• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۲۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۵
سیاسی » مجلس

مجلس و دولت معتقدند بودجه ۱۴۰۱ باید کمترین کسری را داشته باشد

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: هم مجلس و هم دولت معتقدند که بودجه سال ۱۴۰۱ باید به نحوی تدوین شود که کمترین کسری را داشته و به رشد اقتصادی قابل قبول منجر شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سیدنظام الدین موسوی در جمع خبرنگاران با اشاره به نشست مشترک امروز صبح مجلس و دولت اظهارداشت: به مناسبت روز شهادت آیت الله مدرس و روز مجلس در این هفته دو نشست مشترک مجلس با قوه قضاییه و دولت برگزار شد.

وی افزود:امروز از ساعت ۷ صبح نشست مشترک بین مجلس و دولت آغاز گردید و تا دقایقی پیش ادامه داشت. هماهنگی برای حل دغدغه‌ها و مسائل اقتصادی کشور از جمله مباحثی بود که در این نشست مطرح شد.

نماینده مردم تهران با بیان اینکه هم مسئولان دولتی و هم نمایندگان به هماهنگی بین قوای مختلف و حرکت رو به جلو در زمینه اقتصادی به منظور حل مشکلات معیشتی مردم تأکید داشتند گفت: بحث و بررسی پیرامون بودجه سال ۱۴۰۱ از دیگر مواردی بود که در این جلسه بر آن تأکید شد. هم مجلس و هم دولت به هماهنگی برای تدوین بودجه‌ای با کمترین کسری و توجه به عدالت و آمایش سرزمینی تأکید کردند.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این نشست مشترک روسای کمیسیون‌های برنامه و بودجه، انرژی، اقتصادی و جهش تولید به اظهار نظر پرداختند. از سوی دولت نیز وزیر نفت، معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه گزارشی را به نمایندگان ارائه کردند.
موسوی با اشاره به اینکه صحبت‌ها عمدتا ناظر به هم افزایی دولت و مجلس برای رفع مشکلات مردم بود افزود:همان طور که رئیس مجلس در جمع بندی خود تأکید کردند مسائل اقتصادی به عنوان موضوع و چالش اصلی اول کشور در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت. مباحث مربوط به آب و موضوع جمعیت از دیگر مطالب مطروحه در این جلسه بود.
وی گفت: هم دولت و هم مجلس به تلاش برای تدوین بودجه سال ۱۴۰۱ به نحوی که کمترین کسری را داشته و رشد اقتصادی قابل قبولی را به ارمغان بیاورد، تأکید داشتند.
موسوی ادامه داد:سه تن از نمایندگان مجلس نیز در این جلسه اظهار نظر کردند و در این جلسه عملکرد ۱۰۰ روز آغازین دولت مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: هم رئیس جمهور و هم رئیس مجلس بر همراهی و همگامی مجلس با دولت جهت رفع مشکلات مردم تأکید کردند. مجلس در حوزه قانون گذاری به وظایف قانونی و نظارتی خود عمل خواهد کرد و در عین حال همراه دولت خواهد بود.
موسوی گفت:نمایندگان نیز در این نشست دغدغه‌ها و مطالبات خود را مطرح کردند. آنچه که دریافت کردیم دولت اراده جدی برای حل مشکلات مردم داشته و در این مسیر مجلس نیز آن را همراهی خواهد کرد.
نماینده مردم تهران خاطرنشان کرد: هم رئیس مجلس و هم رئیس جمهور بر ادامه این نشست‌های مشترک تأکید داشتند و ان شاءالله این جلسات ادامه خواهد داشت.
موسوی در پایان گفت:در این جلسه عمده مسائل مطروحه در خصوص مشکلات اقتصادی بود و در خصوص مذاکرات بحثی به طور جدی مطرح نشد. ما معتقدیم که مشکلات کشور در داخل نیز قابل حل است و دنبال راهکار‌ها باید در داخل باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)