• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۵۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

بی تدبیری بیمه سلامت معلولان را به درد سر انداخت

رئیس کمیته بهزیستی و توانبخشی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: 100 میلیارد تومان اعتبار برای پوشش خدمات درمانی افراد دارای معلولیت اختصاص و در حساب بیمه سلامت کشور قرار گرفت، متاسفانه با کم کاری مسئولان بیمه سلامت فقط ۲۴۰ میلیون تومان آن هزینه شد.

بی تدبیری بیمه سلامت معلولان را به درد سر انداختبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمدعلی محسنی بندپی با تبریک روز جهانی معلولان گفت: معلولیت محرومیت نیست، روز جهانی معلولان فرصتی ارزشمند برای ظهور شایستگی‌ها و توانایی افرادی است که هم در عمل و هم در اندیشه ثابت کردند که معلولیت محدودیت نیست.
نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی، افزود: افراد دارای معلولیت با مشکلات متعددی روبرو هستند که روی زندگی شخصی و اجتماعی آنها تاثیر می‌گذارد، متناسب سازی معابر شهری کمترین خواسته این گروه از جامعه است اما هنوز که هنوز است شاهد برآورده شدن کمترین خواسته معلولان در مکان‌های پر تردد شهری نیستیم.
 
*پوشش بیمه‌ای خدمات درمانی معلولان در دستور کار مجلس
 
وی ادامه داد: اکنون در کمیته بهزیستی و توانبخشی معلولان بر روی  پوشش بیمه‌ای خدمات درمانی معلولان کار می‌کنیم و در روزهای آینده به موضوع مناسب سازی معابر شهری، بحث اشتغال و دیگر بندهای لایحه حمایت از افراد دارای معلولیت در دستور کار قرار می‌دهیم.
نماینده مردم در مجلس یازدهم  یادآور شد: تاکنون لایحه‌ای از طرف دولت مبنی بر متناسب سازی معابر شهری در راستای تغییر الگوی زندگی به مجلس ارجاع نشده است، شاید عمده دلیل آن وجود قانون جامع حمایت از معلولان است اما مجلس در کمیته بهزیستی و توانبخشی تمام موارد خدماتی را که معلولان نیازمند آن هستند را مورد بررسی قرار می‌دهد؛ امیدواریم در آینده نزدیک تمام مشکلات آنها رفع شود. 
 
*مشکل سازمان‌های بیمه‌گر عدم برنامه و سوء مدیریت است
 
محسنی بندپی با اشاره به هزینه درمان افراد دارای معلولیت تاکید کرد: موضوع اصلی در بخش هزینه‌های درمان افراد دارای معلولیت، مسئله توانبخشی است که هزینه زیادی را بر دوش خانواده این اقشار از جامعه می‌گذارد، باقی هزینه‌های درمانی آنها در پوشش بیمه قرار دارد. بیمه خدماتی بخش کمی از توانبخشی را تحت پوشش قرار می‌دهد و از جهتی این خدمات برای مدت محدودی قابل استفاده هستند به بیانی دیگر برخی از این معلولان تا پایان سال نیازمند دریافت خدمات توانبخشی هستند. در هر حال باید این مشکل با خلق منابع جدید برای سازمان‌های بیمه‌گر حل شود که با اتفاقی که در خصوص یکصد میلیارد رخ داد به نوعی ثابت شد که مشکل سازمان‌های بیمه‌گر عدم وجود اعتبار نیست بلکه نبود برنامه و سوء مدیریت است.
 
*فقط ۲۴۰ میلیون تومان از یکصد میلیارد هزینه معلولان شد
 
رئیس کمیته بهزیستی و توانبخشی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: یکصد میلیارد تومان اعتبار برای پوشش خدمات درمانی افراد دارای معلولیت اختصاص و در حساب بیمه سلامت کشور قرار گرفت، متاسفانه با کم کاری مسئولان بیمه سلامت فقط ۲۴۰ میلیون تومان آن هزینه شد. مجلس در تمام شرایط  تلاش کرده است با آمار و ارقامی که ارائه می‌شود در بودجه اوضاع ناخوشایند بیماران خاص و معلولان را درک کند. متأسفانه در این میان تدبیری اندیشیده نشده تا  نیازهای این افراد تا حدودی برطرف شود. 
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: حدود هشت ماه از اختصاص این پول گذشته و تنها ۲۴۰ میلیون تومان آن هزینه شده است که به معنای بی تدبیری یک مجموعه است که نتوانسته برای خدمات بخشی افراد دارای معلولیت هزینه کند.
آقای محسنی بندپی در مورد سهمیه استخدام معلولان به خانه ملت گفت: مطابق ماده ۱۵ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت دولت مکلف است که حداقل سه درصد از مجوزهای استخدامی دستگاه‌های دولتی و عمومی را به افراد دارای معلولیت واجد شرایط اختصاص دهد، قوانینی خوبی در مجلس تصویب کرده‌ایم اما نظارتی برای اجرای درست آنها وجود ندارد. اگر نقش نظارتی مجلس به این موضوع پررنگ شود، باید تمام سازمان‌ها و نهادها جزئیات عملکرد خود را در مورد استخدام معلولان به کمیته بهزیستی و توانبخشی مجلس ارائه کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)