• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۱۵۴۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵
چهارمحال و بختیاری » سیاسی

اجرای سند تحولی آموزش و پرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی

امام جمعه شهرکرد گفت: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی سعی کنند تا سند تحولی آموزش و پرورش اجرایی شود.

اجرای سند تحولی آموزش و پرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد با بیان اینکه بیگانگان امروز همچنان درگیرند که مذاکره را با مذاکره پیش ببرند، گفت:، اما مذاکره به تنهایی برای ما موضوعیت ندارد و ما به دنبال رفع تحریم‌ها هستیم.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به رسوایی امریکا، افزود: امروزهم مذاکرات پیگیری می‌شوند، اما برای رفع تحریم‌ها، نه صحبت در مورد مسائل هسته‌ای و وقت‌کشی کردن که اگر به دنبال برگشت به برجام با حفظ تحریم هستند باید گفت این عمل نشدنی است.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد وعده خداوند و پیامبران برای فراگیری دین در زمین را حتمی دانست و گفت: اگر این وعده اولیای الهی هنوز انجام نشده خلل در دین نیست بلکه شرایط این فراگیر شدن فراهم نشده است.
حجت الاسلام و المسلمین محمد علی نکونام افزود:این فراگیری مراحل خود را آغاز کرده که دلیل آن ابتدا به برکت انقلاب اسلامی و بعد به برکت رشد عقل بشر است که گرایش به اسلام را متفاوت کرده است.
وی گفت: در رسانه‌های استکباری علیه اسلام، انقلاب، عدالت و دین خدا مستکبرانه و با صدای بلند عمل می‌کنند، اما پشت پرده حقایقی هست که انقلاب اسلامی را جلو می‌برد و متفکران و اندیشمندان را به اسلام جلب می‌کند؛ به هر مقدار که ما به سمت بندگی خدا و صلاحیت‌ها پیش برویم و توجه مان به صلاحیت اخلاقی، فرهنگی، علمی، مدیریتی و جهادی باشد انقلابمان بیشتر و عمیق‌تر جلو می‌رود.
خطیب نماز جمعه شهرکرد با اشاره به ولادت حضرت زینب (س) گفت: این بانوی بزرگ را حسین دیگر می‌نامند زیراقیام عاشورا را تداوم بخشید و بیرق دین عدالت، حقانیت و حریت را بالا نگه داشت و با ایراد خطبه بین دشمن و صف ارایی سربازان و خفقان ان دوران بار دیگر دین را احیا کرد چرا که وی تربیت یافته خاندان علوی است.
حجت الاسلام و المسلمین محمد علی نکونام گفت: حضرت زینب با مقاومت جهاد اکبر ارادت به باری تعالی و از غیر خدا گذشتن به عظمت رسید و نمونه رفتار این بانو را می‌توان در زندگی امام راحل یافت که سختی‌ها را تحمل کرد و در سایه جهاد اکبر انقلاب اسلامی را پایه گذاری کرد.
وی گفت: نمونه دیگری از منش زینبی را در زندگی رهبری می‌توان یافت که در رفتار‌ها و مسائل روز و ظواهر ذوب نمی‌شوند.
خطیب نماز جمعه شهرکرد با تبریک روز پرستار گفت: این قشر خود را قربانی می‌کنند تا نوع دوستی و همیاری و کمک به دیگران احیا شود این قشرتربیت شده انقلاب هستند البته مشکلاتی دارند که باید مورد توجه جدی قرار گیرند.
وی در بخشی دیگر از خطبه‌های نماز جمعه گفت: ما انچه در مذاکرات هسته‌ای دنبال هستیم رفع تحریم‌های برجام، سند راستی آزمایی طرف مقابل و ارائه ضمانت اجرایی تعهد‌های غربی است، زیرا امریکا باید بداند وقتی از برجام خارج می‌شود بدون هزینه خروج نمی‌توان به میز مذاکره برگرد.
نماینده، ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری در خصوص حوزه آب هم گفت:من بار‌ها از تربیون نماز جمعه گفتم که راه برطرف شدن مشکلات آبی لطف باری تعالی در بارش نزولات جوی است و از استان‌های مختلف خواستیم مردم را به دعا و نیایش دعوت کنند که به جز با توکل به خداوند نمی‌توان این مشکل را حل کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)