• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۴۹۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۹
گیلان » سیاسی
همه نمایندگان گیلان دور یک میز

هم اندیشی نمایندگان ادوار مجلس با مسوولان ارشد گیلان در رشت

در نشست هم اندیشی نمایندگان ادوار و فعلی گیلان در مجلس با مسئولان ارشد استان ، راهکار‌های توسعه گیلان بررسی شد.

هم اندیشی نمایندگان ادوار مجلس با مسوولان ارشد استان در رشتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان ؛ نماینده ولی فقیه در گیلان در جمع مسوولان ارشد استان و نمایندگان ادوار و فعلی گیلان در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه ادای تکلیف و انجام وظیفه بسیار مهم و اثربخش است، گفت:خوشا به حال آنان که کار و تکلیف خود را برای رضای خدا به درستی و به بهترین شکل ممکن ادا می‌کنند.

آیت‌الله رسول فلاحتی ، در نظر گرفتن رضایت خداوند در حرکات و رفتار‌ها را نشانه حرکت در مسیر درست دانست و افزود: وقتی رضای خداوند مدنظر قرار گیرد، مسئول و مدیر، سختی‌ها را به راحتی تحمل کرده و برای رفع مشکلات آحاد ملت گام‌های موثرتری بر خواهد داشت.

هم اندیشی نمایندگان ادوار مجلس با مسوولان ارشد استان در رشتوی با اشاره به اینکه پاسخگویی به تمام مطالبات جامعه امکانپذیر نیست، اما به حداقل‌ها می‌توان دست پیدا کرد، یادآور شد: نخبگان و فرهیختگان به‌دور از غوغاسالاری، تخریب، شاد کردن دشمنان اسلام و نظام اسلامی دیدگاه‌های خود را ارائه کنند و در این راستا می‌توانند کمک کار مسئولان و متولیان باشند.

امام جمعه رشت حرکت نظام اسلامی را در راستای بعثت عظیم انبیای الهی دانست و افزود: امروز نگاه مردم به مسئولان نظام اسلامی ویژه است.

استاندار گیلان هم در این نشست با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از تجربیات نمایندگان ادوار استان، بر لزوم راه‌اندازی میز توسعه گیلان تأکید کرد وگفت: از هر پیشنهادی برای رشد استان، استقبال می‌کنیم.

اسدالله عباسی استاندار گیلان با تأکید بر اینکه برای حل مشکلات باید همه در کنار هم باشیم ، گفت : دست نیاز به سوی همه دلسوزانهم اندیشی نمایندگان ادوار مجلس با مسوولان ارشد استان در رشت این استان به ویژه نمایندگان دراز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه نمایندگان ادوار و فعلی گیلان از نخبگان استان هستند، تصریح کرد : از اینکه نمایندگان فعلی و ادوار در کنار هم، بحث و بررسی و تصمیم گیری می‌کنیم، موجب آرامش استان و رضایتمندی مردم می‌شود.

استاندار با اشاره به اینکه این هم اندیشی در راستای توسعه گیلان است ، افزود : همه پیشنهادات ، بررسی و برای توسعه و رشد استان، استفاده می‌شود.

عباسی در ادامه با بیان اینکه باید بر اساس تخصص نمایندگان ادوار ، یک کارگروه تشکیل شود ، تأکید کرد: با توجه به تفویض اختیارات بیشتر به استانداران از سوی رئیس جمهوری در بحث بودجه سال ۱۴۰۱ می‌توانیم با کمک نمایندگان در تصمیم گیری‌ها به صورت جدی‌تر وارد شویم.

هم اندیشی نمایندگان ادوار مجلس با مسوولان ارشد استان در رشتوی در ادامه به اهمیت هم‌اندیشی در حل مشکلات استان و مطالبات مردمی اشاره و اضافه کرد: در استانداری کمیته‌ها و کارگروه‌هایی وجود دارد که در حوزه‌های تخصصی فعالیت می‌کنند لذا از نمایندگان ادوار دعوت می‌شود که در حوزه تخصصی خود در این کمیته‌ها حضور یافته و تجارب خود را بیان کنند.

استاندار با بیان اینکه گیلان استانی با ظرفیت‌های فراوان است که مغفول مانده، گفت: این آمادگی وجود دارد که به میزبانی استانداری، جلسه هم‌اندیشی قبل از پایان سال جاری برگزار شود تا از نظرات نمایندگان ادوار بهره‌مند شویم.

وی با اشاره به اینکه مردم گیلان مطالباتی دارند که می‌توان با هم‌اندیشی در مسیر تحقق آن‌ها گام برداشت، افزود: برگزاری چنین جلساتی بسیار حائز اهمیت است و ابتکار این جلسه و دیدار نمایندگان ادوار با نمایندگان فعلی نتایج مفیدی خواهد داشت.

در این نشست همچنین شماری از نمایندگان ادوار و فعلی مجلس نیز نظرات خود را بیان داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
آغاز اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد تا ساعاتی دیگر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
گزیده خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج
اهدای ۳۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند بنابی 
هشدار پلیس؛ با احتیاط برانید
آغاز به کار بازار میوه توسط شهرداری میانه
هوا در اصفهان سردتر می‌شود
بازگشایی محور راهبردی در قلب بافت فرسوده شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)