی) شناسایی شده که شبیه به آدنومی بوده که در سال ۲۰۰۸ از بدن بایدن خارج شده بود. نظارت و مراقبت معمول توصیه می‌شود و بایدن باید هفت تا ۱۰ سال دیگر یک کولونوسکوپی دیگر انجام دهد».

پیشتازی کامالا هریس در نظرسنجی تازه در آمریکا از دیگر چهره‌ها از قبیل همسر اوباما در شرایطی انجام شده که رسانه‌های این کشور طی هفته‌های اخیر بار‌ها درباره تنش‌های موجود بین هریس و بایدن گمانه‌زنی کرده‌اند.

بر اساس همین گمانه‌زنی‌ها، شبکه فاکس نیوز در گزارشی از افزایش تنش‌ها بین بایدن با کامالا هریس، احتمال اخراج او از کاخ سفید و تعیین فردی جدید به عنوان معاون رئیس‌جمهور آمریکا خبر داده بود

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)