• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۹۸۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
بین الملل » تحلیلی
خبرگزاری فرانسه؛

انگلیس همکاری فرانسه را در کانال مانش خواستار شد

در پی حادثه مرگبار غرق شدن یک قایق حامل مهاجران غیرقانونی در کانال مانش، لندن از فرانسه خواست در مبارزه با مهاجرت های غیرقانونی و قاچاق انسان در این آبراه با انگلیس همکاری کند.

به گزارش سرویس بین الملل­ ­خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرگزاری فرانسه از لندن؛ دولت انگلیس روز یکشنبه بار دیگر از فرانسه خواست در مبارزه با مهاجرت های غیرقانونی و قاچاق انسان در کانال مانش با نیروهای انگلیسی بیشتر همکاری کند. انگلیس در واقع با این درخواست تلاش کرد خشم پاریس را از منازعه ای که میان دو کشور بر سر مسئله مهاجرت های غیرقانونی پیش آمده است، آرام کند. ناراحتی فرانسه از انگلیس در این قضیه موجب شده است، لندن به نشست بحران مهاجران در مانش که قرار است روز یکشنبه برگزار شود، دعوت نشود.
در حالی که لندن و پاریس وارد یک نزاع دیپلماتیک آشکار شده اند، ساجد جاوید وزیر بهداشت انگلیس در گفتگو با اسکای نیوز گفت همه ما باید برای پایان دادن به قاچاق انسان و مهاجرت های غیرقانونی در کانال مانش هر چه در توان داریم انجام دهیم. تحقق این هدف مستلزم همکاری نزدیک انگلیس و فرانسه است.
پس از مرگ غم‌ انگیز مهاجران غیرقانونی که روز چهارشنبه در کانال مانش اتفاق افتاد، وزرای فرانسه، آلمان، هلند و بلژیک ( بدون حضور انگلیس) بعد از ظهر یکشنبه در بندر کاله واقع در شمال فرانسه گرد هم می آیند تا مسایل مربوط به مهاجرت های غیرقانونی در منطقه را بررسی کنند. 27 مهاجر غیرقانونی روز چهارشنبه در حالی که با یک قایق بادی کوچک تلاش می کردند خود را به انگلیس برسانند، جان باختند.
لندن در ابتدا برای شرکت در نشست مهاجرت در کاله دعوت شده بود اما پس از نامه روز پنجشنبه بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس که خشم پاریس را برانگیخت، از این نشست کنار گذاشته شد. قرار است در این نشست فوری درخواست های انگلیس برای اقدام مشترک در مقابله با مهاجرت های غیرقانونی مورد بحث قرار گیرد.
در نامه بوریس جانسون خطاب به امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه که در توییتر هم منتشر شد، از فرانسه خواسته شده است تا مهاجرانی را که به انگلیس رسیده اند، پس بگیرد. بوریس جانسون همچنین در این نامه چندین اقدام مشترک از جمله استقرار گشت های مشترک در سواحل فرانسه را به منظور جلوگیری از مهاجرت های غیرقانونی در مانش پیشنهاد کرده است.
جاوید با تاکید بر این که اقدام نخست‌ وزیر انگلیس در انتشار نامه خود در توییتر به هیچ وجه اشتباه نبوده است، خاطر نشان ساخت درخواست هایی که جانسون در این نامه مطرح کرده دقیقا همان کارهایی است که باید انجام دهیم.
یکی از انتقادات اصلی دولت فرانسه از انگلیس انتشار این نامه است.
 وزیر بهداشت انگلیس افزود سیاست ما بسیار روشن است. قایق های حامل مهاجران غیرقانونی باید متوقف شوند. ما به تنهایی نمی توانیم این کار را انجام دهیم. ما برای این کار به همکاری فرانسه نیازمند هستیم.
منازعه انگلیس با فرانسه در این برهه بحرانی ، انتقادات زیادی را نسبت به دولت محافظه کار جانسون برانگیخته است.
لیزا نندی نماینده حزب مخالف کارگر روز یکشنبه در گفتگو با اسکای نیوز گفت درست در شرایطی که کودکان در مانش غرق می شوند و جان می دهند، دو کشور به جای همکاری با هم، به انتقاد و سرزنش از یکدیگر مشغول شده اند.
اما فراتر از این مشاجره، تنش ها در دو سوی کانال مانش از زمان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) تشدید شده است. فرانسه هشدار داده است در صورتی که ماهیگیرانش مجوزهای بیشتری برای فعالیت در آب های انگلیس دریافت نکنند، فشارها علیه انگلیس را افزایش خواهد داد.
بحران اعتماد بین دو کشور زمانی تشدید شد که پاریس سپتامبر گذشته متوجه شد که واشنگتن، لندن و کانبرا مخفیانه درباره یک توافقنامه مشارکت استراتژیک مذاکره کرده اند. در پی تشکیل این ائتلاف سه جانبه، فرانسه یک قرارداد بزرگ فروش زیردریایی به استرالیا را از دست داد. آن زمان استرالیا پس از ائتلاف با آمریکا و انگلیس قرارداد خرید دوازده زیردریایی فرانسوی به ارزش حدود 90 میلیارد دلار استرالیا (55 میلیارد یورو) را فسخ کرد و با این کار خشم شدید فرانسه را برانگیخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
از شاه حسین باید تمام کسانی که این کارهای غیرقانونی را انجام میدن باید دستگیر و مجازات شود و باید جلوی اینکارهارا بگیرن
نظر شما
آخرین اخبار
اسرائیل گرسنگی را به‌عنوان سلاح علیه کودکان به‌کار گرفته است
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
تبریز مرکز تجارت و اقتصاد کشور
انگلیس؛ خشم مردمی علیه حامیان رژیم اسرائیل
همایش توافق صلح فلسطین و نقض آن در اسلام آباد
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
تساوی بدون گل خیبر و گل‌گهر در خرم آباد
انسداد ۴۰ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان مهاباد
انهدام باند سارقان سیم برق و کابل مخابرات در ماسال
کتابسرا؛ خبر‌هایی از دنیای کتاب در استان سمنان
بیست و دومین دوره مسابقات کاراته هایاشی کاپ گیلان در رشت
توزیع ۳ هزار بسته گوشت بین مددجویان گیلانی
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
۱۸ مصدوم در ۴ حادثه در جاده های فارس
روز دوازدهم بازی‌های آسیایی جوانان
مشکل ضعف آنتن دهی و پوشش نامطلوب خدمات اپراتور‌های تلفن همراه
دوره توان‌افزایی تیم‌های واکنش سریع و توانا در لنگرود
رامسر قهرمان مسابقات کیوکوشین مازندران شد
افشای اختلاس ۱.۵ میلیون یورویی در فدراسیون جهانی دوومیدانی
مسابقات فوتسال دختران زیر ۱۶ سال استان مرکزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چهارمی ایران در پایان روز دهم بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
پخش زنده فینال فوتسال و پخش زنده بسکتبال از شبکه ورزش
مردی که با خرس و پلنگ حرف می زند
باران امید در مازندران
تکواندو قهرمانی جهان؛ نعمت زاده و بختیاری با پیروزی آغاز کردند
اجرای قانون عفاف و حجاب فرادستگاهی است
پایان هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
جابه‌جایی بیش از ۹۲ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هفت ماه
عهد شکن از روز اول، روایتی از یک تجربه
آتش‌بس غزه شکننده است
رقابت ۱۲ هزار نفر در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی
رؤسای جمهور آمریکا و چین پس از ۶ سال با یکدیگر دیدار کردند
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نبرد ۱۲ روزه نشان داد پدافند غیرعامل ضروری و تکلیف‌ملی است
سودجویی برخی از رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)