• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۳۸۷۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
فارس » سیاسی

شهید استوارمحمودآبادی، استاد مکتب شهید سلیمانی

سرلشکر شهید استوارمحمودآبادی، استاد مکتب شهید سلیمانی بود و این مکتب همچنان دانشجو می‌پذیرد.

شهید استوارمحمودآبادی، استاد مکتب شهید سلیمانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، فرمانده نیروی قدس سپاه  در مراسم سالگرد سرلشکر شهید استوارمحمودآبادی  و ۷۳ شهید مدافع حرم استان فارس در شیراز گفت: استان فارس ۷۳ شهید مقاومت و دفاع از حرم دارد که شهید عالی مقام استوار محمودآبادی پیش روی آن هاست و یادش در سراسر فارس سبب گرامی داشت یاد همه شهدای مقامت می‌شود.
سردار قاآنی با بیان این که فارس، از دیرباز مهد نام آوران، حکیمان و بزرگانی، چون سعدی و حافظ بوده است افزود: تا به امروز بزرگانی، چون شهید دستغیب و فرماندهان و شهدای عالی مقام زیادی در این استان رشد یافته اند و برکت وجودشان هم در فارس و هم درسراسر کشور سبب ایجاد استحکام در دفاع قهرمانانه ملت شریف ایران مقابل همه متجاوزان شده است.
وی گفت: جلسه یادبود شهدا، همچون جلسه بزرگداشت متعارف دیگر افراد از دنیا رفته نیست، زیرا این جلسات برای برشماری عزت، سربلندی و افتخارهای دوران زندگی شهدای عالی مقام و شناسایی راه نیمه تمام آن هاست تا این راه نیمه تمام را که استمرار راه سالار شهیدان است، ادامه دهیم.
سردار قاآنی با بیان این که با ادامه راه شهدا، می‌توان به نقطه اوج عزت آفرینی رسید افزود: هدف اصلی، رسیدن به حکومت امام زمان است.
وی با تاکید بر این که چند پیام در برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای شاخص وجود دارد گفت: خانواده‌ها بدانند افرادی همچون شهید استوار که پس از زندگی با عزت در مسیر الهی، با فداکاری و اخلاص، زندگیشان با شهادت به پایان می‌رسد، توانسته اند با شتاب، مسیر پر عزت را بپیمایند.
فرمانده نیروی قدس سپاه  دوستان را دومین گروه مخاطب پیام مراسم بزرگداشت خطاب قرار داد و افزود: برای ادامه دادن راه شهدا، باید ویژگی‌های آن‌ها را داشت که شامل انجام تکلیف در مدار ولایت، انجام کار در حد استطاعت و توکل به خدا در همه کار‌ها می‌شود.

سردار قاآنی گفت: سومین مخاطب این مراسم، دوستان انقلاب هستند و بدانند که ما با تاسی به مکتب نبی اسلام و ائمه معصومین وارد میدان شدیم و خداوند گام‌های ما را به جلو برد. همان گونه که در بدو پیروزی انقلاب، دشمن جنگ را با ترور، از درون شهر‌های ما شروع کرد و همه دنیا علیه ما بود، اما ما خاک ریز به خاک ریز جنگ تحمیلی را به دفاع مقدس تبدیل کردیم و امروز در ماورای مرز‌ها از مظلومین عالم دفاع می‌کنیم و برای عزیز بودن زیر پرچم ولایت باید با این ویزگی‌ها جلو رویم.
وی گفت: در زمان جنگ تحمیلی، دشمن از همه ابزار و امکانات از جمله عکس‌های هوایی برای شناسایی استفاده می‌کرد، اما ما از آن محروم بودیم و رزمندگان به ویژه یگان‌های اطلاعات و عملیات شیراز که به خوبی مقابل دشمن ایستادند، بدون تجهیزات، اطلاعات را جمع آوری می‌کردند و پس از عملیات که به شرح آن می‌پرداختند، سبب تشویق و تعجب همگان می‌شدند و آموخته‌های خود را به دیگران آموزش می‌دادند.
فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان این که ۳۱ شهید فاطمیون و ۴۲ سپاه فجر فارس در جمع شهدای مقاومت و شهدای حرم کشور است افزود: دفاع از سرزمین ارزشمند است و همه برای دفاع از سرزمین پیش تاز می‌شوند، اما این شهدا بر اساس احساس وظیفه دینی، عزت و غیرت اسلامی، از خانه امن خود، چند هزار کیلومتر دور شدند تا از مظلومان در ورای مرز‌ها دفاع کنند و این همان حرکت انقلاب اسلامی با پیشتازی شهید استوار است.
سردار قاآنای گفت: شهید استوار محمودآبادی مطیع امام راحل و رهبر معظم انقلاب بود و در انجام کار‌ها بر اساس استطاعت، از برجستگان بود. از فرماندهی قرارگاه تا فرماندهی فاطمیون، بی ادعا، هر کاری به او سپرده می‌شد را انجام می‌داد.
فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان این که در عرصه‌هایی مانند دفاع مقدس و در سال‌های اخیر جنگ‌های مقاومتی در منطقه، ارزش‌های درونی انسانی‌های پاک در وجود شهدای عالی مقام نشان داده شده است افزود: شهید استوارمحمودآبادی، استاد مکتب شهید سلیمانی بود و این مکتب همچنان دانشجو می‌پذیرد.

سردار قاآنی این شهدا با هم رفیق هستند، در راه با عزت زندگی کردن مسیر خود را می‌پیمایند که برسند به حکومت جهانی امام زمان برسند.

وی گفت: فلسطینی‌ها در ۳۰ سال گذشته که رفاقتشان را با انقلاب اسلامی از طریق شهدای عالی مقام افزایش دادند، روز به روز عزیز شدند.
فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به عملیات سیف القدس فلسطین و شلیک بیش از ۳ هزار موشک حماس به جغرافیایی به نام فلطسین اشغالی به یهودیانی دارای همه امکانات، افزود: همه موشک‌ها با بیش ۱۰ سال محاسبه در غزه‌ای ساخته شد که در گذشته، جنایتکاران صهیونیست مانع ورود شکر به آن می‌شدند.
سردارقاآنی به جنگ ۳۳ روزه لبنان هم اشاره کرد و گفت: در سال ۲۰۰۶، صهیونیست‌ها به وزیرخارجه ایران گفته بودندکه در صورت برخورد یک موشک به تل آویو، به تهران حمله می‌کنیم، اما اکنون دیدیم که پس از برخورد ۳ هزار موشک، رژیم صهیونیتستی جرات تهدید نداشت و این نتیجه رشادت شهداست.
وی گفت: در غزه یک ایرانی نبود، اما فرهنگ شهدای ما بر آن‌ها اثر کرده است و جوانان غزه در این جنگ نامه‌های پیاپی به مسئولان ایرانی نوشتند که متن نامه‌ها نشان از ولایی بودند آن‌ها داشت.

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: صعودی در جنگ با یمن از همه امکانات خود و همچنین حمایت صهیونیست‌ها استفاده کرد، اما جوانان یمنی با دست خالی جلوی آن‌ها ایستادند و هم زمان در میدان جنگ و حفظ کشور ایستادند و امروز این جوانان موشک با برد بیش از هزار کیلومتر و هواپیمای بدون سرنشین با برد ۲ هزار کیلومتر می‌سازند.

وی گفت: چفیه نشان زیبایی از جبهه است، اما باید ویژگی‌های اخلاقی جبهه و شهدای عالی مقام را هم داشته باشیم، که اگر فرهنگ جبهه در همه کشور جاری شود، همه مشکلات را می‌توانیم حل کنیم.

سردار قاآنی به حضور آمریکا در افغانستان و عراق هم اشاره کرد و گفت: آمریکایی‌ها بعد از ۲۰ سال جنگ و حضور در افغانستان، با بالاترین شکست برگشتند و به جایی نرسیدند و این سنگین‌ترین شکست در قرن گذشته بود.
وی گفت: حکومت ۲۰ ساله آمریکایی‌ها ۲۰ روز مقاومت نکرد، اما در جبهه مقاومت، نیرو‌هایی که در مکتب انقلاب اسلامی کار یاد گرفته اند، مقاومتشان از کشور مثال زدنی است.
فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان این که بیشترین جنگ‌هایی را که آمریکایی‌ها در دنیا راه انداختند به شکل واسطه‌ای بود افزود: آن‌ها با جنگ‌ها از جنگ کویت تا افغانستان، توانستند بیشترین سود را از راه‌های مختلف به ویژه فروش سلاح به دست بیاورند.
سردار قاآنی گفت: آمریکایی‌ها از افغانستان اخراج شدند و در واقع فرار کردند و نیرو‌های خود را با کمک دیگران از این کشور بیرون بردند.
وی با بیان این که سال هاست آمریکا با همه ابزار جنگی با طرح‌های رو و زیر میز به میدان می‌آید افزود: اقتدار و توان و ظرفیت نرم و سخت افزاری ما به حدی رسیده که بازدارنده است و آمریکایی‌ها می‌دانند که با کوچکترین خطا دندان هایشان در دهانشان خرد می‌شود.
سردار قاآنی تاکید کرد که هدف رزمندگان اسلام از بین بردن آمریکاست که این کار را می‌کنند.
فرمانده نیروی قدس سپاه  با بیان این که آمریکایی‌ها در مذاکره هم جنایت و خیانت کردند افزود: به آمریکا می‌گوییم هنوز وقت دارید که با ذلت موجود از جغرافیای اطراف ما بیرون بروید وگرنه ذلیل‌تر از افغانستان از این جغرافیا از اینجا اخراج می‌شوید و این راه محکوم شماست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بیشتر بخوانید:

ضرورت اجرای فرامین قرآنی در جامعه

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آتش‌سوزی خودروی قاچاق سوخت باز هم در هرمزگان کشته داد
وقوع دو حادثه مرگبار در آذربایجان شرقی 
افزایش غلظت غبار در سمنان
تبدیل شهرک بعثت تبریز به منطقه ویژه فناوری‌های نوین
آگاهی، مهم‌ترین سد مقابل ویروس اچ آی وی
مسیر پایدار برای سوریه، روندی فراگیر تحت رهبری سوری هاست
تقویت تشکل‌های مردمی برای افزایش مشارکت در انتخابات شوراها
خوزستان در دومین دوره جام رسانه امید کشور قهرمان شد
سیوان و گشودن پنجره‌ای به سوی ایلام زیبا
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
ملی پوشان فیتنس امیدوار به کسب نشان جهانی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۸ آبان ۱۴۰۴
شناسایی اولویت‌های آذربایجان شرقی در آستانه سفر رسمی رئیس جمهور
محمد سیستانی: داور اهل ترکیه جریان بازی را تغییر داد
رنگرز: کشتی‌گیران با وجود خستگی به بازی‌های کشور‌های اسلامی آمدند
وحدت اقوام و مذاهب، پشتوانه امنیت و توسعه کشور است
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ نشان برنز میرزاطیبی در پرش با نیزه
بی کفن بازگشتند؛ با پلاکی به نام گمنامی
بازگشت کشتارگاه صنعتی مرغ ممسنی به چرخه تولید
صعود تیم ملی فوتبال ایران در رده بندی فیفا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)