• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۱۵۴۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵
چهارمحال و بختیاری » سیاسی

اجرای سند تحولی آموزش و پرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی

امام جمعه شهرکرد گفت: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی سعی کنند تا سند تحولی آموزش و پرورش اجرایی شود.

اجرای سند تحولی آموزش و پرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد با بیان اینکه بیگانگان امروز همچنان درگیرند که مذاکره را با مذاکره پیش ببرند، گفت:، اما مذاکره به تنهایی برای ما موضوعیت ندارد و ما به دنبال رفع تحریم‌ها هستیم.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به رسوایی امریکا، افزود: امروزهم مذاکرات پیگیری می‌شوند، اما برای رفع تحریم‌ها، نه صحبت در مورد مسائل هسته‌ای و وقت‌کشی کردن که اگر به دنبال برگشت به برجام با حفظ تحریم هستند باید گفت این عمل نشدنی است.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد وعده خداوند و پیامبران برای فراگیری دین در زمین را حتمی دانست و گفت: اگر این وعده اولیای الهی هنوز انجام نشده خلل در دین نیست بلکه شرایط این فراگیر شدن فراهم نشده است.
حجت الاسلام و المسلمین محمد علی نکونام افزود:این فراگیری مراحل خود را آغاز کرده که دلیل آن ابتدا به برکت انقلاب اسلامی و بعد به برکت رشد عقل بشر است که گرایش به اسلام را متفاوت کرده است.
وی گفت: در رسانه‌های استکباری علیه اسلام، انقلاب، عدالت و دین خدا مستکبرانه و با صدای بلند عمل می‌کنند، اما پشت پرده حقایقی هست که انقلاب اسلامی را جلو می‌برد و متفکران و اندیشمندان را به اسلام جلب می‌کند؛ به هر مقدار که ما به سمت بندگی خدا و صلاحیت‌ها پیش برویم و توجه مان به صلاحیت اخلاقی، فرهنگی، علمی، مدیریتی و جهادی باشد انقلابمان بیشتر و عمیق‌تر جلو می‌رود.
خطیب نماز جمعه شهرکرد با اشاره به ولادت حضرت زینب (س) گفت: این بانوی بزرگ را حسین دیگر می‌نامند زیراقیام عاشورا را تداوم بخشید و بیرق دین عدالت، حقانیت و حریت را بالا نگه داشت و با ایراد خطبه بین دشمن و صف ارایی سربازان و خفقان ان دوران بار دیگر دین را احیا کرد چرا که وی تربیت یافته خاندان علوی است.
حجت الاسلام و المسلمین محمد علی نکونام گفت: حضرت زینب با مقاومت جهاد اکبر ارادت به باری تعالی و از غیر خدا گذشتن به عظمت رسید و نمونه رفتار این بانو را می‌توان در زندگی امام راحل یافت که سختی‌ها را تحمل کرد و در سایه جهاد اکبر انقلاب اسلامی را پایه گذاری کرد.
وی گفت: نمونه دیگری از منش زینبی را در زندگی رهبری می‌توان یافت که در رفتار‌ها و مسائل روز و ظواهر ذوب نمی‌شوند.
خطیب نماز جمعه شهرکرد با تبریک روز پرستار گفت: این قشر خود را قربانی می‌کنند تا نوع دوستی و همیاری و کمک به دیگران احیا شود این قشرتربیت شده انقلاب هستند البته مشکلاتی دارند که باید مورد توجه جدی قرار گیرند.
وی در بخشی دیگر از خطبه‌های نماز جمعه گفت: ما انچه در مذاکرات هسته‌ای دنبال هستیم رفع تحریم‌های برجام، سند راستی آزمایی طرف مقابل و ارائه ضمانت اجرایی تعهد‌های غربی است، زیرا امریکا باید بداند وقتی از برجام خارج می‌شود بدون هزینه خروج نمی‌توان به میز مذاکره برگرد.
نماینده، ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری در خصوص حوزه آب هم گفت:من بار‌ها از تربیون نماز جمعه گفتم که راه برطرف شدن مشکلات آبی لطف باری تعالی در بارش نزولات جوی است و از استان‌های مختلف خواستیم مردم را به دعا و نیایش دعوت کنند که به جز با توکل به خداوند نمی‌توان این مشکل را حل کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)