• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۲۱۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۱
اقتصادی » مسکن

ثبت‌نام ۱،۷۶۱،۱۲۰ نفر در سامانه نهضت ملی مسکن

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی: تاکنون یک میلیون و ۷۶۱ هزار و ۱۲۰ نفر در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کردند.

ثبت‌نام ۱،۷۶۱،۱۲۰ نفر در سامانه نهضت ملی مسکنبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما از وزارت راه و شهرسازی، آقای محمود محمودزاده امروز در نشست بررسی روند پیشرفت طرح نهضت ملی مسکن که در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برگزار شد از ثبت‌نام یک میلیون و ۷۶۱ هزار و ۱۲۰ نفر در سامانه نهضت ملی مسکن خبر داد.
 
ثبت‌نام نهضت ملی مسکن یک ماه بعد ابلاغ قانون جهش تولید توسط رئیس‌جمهور از ۲۸ مهرماه در سامانه saman.mrud.ir آغاز شد و تا ۱۵ آذرماه ادامه دارد. در ابتدا مقرر بود، ثبت‌نام طی یک ماه انجام شود که با موافقت وزارت راه و شهرسازی این زمان تا ۱۵ آذرماه تمدید شد.
 
نهضت ملی مسکن یکی از سیاست‌های کلان دولت سیزدهم در حوزه مسکن است که بر اساس این سیاست، احداث ۴ میلیون واحد مسکونی در ۴ سال در برنامه دولت قرار گرفته است. متقاضیان با داشتن چهار شرط تاهل و سرپرست خانوار بودن، حداقل سابقه ۵ سال سکونت در شهر موردتقاضا، فاقد مالکیت خصوصی و در نهایت عدم استفاده از امکانات دولتی از اول انقلاب در حوزه مسکن، می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
 
بر اساس این قانون، زنان خودسرپرست مشروط به داشتن حداقل ۳۵ سال سن، معلولان جسمی و حرکتی با ۲۰ سال سن، می‌توانند در قانون جهش تولید مسکن (نهضت ملی مسکن) مشارکت داشته باشند. همچنین، قانون برای سرپرستان خانوار، محدودیت سنی نگذاشته است چرا که این افراد سرپرست خانوار تعریف می‌شوند و برای قانونگذار متاهل یا سرپرست خانوار بودن ملاک است. در عین حال، زنان و مردان سرپرست خانوار که به دلیل متارکه به صورت مجردی زندگی می‌کنند و سرپرست فرزندان خود هستند خانوار تلقی شده و بدون ملاک سن می‌توانند ثبت‌نام کنند.
 
بر اساس مصوبه تازه شورای‌عالی مسکن، مردان مجرد بالای ۴۵ سال سن و بیماران خاص با تاییدیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امکان ثبت‌نام در نهضت ملی مسکن را دارند.
 
بنا بر اعلام معاونت مسکن و ساختمان، برای مهاجران از کلانشهرها، سابقه سکونت به یکسال تقلیل پیدا کرده است. بدین‌معنا اگر کسی ساکن کلانشهری بوده و در شهر دیگر، تقاضای مسکن دارد با حدود یکسال سابقه سکونت در همان شهر امکان ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن را دارد. همچنین برای کارکنان دولت و نیرو‌های نظامی و روحانیون بر اساس حکم اداری و یا بر اساس تشخیص حوزه‌های علمیه، سابقه سکونت ۵ ساله در طرح نهضت ملی مسکن مورد نیاز نیست. این افراد می‌توانند به جز تهران در سایر شهر‌های کشور از این مزیت بهره‌مند شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف تا کمی ابری
۲۴ ساعته شدن فعالیت مرز بین‌المللی باشماق
ارائه خدمات پزشکی و درمانی رایگان به مردم مناطق کم برخوردار شمال سیستان و بلوچستان
برنامه های «پایان‌نامه» و «تهران ۲۰» از قاب سیما
دانشگاه‌ها محور توسعه استان هستند
دو پارکینگ طبقاتی در شهر یزد ساخته می‌شود
اعلام جزییات برگزاری راسم ۱۳ آبان در اصفهان
لزوم ساخت نیروگاه هسته‌ای
آتش سوزی در جنگل های صخره ای چالوس 
اهدای ۵ سری جهیزیه به زوج‌های تحت پوشش بهزیستی کوهسرخ
رونمایی از ناوگان جدید حمل‌ونقل و آغاز ساخت زمین‌های چمن مصنوعی در محمدیه 
کاهش نسبی و تدریجی دما در روز‌های آینده
فراخوان رویداد سدرا در چهارمحال و بختیاری
جمع آوری ۳۵۸ نفر متکدی در مهرماه امسال از سطح مشهد
حمایت از زنان کارآفرین با برپایی نمایشگاه توانمندی
برنامه‌های هفته پدافند غیرعامل در کردستان
اعلام برنامه‌های انجمن فرهنگی هنری زنان ناشر
انتشار فراخوان جایزه مصطفی (ص)
ضبط ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق در ماکو
دیدار صمیمانه دبیر هیئت دولت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)