• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۲۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
انتشار نتایج تکان دهنده بررسی‌های انجام شده در استرالیا

آزار و تجاوز جنسی علیه زنان شاغل در پارلمان استرالیا

آزار و تجاوز جنسی گسترده علیه زنان شاغل در پارلمان استرالیا بسیار نگران کننده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون بی بی سی، انتشار نتایج تکان دهنده بررسی‌های انجام شده در استرالیا، موسوم به بازبینی فرهنگ محیط کاری در استرالیا در رابطه با آزار یا حتی تعدی جنسی به زنانی که در دفتر‌های نمایندگان پارلمان این کشور مشغول به کار بودند با واکنش‌های گسترده و خشم آلود جامعه این کشور روبرو شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

این بررسی‌ها نشان می‌دهد یک چهارم زنانی که در دفتر‌های نمایندگان پارلمان این کشور مشغول به کار هستند، قربانی آزار جنسی نمایندگان پارلمان شده اند. دست کم نیمی از زنان مشغول به کار در این دفتر‌ها دست کم یک بار تجربه قلدری، آزار جنسی، تلاش برای تجاوز جنسی یا اقدام به تعدی جنسی را در طول دوران کاری خود تجربه کرده اند.
این تحقیق پس از آن انجام شد که خانم بریتنی هیگنز، از کارکنان دفتر حزب لیبرال ادعا کرد قربانی تجاوز جنسی شده است.
شایما خلیل، خبرنگار بی بی سی در سیدنی گفت: همزمان با اعلام این ارقام، نخست وزیر استرالیا آن را تکان دهنده و آزار دهنده دانسته و گفته است آرزو می‌کرد که انتشار این آمار و ارقام مایه غافلگیری و بهت زدگی وی می‌شد، ولی همه این‌ها گویای این موضوع است که وقتی نخست وزیر از انتشار این ارقام که بیش از نیمی از کارکنان در دفتر‌ها و مراکز وابسته به پارلمان تجربه آزار جنسی یا تعدی جنسی را گزارش می‌کنند، تعجب نکرده است نشان می‌دهد که ادعا‌های بریتنی هیگن مبنی بر اینکه در دفتر وزیر در ساختمان پارلمان به وی تجاوز شده است، چندان هم دور از واقعیت نبود. انتشار این گزارش با خشم و انزجار گسترده‌ای روبرو شده است.
وی ادامه داد: انتشار ادعا‌های بریتنی هیگن با واکنش‌های گسترده‌ای در استرالیا روبرو شد و زنان در ماه مارس در سراسر این کشور و از جمله ساختمان پارلمان دست به برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز زدند؛ واکنش خشم آگین عمومی فقط به آنچه که بریتنی هیگن از تعدی جنسی گفته بود خلاصه نمی‌شد بلکه نوع واکنشی که دولت استرالیا به این موضوع داشت، به این مشکل دامن زد. نخست وزیر در آن زمان گفته بود که مانند یک پدر به این پرونده نگاه می‌کند و بسیاری از فعالان به این گفته‌ها واکنش نشان داده بودند که نشان می‌داد فضای کاری در سیاست و پارلمان استرالیا به صورت خاص برای زنان چه میزان مسموم است.
خلیل گفت: تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که زنان به صورتی بسیار نامتناسب قربانی فضای قلدری و آزار هستند و نبود توازن قدرت و عدم پاسخگویی، نابرابری جنسی از جمله توصیفاتی بود که هیأت تحقیق در خصوص ادعا‌های طرح شده درباره فضای کاری در پارلمان استرالیا ارائه کرده است. همچنین این هیئت گفته است سیاست‌های مرتبط با مصرف الکل و مشروبات الکلی باید در پارلمان این کشور بازبینی شود.
خبرنگار بی بی سی گفت: به یاد دارم که با سارا هنسن، از نمایندگان جوان و به نام پارلمان از حزب سبز صحبت می‌کردم و یک بار از وی سوال کردم که بیدار شدن در صبح و رفتن به محل کار در پارلمان استرالیا چه حسی دارد؟ وی که از منتقدان بسیار جدی فضای جاری در پارلمان استرالیا بود گفت گاه صبح‌هایی از خواب بیدار می‌شوم و دلم نمی‌خواهد سر کار بروم، زیرا از رفتن به آنجا بسیار هراس دارم، زیرا علاوه بر دست درازی، انواع طعنه‌ها و کنایه‌های نامناسب را از سوی نمایندگان می‌شنوم؛ به خاطر داشته باشید که این مسئله در سطح نمایندگان پارلمان است و ببینید اوضاع در سطح کارکنان سطوح پایین‌تر چه شکلی می‌تواند داشته باشد. در گزارشی که برای بازبینی در فضای کاری در پارلمان انجام گرفته بود به نبود پاسخگویی از سوی تعدی کنندگان اشاره شده و گفته شده است که افرادی که دست به چنین کار‌هایی می‌زنند می‌دانند که کسی آن‌ها را به پاسخگویی وا نمی‌دارد و می‌توانند رفتار ناشایست خود را بار‌ها و بار‌ها تکرار کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وطن و عشق؛ دو مضمون اصلی در شعر سلمان هراتی
برگزاری طرح سفر یادگیری در آباده
تجلیل از علم و علما؛ راهی برای گرایش نسل جوان به دانش و معنویت
رزمایش پدافند غیرعامل در گرگان؛ تمرینی برای مدیریت بحران
فاطمیه، نماد بصیرت و استقامت ملت ایران در برابر فتنه و استکبار
پایان مسابقات اسکواش ایران جونیور با معرفی برترین‌ها
حزب الله تسلیم تهدید های آمریکا نمی شود
حجاب و عفاف سدی مستحکم در برابر تهاجم فرهنگی دشمن است
معرفی برترین‌های مسابقات اسکواش دختران ایران جونیور
رهایی ۷ محکوم به قصاص از چوبه دار در دو پویش
هوش مصنوعی شتاب‌دهنده صنعت پست
برگزاری همایش خادم یاران رضوی استان سمنان
برگزاری هفته دوم لیگ برتر بسکتبال بانوان با ۴ دیدار
آخرین وضعیت ساماندهی صنوف مزاحم در اراک
دستگاه‌ها موظف به صدور سند حتی بدون درخواست متصرف هستند
دستگیری باند سارقان در شهرکرد
آغاز برداشت پرتقال از ۱۵ آبان
سیمان دهلران پس از دو دهه در آستانه تکمیل
برگزاری همایش توسعه سلامت اجتماعی شهروندان تهران
تأکید استاندار قزوین بر وحدت ملی و توسعه شهرستان آبیک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چهارمی ایران در پایان روز دهم بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
پخش زنده فینال فوتسال و پخش زنده بسکتبال از شبکه ورزش
مردی که با خرس و پلنگ حرف می زند
باران امید در مازندران
اجرای قانون عفاف و حجاب فرادستگاهی است
تکواندو قهرمانی جهان؛ نعمت زاده و بختیاری با پیروزی آغاز کردند
پایان هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
جابه‌جایی بیش از ۹۲ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هفت ماه
آتش‌بس غزه شکننده است
عهد شکن از روز اول، روایتی از یک تجربه
رؤسای جمهور آمریکا و چین پس از ۶ سال با یکدیگر دیدار کردند
رقابت ۱۲ هزار نفر در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی
سودجویی برخی از رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان
نبرد ۱۲ روزه نشان داد پدافند غیرعامل ضروری و تکلیف‌ملی است
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)