• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۴۴۶۸
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۹
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
برای پیگیری مشکلات مردم؛

سفر نماینده ولی فقیه به بخش چاروسا

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با سفر بخش چاروسا پیگیر مشکلات مردم این بخش شد.

سفر نماینده ولی فقیه به بخش چاروسابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، نماینده ولی فقیه در این استان با سفر به بخش چاروسا مشکلات و درخواست های مردم این بخش را پیگیری کرد.
آیت الله حسینی در این سفر با حضور در دفتر امام جمعه شهر قلعه رئیسی با مشکلات و درخواست‌های مردم بخش چاروسا از زبان امام جمعه شهر قلعه رئیسی آشنا شد.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام صلواتی، امام جمعه قلعه رئیسی با اشاره به برخی مشکلات بخش چاروسا، بهره‌مند نبودن مردم این بخش از خدمات عمومی بنیاد علوی را یکی از درخواست‌ها و نیازهای اساسی مردم بخش چاروسا دانست و گفت: بنیاد علوی ظرفیت بزرگی برای مناطق محروم است که می‌تواند کمک شایانی به مردم این بخش در حوزه‌های اشتغال و ساخت مسکن و زیرساخت‌های شهری بکند.
صلواتی افزود: راه اندازی بنیاد علوی در بخش چاروسا خواسته عموم مردم منطقه است تا از ظرفیت این بنیاد بتوانیم مشکلات اساسی مردم بخش چاروسا را رفع نماییم.
وی نیمه کاره ماندن ساختمان مصلای شهر قلعه رئیسی را از دیگر مشکلات این شهر برشمرد و اضافه کرد: ساختمان مصلای نماز جمعه قلعه رئیسی با هزینه ۳۰ میلیادر ریالی، ۹۳درصد پیشرفت کاری دارد که در صورت تامین ۷۰۰ میلیارد ریال برای فرش، این مصلا به بهره برداری می‌رسد.
امام جمعه قلعه رئیسی، بیکاری را معضل اساسی جوانان این منطقه دانست و ادامه داد: امیدواریم مشکل اساسی بیکاری که در مناطق محروم  پررنگ‌تر است، برطرف شود.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد هم با بیان اینکه سفر مسئولان ارشد استان به مناطق محروم می‌تواند کمکی برای پیگیری مشکلات مردم این مناطق باشد گفت: وجود بنیاد‌ها و نهاد‌ها حمایتی در مناطق محروم به خصوص مناطق دور افتاده استان می‌تواند کمک بزرگی برای رفع مشکلات مردم در این مناطق باشد.
آیت الله حسینی با بیان اینکه راه اندازی بنیاد علوی در بخش چاروسا لازم و ضروری است، افزود: بنیاد علوی برای محرومیت زدایی و رفع مشکلات مردم در مناطق دیشموک و لنده راه اندازی شد و تاکنون خدمات ارزنده ایی در حوزه‌های مختلف به مردم این مناطق ارائه کرده است و امیدواریم پیگیری‌های انجام شده برای راه اندازی این نهاد حمایتی در بخش چاروسا به نتیجه برسد و بنیاد علوی در این بخش هم راه اندازی شود.
امام جمعه شهر یاسوج اضافه کرد: بنیاد علوی ماه‌های گذشته در مناطق قلعه رئیسی و دیشموک خدمات خوبی را ارائه کرد و پیگیر مشکل مسکن افراد نیازمند و همچنین ارائه تسهیلات اشتغال زایی به جوانان این مناطق است.
وی ادامه داد: ساخت بیش از ۷۵۰ مسکن در سطح کهگیلویه و بویراحمد با مشارکت بنیاد علوی و همچنین ارائه تسهیلات قرض الحسنه و اشتغال زایی از خدمات این نهاد در استان است که امیدواریم به ثمر برسد و نتیجه آن در زندگی مردم تاثیر گذار باشد. 

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد همچنین راه اندازی مصلی را برای بخش چاروسا و شهر قلعه رئیسی ضروری دانست و گفت: اعتبار مورد نیاز برای فرش کردن این مصلا پیگیری می‌شود.
آیت الله حسینی همچنین در تماس تلفنی با مدیرعامل بنیاد علوی خواستار توجه بیش از پیش به منطقه چاروسا شد و مدیرعامل بنیاد علوی هم در این تماس تلفنی از ارائه خدمات به زوج‌های جوان، پرداخت تسهیلات اشتغال زایی و همچنین ساخت مسکن در منطقه چاروسا خبر داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)