• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۰۱۹۴
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۲
اجتماعی » جامعه و شهری

حل مشکلات استان تهران با مدیریت جهادی

استاندار تهران با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت مردمی در قالب تشکل‌های دانشگاهی و بسیج بهره ببریم، گفت: فرمانداران و بخشداران استان نیز برای حل مشکلات از نیرو‌های جهادی استفاده کنند.

حل مشکلات استان تهران با مدیریت جهادیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محسن منصوری در گردهمایی دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران در سپاه سیدالشهدا (ع) اظهار داشت: متاسفانه در سال‌های اخیر بین مردم و مدیران دولتی فاصله افتاده که این برخلاف منویات رهبر معظم انقلاب و صلاح نظام است که باید این موضوع بازبینی شود.
وی با بیان اینکه می‌توان بسیاری از معضلات استان تهران را با برنامه ریزی حل کرد، افزود: مردم می‌توانند در حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی نقش برجسته‌ای داشته باشند. استاندار تهران با تاکید براینکه باید از ظرفیت مردمی در قالب تشکل‌های دانشگاهی و بسیج بهره ببریم، عنوان کرد: فرمانداران و بخشداران استان نیز برای حل مشکلات از نیرو‌های جهادی استفاده کنند. منصوری سپس گفت: عزم استانداری تهران مانند سایر بخش‌های دولت برای حل مشکلات جدی است و در این حوزه نیز به صورت متمرکز بر روی طرح‌های نیمه تمام سال‌های قبل کار می‌شود. استاندار تهران با اشاره به اینکه هم اکنون تعداد زیادی طرح بیمارستانی از ۱۰ درصد کار فیزیکی تا ۹۹ درصد در سطح استان تهران وجود دارد، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم باز هم به صورت غیرمتمرکز کار کنیم عین بی تدبیری است و باید با مدیریت جهادی و استفاده از نیرو‌های نخبه و مردمی در جهت حل مشکلات گام برداشت. وی با بیان اینکه اعطای وام مشکل اشتغال را حل نمی‌کند بلکه موجب بدهکار شدن فرد بیکار به نظام بانکی می‌شود، ادامه داد: اعطای وام به طرح‌های زودبازده و صنایع کوچک در گذشته نشان داده که بدون توانمندسازی مردم نمی‌شود اشتغال ایجاد کرد و در این حوزه استانداری تهران برنامه ریزی دقیق را تدوین می‌کند.
استاندار تهران در مورد آلودگی هوای تهران بیان کرد: آلودگی هوا با ایجاد کارگروه‌های مختلف حل شدنی نیست و هم اکنون در کلانشهر تهران حدود چهار میلیون خودرو پلاک تهران، ۵۰۰ هزار خودرو پلاک شهرستان و چهار میلیون و ۵۰۰ هزار موتورسیکلت تردد دارند که باید این موضوع مدیریت شود.
منصوری اظهار داشت: تولید خودرو در سال‌های اخیر بدون اسقاط خودور‌های فرسوده انجام شده و همین مساله سبب ایجاد مشکلات زیاد شده که در حال برنامه ریزی برای حل آن هستیم.
وی با اشاره به اینکه ایجاد خطوط مترو در کل شهرستان‌های استان تهران یکی از راه حل‌های حل مشکل آلودگی هوا است، بیان کرد: جلسات متعددی با وزارت راه و شهرسازی، شهرداری تهران و سایر دستگاه‌ها در این خصوص داشته ایم و برنامه ریزی دقیق در حال انجام است. استاندار تهران در خصوص مترو شهر پرند نیز عنوان کرد: تکمیل این خط مترو نیازمند ۷۰۰ تا یک هزار میلیارد تومان اعتبار است که قرار شده ۵۰ درصد آن را وزات راه و ۵۰ درصد را نیز استانداری تهران پرداخت نماید.
منصوری با اشاره به اینکه شرایط کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا و تحریم‌های ظالمانه سخت است، تصریح کرد: عزم و ظرفیت مسئولان دولت سیزدهم در کنار مردم بسیار بالا‌تر از این مسائل می‌باشد و به زودی با مدیریت مومنانه و متعهدانه شاهد حل مشکلات خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه مهمترین مسئولیت تشکل‌های دانشجویی و بسیج، کادرسازی برای نظام اسلامی است، خاطرنشان کرد: این نهاد‌های مردمی باید با پرورش نیرو‌های مومن و متعهد و انقلابی آینده کشور را تضمین کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)