• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۲۷۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
عاملی:

با تأمین منابع مالی افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی موافقت شد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی دستور کار جلسه آینده این شورا را موضوع افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های مرتبط موافقت خود را با تامین منابع مالی افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی اعلام کردند و مطالعات دقیقی هم در زمینه این مصوبه انجام شده است.

با تأمین منابع مالی افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی موافقت شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، آقای سعیدرضا عاملی در حاشیه هشتصد و پنجاهمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رییس جمهوری و با حضور رؤسای مجلس شورای اسلامی، قوه قضاییه و اعضای حقیقی و حقوقی این شورای عالی انقلاب فرهنگی نهم آذر برگزار شد، در پاسخ به پرسش خبرنگاری درمورد مصوبه افزایش ظرفیت پذیش دانشجوی پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دستور کار اول این شورا در جلسه آینده موضوع افزایش دانشجویان پزشکی است و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی هم دستور جلسه ۸۵۱ را مورد تأیید قرار داد.
 
وی به ظرفیت مهم کشور در جذب و افزایش دانشجوی پزشکی اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۳۸ هزار نفر از داوطلبان علوم تجربی معدل بالای ۱۹ داشتند که این امر نشان دهنده ظرفیت داوطلبان پزشکی در ورود به حوزه حساس رشته‌های پزشکی است اما میزان پذپرش امسال دانشجو در سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی 8 هزار و ۵۰۰ نفر بود.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: از سوی دیگر در سال ۱۳۶۸ تعداد دانشکده‌های پزشکی در کشور ۲۷ دانشکده بوده است اما اکنون این تعداد به ۶۸ دانشکده پزشکی رسیده است.
 
آقای عاملی گفت: همچنین در سال ۱۳۶۸ تعداد تخت‌های بیمارستانی کشور ۸۰ هزار تخت بود که اکنون ۵۵۰ هزار تخت بیمارستانی است. دستگاه‌های مرتبط با موضوع از جهت تأمین منابع مالی، موافقت خودرا برای افزایش دانشجوی پزشکی اعلام کرده‌اند و نیز مطالعات دقیقی در زمینه مصوبه افزایش دانشجوی پزشکی صورت گرفته است.
 
وی یادآور شد: کمیسیون‌های تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی نزدیک به ۲۰ جلسه به این موضوع اختصاص داده‌اند و ۲ جلسه هم با حضور ذی نفعان موضوع  افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی در ستاد نقشه جامع علمی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی در ستاد نقشه جامع علمی کشور تصویب شده است.
 
در یک صد و پنجاه و پنجمین جلسه شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور پیشنهاد افزایش حداقلی پذیرش سه هزار دانشجوی پزشکی به ظرفیت موجود کشور طی بازه زمانی حداقل پنج سال به تصویب رسید.
 
همچنین مقر شد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پیشنهادهای خود را درباره افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی از سه هزار تا پنج هزار به ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور ارایه دهد.
 
*ادامه بررسی وظایف کار قرارگاهی شورای عالی انقلاب فرهنگی با هدف توجه به مسایل اصل حوزه علم و فرهنگ
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین به ادامه تشریح جلسه امروز این شورا پرداخت و گفت: دستور این جلسه در ادامه جلسه ۸۴۹ بود که وظایف کار قرارگاهی شورای عالی انقلاب فرهنگی با هدف توجه به مسایل اصل حوزه علم و فرهنگ و رصد و پایش و بازخورد سریع به مشکلات مردم در حوزه علم و فرهنگ بود.
 
آقای عاملی ادامه داد: در این جلسه هم الزامات مرتبط با رویکرد جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان قرارگاه علم و فرهنگ کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.   ۱۹ نفر از اعضای شورای عالی در مباحث مطروحه اظهار نظر کردند و در پایان رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی بر تعریف رابطه ین شورا  با قوای سه گانه و سایر دستگاه و شوراهای عالی و توجه به ارتباطات بین المللی حوزه علم و فرهنگ و همچنین پرهیز از ورود به حوزه‌های اجرایی مورد تاکید قرار گرفت.
 
وی یادآور شد: ادامه مباحث مرتبط با تحول شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور جلسه آینده این شورا قرار گیرد.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از انتخاب پنج نفر از نمایندگان این شورا خبر داد و تصریح کرد: ۱۱ نفر از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در این دور جدید شورا حضور ندارند که از زحمات و تدابیر آنها تشکر می‌کنیم و قدردان زحمات آنها هستیم.
 
آقای عاملی افزود: در جلسه ۸۵۰ نمایندگان شورای عالی در هیأت تجدید نظر وزارت علوم، وزارت بهداشت و همچنین دانشگاه آزاد مشخص شدند. آقای محمدرضا مخبر دزفولی به عنوان نماینده شورای عالی در هیات تجدید نظر وزارت بهداشت، آقایان عادل پیغامی در هیأت تجدید نظر دانشگاه آزاد و منصور کبگانیان در هیأت تجدید نظر وزارت علوم مورد تأیید و تصویب قرار گرفتند.
 
وی خاطرنشان کرد: همچنین در هیات نظارت بر مطبوعات آقای حسین ساعی به عنوان نماینده  شورای عالی انقلاب فرهنگی و آقای محمدعلی کی‌نژاد نیز برای یک دوره  دیگر به عنوان رییس هیأت عالی جذب مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفتند.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: این هیأت‌ها تجدید نظر از این جهت مهم‌ هستند که اختیارات رسیدگی به اموری که مسؤولیت دیوان عدالت اداری بوده به هیأت‌های تجدید نظر واگذار شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک در دانشگاه ملی مهارت
تشکیل هیات‌های صلح مددکاری در کلانتری‌های خوزستان
مهاباد نائب قهرمان مسابقات استانی کیک بوکسینگ
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر فوتبال
علم بدون اخلاق و شفقت به کمال نمی‌رسد
ایران در کنار زلزله زدگان شمال افغانستان
دستگیری پنج سارق در بخش ایلخچی اسکو
حمایت مجلس از پیشنهاد وزارت کار برای عرضه کالا با نرخ ثابت در کالابرگ
معرفی دستاورد‌های انقلاب به جوانان در قالب راهیان پیشرفت در خوزستان
خروش مردم ولایتمدار سراسر استان اردبیل علیه استکبار جهانی
دستگیری عامل چاقو کشی در میامی
۳ تن از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر دستگیر شدند
برپایی میز خدمت معدنکاری در سمنان
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم استان
روحیه جهادی و مردمی بسیج ستون استوار امنیت و پیشرفت کشور
اهدای ۱۵ سری جهیزیه به زوج‌های جوان قزوینی 
اهدای ۵۰ واحد خون در شهرستان قیروکارزین
برنامه‌های ویژه هفته مازندران با محوریت گردشگری پایدار و حفظ محیط‌زیست
اجلاسیه مجمع شهر‌های تاریخی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های یزد
برگزاری رزمایش اورژانس به مناسبت هفته‌ی پدافند غیر عامل در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)