پخش زنده
امروز: -
مدیرکل استاندارد استان همدان از صدور هفت پروانه نشان حلال محصولات در گروه مواد غذایی ضمن فراهم سازی زمینه صادرات آنها خبر داد.
محمد مددی افزود: محصولات تولیدی این فرآورده غذایی توانسته از آزمونهای استاندارد ۱۲۰۰۰ سربلند شود.
وی تصریح کرد: استاندارد ۱۲۰۰۰ قوانین اسلام به ایمنی مواد غذایی، افزودنیهای غذایی، مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی، آنزیم ها، میکرو ارگانیسم ها، انبارش، ماشین آلات و بسته بندی میپردازد.
مدیرکل استاندارد استان همدان گفت: محصولات معرفی شده برای دریافت نشان حلال، در یک فرآیند دقیق توسط کارشناسان متخصص استاندارد و ناظران شرعی ارزیابی و پالایش میشوند.
مددی با اشاره به اینکه همدان از لحاظ صدور پروانه نشان حلال در کشور پرچم دار است، افزود: چهار محصول کشارزی نیز در حال گذراندن مراحل کارشناسی هستند و به زودی پروانه نشان حلال برای آنها صادر میشود.
مدیرکل استاندارد استان همدان گفت: واحدهایی که موفق به دریافت این نشان میشوند، میتوانند در زمینه صادرات غذای حلال به کشورهای مسلمان و کشورهای غیر مسلمان فعالیت خود را توسعه بدهند.
مددی تاکید کرد: براساس قانون، سازمان ملی استاندارد ایران بهعنوان تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال است و این پروانه را برای برخی از واحدهای تولید کننده متقاضی که شرایط لازم را داشته باشند، صادر میکند.
حلال نام مجموعهای از علائم تجاری است که بر روی محصولات غذایی قید میشود و این نام برگرفته از معنی غذای حلال است که در دین اسلام آمده و به عنوان یک نشان جهانی از طرف کشورهای اسلامی مطرح شده و بر روی موادی از جمله غذا، دارو، مواد بهداشتی و مواد آرایشی درج میشود.