• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۴۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۷
چهارمحال و بختیاری » اقتصادی

تدوین بسته توسعه جهشی برای مناطق محروم چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری از تدوین بسته توسعه جهشی با محوریت مناطق محروم استان خبر داد.

تدوین بسته جهشی برای مناطق محروم چهارمحال و بختیاریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری در نشست شورای اداری استان گفت: برای تدوین بسته توسعه جهشی در استان، سه ضلع دولت، بخش خصوصی و بنیاد‌هایی نظیر ستاد فرمان اجرایی امام (ره)، بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام و قرارگاه خاتم الانبیاء در قالب تفاهم‌نامه‌هایی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

وی، خروج استان از محرومیت و تحقق توسعه پایدار را نیازمند اعتمادسازی برای حضور بخش خصوصی و رفع موانع سرمایه‌گذاری و تولید دانست و افزود: همه باید همت کنند تا از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در استان بهره گیری و عقب‌ماندگی موجود جبران شود.

حیدری با تأکید بر ضرورت جذب به موقع بودجه سال ۱۴۰۰، گفت: به رغم گذشت بیش از هشت ماه از سال، حدود ۳۰ درصد بودجه جذب شده است که مناسب نیست و باید با اهتمام ویژه، کار جهادی و همت والا امور استان را در راستای تحقق منافع مردم و خدمت به آن‌ها پیش برد.

استاندار چهارمحال و بختیاری به برنامه خود برای دیدار از شهرستان‌ها، ادارات و نهاد‌های دولتی استان از هفته آینده اشاره و خاطرنشان کرد: در دیدار از ادارات استان، نحوه جذب اعتبارات امسال، برنامه‌ها و اقدامات ادارات برای رفع موانع تولید، آمادگی برای سفر ریاست جمهوری به استان و تکریم ارباب رجوع ارزیابی و نظارت می‌شود.

حیدری با گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، تصریح کرد: سردار سلیمانی الگوی والایی برای گروه‌گشایی از کار مردم به شمار می‌رود که می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی استان در راستای تکریم ارباب رجوع و حل مشکلات مردم، سیره و روش این شهید بزرگوار را الگوی کار خود قرار دهند.

وی همچنین از مدیران خواست تا بر نحوه مصرف انرژی به ویژه گاز طبیعی در ادارات خود نظارت بیشتری داشته باشند تا با صرفه‌جویی مناسب، کمبودی برای مصرف بخش خانگی شکل نگیرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری به برنامه سفر آینده رئیس‌جمهوری به استان اشاره کرد و گفت: باید با برنامه‌ریزی صحیح بتوانیم بیشترین بهره‌گیری را از این سفر داشته باشیم و در راستای تحقق توسعه استان و رفع مشکلات مردم عمل کنیم.

حیدری به فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی دستور داد یک هفته فرصت دارند ظرفیت‌ها و نیازمندی‌های حوزه خود را گزارش دهند تا پس از تدوین نهایی به تهران اعلام شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری به چالش‌های حوزه آب استان هم اشاره کرد و گفت: رئیس‌جمهوری همواره اعلام کرده است که آب عادلانه تأمین و توزیع شود که امید می‌رود در سایه این نگاه چالش‌های بخش آب استان برطرف شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد هم در نشست شورای اداری استان، لازمه خدمت به مردم را برخورداری از روحیه جهادی دانست و گفت: این روحیه در استاندار وجود دارد و انتظار می‌رود با وحدت و وفاق لازم زمینه خدمت بیش از پیش به مردم فراهم شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام با تأکید بر سرعت‌بخشی به امور استان، افزود: برخی نسبت به کُند بودن کار‌ها گلایه‌مند هستند که انتظار می‌رود به کار‌ها سرعت بیشتری داده شود و قسمتی که مربوط به پیچیدگی‌های اداری است، سریع‌تر رفع شود.

وی لازمه دست‌یابی به زُهد را تقوا دانست و خاطرنشان کرد: اگر مدیران تقوا داشته باشند، بی‌شک در اجرای امور محوله، موفق خواهند بود و اشتباهات کمتری مرتکب می‌شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
تدوین بسته توسعه جهشی برای مناطق محروم چهارمحال و بختیاری تدوین بسته توسعه جهشی برای مناطق محروم چهارمحال و بختیاری تدوین بسته توسعه جهشی برای مناطق محروم چهارمحال و بختیاری تدوین بسته توسعه جهشی برای مناطق محروم چهارمحال و بختیاری تدوین بسته توسعه جهشی برای مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف محموله بزرگ داروهای غیرقانونی سقط جنین در کاشان
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
برنامه بازی‌های هفته ۲۳ تا ۲۷ لیگ یک فوتبال فوتبال لیگ یک
انفجار مین زندگی مردم افغانستان را تهدید می‌کند
افتتاح ده‌ها طرح در کشور
اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ یک فوتبال
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
نفی هرگونه سلطه طلبی و سلطه پذیری در نظام جمهوری اسلامی
دیدار مردمی رئیس قوه قضائیه در استان مرکزی
سارق و مالخر با هم دستگیر شدند
پخت سه تُن سمنوی نذری در کاشان
بهره برداری از ۲۰ طرح عمرانی و خدماتی در بخش جناح
تعویق بازی‌های تراکتور، استقلال و سپاهان در هفته بیست و یکم لیگ برتر
اعلام فهرست فروشگاه‌های خرید کالا‌های کالابرگی در کیش
احتمال خروج اندونزی از هیئت صلح غزه
ضرورت خدمت‌رسانی مطلوب، منسجم و مسئولانه به مسافران نوروزی
آغازمسابقات ووشو قهرمانی بزرگسالان کشور در مشهد
اهدای ۹۶ واحد خون در خرامه
اجرای طرح ملی ورزش بانوان در روستای دستگرد چهارمحال و بختیاری
برگزاری مسابقات ورزشی جام قهرمان محله در نیشابور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)