• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۵۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال

صدور مجوز مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی حداکثر ۳ روزه شد

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای «طرح صدور حداکثر سه روزه مجوز ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی» را در راستای ساده سازی ورود شرکای مهارتی به فرایند آموزش‌های عملی و کاربردی برای اجرا به ادارات کل آموزش فنی و حرفه‌ای ابلاغ کرد.

صدور مجوز مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی حداکثر ۳ روزه شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، غلامحسین حسینی نیا، گفت: اهمیت و ضرورت تسهیل و تسریع در ارائه خدمات و ایجاد شفافیت در فرآیند‌ها مورد تاکید مقام عالی وزارت و هم‌راستا با سیاست‌های دولت خدمت‌گزار می‌باشد لذا با توجه به تجربه موفق در صدور سه روزه موافقت اصولی آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد و در اقدام به مفاد شورای عالی اداری با موضوع «ساده سازی مراحل شروع کسب و کار» و توجه و عمل به رویکرد نظارت‌های پسینی به جای کنترل‌های پیشینی؛ «طرح صدور حداکثر سه روزه مجوز ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی»، برای اجرا ابلاغ می‌شود.
وی افزود: در همین راستا، ادارات کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان‌ها موظفند به محض تکمیل اطلاعات «درخواست ایجاد مراکز‌کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی» و دریافت تعهدنامه متقاضی حداکثر در طی مدت سه روز کاری مجوز یک ساله ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی را همراه با دسترسی به پورتال آموزشی به انضمام چارچوب الزامات اجرا (استاندارد کلیه مولفه‌های آموزشی مورد نیاز شامل: فضا، تجهیزات، برنامه آموزشی، مربی و ...) به متقاضی صادر و ابلاغ نمایند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: به همین منظور ادارات کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان‌ها نیز موظفند نسبت به بررسی روزانه تقاضا‌ها اقدام نموده و به درخواست‌های واصله رسیدگی و تعیین تکلیف نمایند.
حسینی نیا، بیان کرد: در طول سه ماه از اعطای مجوز یکساله، متقاضی موظف است نسبت به تامین حداقل الزامات محیط یادگیری اقدام نماید وکمیته نظارت آموزش در صنایع استان، با انجام نظارت‌های پسینی مورد نیاز پس از پایان مدت سه ماهه، نسبت به تطابق مراحل شروع فعالیت مجوز ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی اقدام و گزارش نظارت را به کمیته آموزش در صنایع استان ارسال نماید.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: کمیته آموزش در صنایع استان در صورت عدم اجرا یا رعایت الزامات و دستورالعمل‌ها توسط متقاضی پس از پایان سه ماه مهلت، نسبت به لغو مجوز و یا تمدید بازه سه ماهه فرصت مجدد تامین حداقل الزامات محیط یادگیری اقدام می‌کند.
وی ادامه داد: متقاضی نیز در هر مرحله می‌تواند اعتراض خود را نسبت به عملکرد اداره کل و کمیته آموزش در صنایع استان، به دبیرخانه ملی کمیته آموزش در صنایع که در دفتر آموزشگاه‌های آزاد و مشارکت مردمی مستقر است اعلام نماید. این دبیرخانه به صورت مستمر درخواست و مجوز‌های ابطالی و عدم موافقت‌های صورت گرفته را بررسی مجدد و پیگیری خواهد نمود.
این گزارش می‌افزاید: بر اساس طرح مذکور کمیته نظارت آموزش در صنایع استان، با انجام نظارت‌های مورد نیاز، نسبت به تطابق مراحل شروع فعالیت مجوز ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی و رعایت چارچوب الزامات اقدام و گزارش نظارت را به کمیته آموزش در صنایع استان برای صدور مجوز پنج ساله با شرط متوسط ۳۰ ساعت عملکرد آموزشی به ازای هر یک از شاغلان ارسال می‌نماید.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: مورد تأکید است که ضمن پیاده‌سازی و رعایت مفاد ابلاغی، هر نوع اعمال نظارت پیشینی و موکول‌کردن شروع فعالیت مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی جدید مورد تقاضای بنگاه‌های اقتصادی به انجام نظارت‌ها و بررسی اولیه، متوقف و به نظارت‌های پسینی منتقل شود و ترتیبی اتخاذ گردد تا فرآیند تعریف شده صدور مجوز یک ساله مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی "طی حداکثر سه روز کاری" از تاریخ ابلاغ به بعد تا فراهم شدن سامانه هوشمند صدور مجوز در پورتال سازمان، به صورت دستی ناظر و جاری شود.
براساس طرح مذکور کلیه وظایف «کمیته آموزش در صنایع استان» در صدور و تمدید مجوز‌ها و نظارت ها، محفوظ و به نظارت‌های پسینی منتقل می‌شود. مسئولیت حسن اجرای صدور مجوز مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بین‌کارگاهی در حداکثر سه روزکاری بر عهده مدیرکل استان می‌باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پتروشیمی خراسان از پسماند OAT محصولات استراتژیک تولید کرد
استخدام درجه داری در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
واحدهای صنعتی اردبیل سوخت دوم ذخیره کنند
مدال برنز استقلال مشهد در هفته دوم لیگ برتر والیبال ساحلی
پویش نهال‌کاری در سایه مادر در تهران و ۴۰۰ منطقه کشور
آسمان اردبیل امشب شهاب‌باران می‌شود
راه‌اندازی بانک شیر مادر در قم
انتقال میزبانی ایران در پنجره دوم انتخابی جام جهانی بسکتبال ۲۰۲۷ به کشور ثالث
آغاز هفتمین دوره نمایشگاه «تستا» با حضور غول‌های صنعتی در تهران
تجلیل فرماندار خاتم از نقش‌آفرینی بانوان و کارآفرینان نمونه شهرستان
دیدار رئیس مجلس نمایندگان اتیوپی با عراقچی
۲۲ پل در پایتخت مقاوم‌سازی شده است
انتخاب پژوهشگر گیاه شناسی چهارمحال و بختیاری
صرفه‌جویی تا ۵۰ درصدی آب در منازل با نصب قطعات ساده
ضرورت تسریع در ساخت مسکن اقشار کم‌درآمد
فرزندآوری سرمایه‌ای راهبردی برای اقتدار ملی و امنیت آینده کشور
کمک یک میلیارد ریالی خیر سلامت در کاشان
بارش باران از فردا در گلستان
تغییر مکان دیدار برق شیراز در لیگ دسته دو فوتبال
ثبات نرخ‌ها در بازار بین‌بانکی ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)