• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۰۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۸
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

تمدید حمایت‏ از کسب و کار‌های آسیب‏ دیده فرهنگی، هنری و رسانه‏‌ای

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در نود و پنجمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا مقرر شد حمایت‌های دولت ویژه کسب و کار‌های به شدت آسیب دیده بخش فرهنگ، هنر و رسانه تا پایان امسال ادامه یابد.

تمدید حمایت‏ از کسب و کار‌های آسیب‏ دیده فرهنگی، هنری و رسانه‏‌ای تا پایان امسالبه گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمود اسلامی با اشاره به تأثیر همه ‏گیری کرونا و محدودیت‏های ناشی از آن بر کسب و کار‌های بخش فرهنگ، هنر و رسانه ابراز امیدواری کرد، حمایت‏های مستقیم و غیرمستقیم دولت سیزدهم، نگرانی‏ها درباره بحران‏های ایجاد شده در عرصه اقتصاد فرهنگ و هنر را کاهش دهد.
مسئول بهبود محیط کسب و کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در راستای اجرای تدابیر اتخاذ شده و نیز مفاد بسته حمایتی هنرمندان و فعالان فرهنگی و رسانه‏ای، به درخواست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد ملی مدیریت کرونا در تاریخ ۰۶/۰۹/۱۴۰۰ با تمدید مهلت ثبت درخواست و پرداخت تسهیلات به صاحبان کسب و کار‌های فرهنگی، هنری و رسانه ‏ای آسیب دیده در بحران کرونا، از طریق سامانه کارا و امهال بازپرداخت اقساط تسهیلات بانکی اعطایی به این کسب و کار‌ها (اعم از تسهیلات کرونایی، صندوق کارآفرینی امید و...) موافقت کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: مصوبات این ستاد از سوی نظام بانکی کشور لازم‏ الاجراست و پیگیری‏های لازم برای تسهیل این امور حمایتی نیز در دستور کار این معاونت قرار دارد.
اسلامی در ادامه تاکید کرد: دفتر توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر معاونت توسعه مدیریت و منابع، در حال برآورد میزان خسارت وارده بر کسب و کار‌های بخش فرهنگ، هنر و رسانه در نیمه اول امسال با هدف بهبود رویکرد‌های حمایتی وزارتخانه است و نتایج آن نیز به زودی منتشر خواهد شد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بر اساس برآورد‌های اولیه، فعالان اقتصادی و صاحبان کسب و کار‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور، سال گذشته متحمل خسارتی افزون بر ۹۰ هزار میلیارد ریال در بحران همه‏ گیری کرونا شده ‏اند. بر اساس این برآورد‌ها در میان سه رسته‌‏ فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، بیشترین میزان خسارت برکسب وکار‌های هنری وارد شده است و پس از آن این کسب و کار‌های رسانه‌ای‏، متحمل بیشترین خسارت شده‏ اند. 
وی افزود: با توجه به ثبت درخواست فعالان و کارآفرینان فرهنگی، هنری و رسانه ‏ای برای دریافت بیش از یک ‏هزار و سیصد میلیارد تومان تسهیلات حمایتی و حمایت بیش از ۹۰ هزار فرصت شغلی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تعامل مستمر هستیم.
اسلامی در پایان تصریح کرد: افزون بر این، دیگر شیوه ‏های حمایتی بر اساس مفاد بسته حمایتی تدوین شده نیز برای رونق و بهبود محیط کسب و کار‌های فرهنگی و خلاق در دست پیگیری و اقدام است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)