• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۷۲۳۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۰
اجتماعی » تعاون و اشتغال

راه اندازی مرحله سوم «سامانه جامع هوشمند تعاون»

عملکرد مرکز فناوری اطلاعات و تحول اداری وزارت تعاون در سه ماه گذشته تشریح و اعلام شد: مرحله سوم «سامانه جامع هوشمند تعاون» برای تسریع صدور مجوز تشکیل تعاونی در حال راه اندازی است.

راه اندازی مرحله سوم «سامانه جامع هوشمند تعاون»به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرحله سوم «سامانه جامع هوشمند تعاون» در حال راه اندازی است، بر این اساس، مستندات مورد نیاز برای تشکیل تعاونی به صورت الکترونیکی با رعایت ملاحظات قانونی برای ارائه به سازمان ثبت شرکت ها، دریافت و به سازمان ثبت شرکت‌ها تحویل می‌شود؛ این موضوع باعث تسریع فرآیند صدور مجوز تشکیل تعاونی و افزایش رضایت ذینفعان آن شده است.
مرحله اول سامانه داشبورد‌های مدیریتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در حال راه اندازی است و در سامانه جامع روابط کار قابلیت چت آنلاین برای افزایش رضایت مندی مخاطبان و افزایش کانال‌های ارتباطی اضافه شده است که گزارش‌های دریافتی نشان می‌دهد این طرح با استقبال مخاطبان همراه بوده است.
همچنین طرح «احراز هویت یکپارچه (SSO)» برای سامانه‌های وزارتخانه برای افزایش رضایت ذینفعان و کاربران سامانه‌های خدمت رسانی و یکپارچه سازی سامانه‌ها از سمت کاربران، تهیه شده است و پس از اقدامات قانونی، اجرایی می‌شود.
ارایه خدمات «یادگیری الکترونیکی» به کارکنان با توجه به تغییر رویکرد در خصوص برگزاری کلاس‌های آموزشی ضمن خدمت کارکنان و استفاده از زیر ساخت‌های یادگیری الکترونیکی از دیگر اقدامات این مرکز است که بر همین اساس، در سه ماهه گذشته ۳۸ هزار و ۲۳۶ نفر – ساعت آموزش به همکاران در کل کشور، ارایه شده که باعث کاهش هزینه‌ها و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی شده است.
در این گزارش در خصوص شناسایی وظایف و اختیارات قابل تفویض به ادارات کل استان‌ها و شهرستان‌ها آمده است: ۱۰۴ وظیفه و ۱۵۶ فعالیت برای واگذاری بررسی شده که بر این اساس ۱۳ وظیفه جهت و ۶ فعالیت به منظور تفویض و واگذاری، نهایی شده است.
در راستای تسهیل فرآیند‌های کسب و کار، از ۴۴ مجوز کسب و کار دستگاه، ۳ عنوان مجوز، «مشاغل خانگی» و «مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی» از معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال و «ایجاد مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی» از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در دستور کار قرار گرفته و مقدمات اجرایی شدن آن‌ها فراهم و به شیوه پسینی عملیاتی شده است.

 تبدیل وضع ۲۴۰ نفر ایثارگر در وزارتخانه 

بر اساس این گزارش در خصوص تبدیل وضعیت همکاران ایثارگر نیز اقداماتی از سوی این مرکز صورت گرفته است که با توجه به بخشنامه ارسالی و پیگیری‌های به عمل آمده، ۲۴۰ نفر از همکاران ایثارگر یا خانواده آنها، تبدیل وضع پیدا کرده اند.
مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برگزاری نشست‌های ویدیو کنفرانسی برای رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و کاهش هزینه ها، با استفاده از زیرساخت‌های موجود را بر عهده داشته و در این راستا ۵۵ نشست به مدت ۱۲۵ ساعت بر روی بستر‌های مخابراتی و تحت وب، برای معاونت‌ها و مراکز وزارتخانه برگزار کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)