• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۲۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹
اقتصادی » اقتصاد کلان

تمرکز بنیاد برکت برای محروميت‌زدایی در کشور

مدیرعامل بنیاد برکت از سرمایه‌گذاری ۳۵۳۵۰۰ میلیارد ریالی این بنیاد برای محروميت‌زدایی در کشور خبر داد.

تمرکز بنیاد برکت برای محروميت‌زدایی در کشوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای محمد ترکمانه در نشستی خبری به مناسبت آغاز پانزدهمین سالگرد فعالیت بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت از ابتدای فعالیت خود بر پروژه‌های محرومت زدایی در کشور متمرکز شد.

وی با اعلام اینکه از ۲۱۶ هزار طرح اجرا شده در بنیاد برکت، تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار طرح تکمیل شده است افزود: حدود ۴۸ هزار طرح مربوط به طرح‌های عمرانی بوده که ۳۷ هزار عدد از آن‌ها تاکنون ساخته شده است.

ترکمانه با تاکید براینکه طرح‌های اجرا شده در بنیاد برکت سال‌ها دغدغه هموطنان در مناطق محروم کشور بوده است، گفت: موضوع اشتغالزایی از دیگر اقداماتی است که بنیاد برکت با جدیت آن را پیگیری می‌کند.

مدیرعامل بنیاد برکت افزود: بنیاد بعد از سه سال مطالعه در حوزه اشتغالزایی، مدلی را اجرایی کرد که اکنون با فعالیت در ۱۲ هزار روستای کشور، سهم چهل درصدی در اشتغالزایی روستایی دارد.

وی در ادامه با اعلام اینکه بنیاد برکت تا کنون ۱۶۰ هزار طرح اجتماع‌محور در کشور انجام داده است، گفت: بنیاد موفق به ایجاد ۴۸۰ هزار شغل در ۳۱ استان کشور شده است.

ترکمانه سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های اقتصادی را از دیگر فعالیت‌های بنیاد برکت خواند و گفت: اجرای طرح‌های مدرسه‌سازی، ساخت بیمارستان و مراکز بهداشتی و فرهنگی از دیگر فعالیت‌های بنیاد برای محرومیت‌زدایی در کشور است.

تا پایان ۱۴۰۰؛ تحویل ۱۵۰۰ مدرسه به آموزش و پرورش از سوی بنیاد برکت

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به اینکه بنیاد امسال به تنهایی ۱۵۰۰ مدرسه تحویل آموزش و پرورش می‌دهد گفت: عملکرد این بنیاد در حوزه اشتغالزایی و ساخت مدرسه در سال ۱۴۰۰ معادل سیزده سال گذشته است.

آقای محمد ترکمانه در حاشیه نشست خبری با اصحاب رسانه با اعلام اینکه این بنیاد تاکنون ۳۵۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال با هدف محرومیت زدایی، در بخش‌های مختلف سرمایه گذاری کرده است، گفت: بنیاد برکت تا کنون از ۱۶۰ هزار طرح اشتغالزایی حمایت کرده که ۶۰ هزار طرح آن در سال‌جاری اجرایی شده است و تا پایان سال این عدد به ۱۰۰ هزار طرح می‌رسد که نشان می‌دهد عملکرد امسال بنیاد برکت به تنهایی معادل ۱۳ سال گذشته است.

وی همچنین با بیان اینکه بنیاد برکت تا سال ۱۳۹۹ طی ۱۳ سال, ۱۵۰۰ مدرسه تحویل آموزش و پرورش داده است، گفت: بنیاد برکت امسال به تنهایی ۱۵۰۰ مدرسه تحویل می‌دهد که ساخت ۴۰۰ مدرسه انجام شده است و ۱۰۰۰ مدرسه کانکسی و ۱۰۰ مدرسه چند کلاسه نیز تا پایان سال ساخته خواهد شد که در کل از نظر تعداد معادل ۱۳ سال گذشته است.

مدیرعامل بنیاد برکت درخصوص کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا نیز گفت: بیناد برکت حدود ۲۰ هزارطرح، بویژه در حوزه گردشگری برای حمایت از کسب و کار‌های آسب دیده از کرونا انجام داده است.

وی همچنین از پایداری ۹۵ درصد شغل‌های ایجاده شده توسط بنیاد برکت خبر داد و گفت: رصد شغل‌های ایجاد شده و بازپرداخت تسهلات پرداختی داده شده نشان می‌دهد، ۹۵ درصد شغل‌هایی که با حمایت بیناد برکت راه اندازی شده‌اند پایدار شدند.

ترکمانه افزود: گزارش‌های مالی نشان می‌دهد کمتر از یک درصد کل تسهیلات پرداخت شده بنیاد برکت، معوق شده‌اند که نشان‌دهنده موفقیت متقاضیان در کسب و کارهایشان است.

وی در ادامه با اشاره به توافق بنیاد برکت با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: فعالیت بنگاه‌های کوچک و مردم محور در الویت ما است و خیلی از فعالیت‌های بوم‌گردی کشور، بخصوص در مناطق محروم توسط طرح‌های بنیاد برکت اجرایی شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت درخصوص طرح‌های بیمارستانی هم گفت: بنیاد تاکنون ۱۷ بیمارستان با ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی و بیش از ۲۴۰ مرکز درمانی و خانه بهداشت یا پایگاه درمانی در مناطق محروم ساخته است.

وی اجرای طرح به روستا بر می‌گردیم را از دیگر طرح‌های الویت دار بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام خواند و گفت: از مردم دعوت می‌کنیم در این طرح شرکت کنند و ما هم کمک می‌کنیم در روستای خودشان صاحب کسب و کار موفق و درآمد مناسب شوند.

وی با اعلام اینکه مردم می‌توانند در اپلیکشن بنیاد برکت، با ظرفیت روستا‌های مختلف آشنا شوند گفت: حدود ۱۷۰ رشته تعریف شده است که علاوه بر فعالیت‌های تعریف شده در سامانه بنیاد برکت، مردم می‌توانند حوزه‌های مورد علاقه خود را در این سامانه معرفی و برای حمایت ما از آن‌ها ثبت نام کنند.

تمرکز بنیاد برکت برای محرومت‌زدایی در کشور
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اکران فیلم‌های شانزدهمین جشنواره فیلم فجر در اصفهان
امام زمان (عج) تهاجم دشمن را نظارت می‌کنند
ایرانِ امام زمان
توزیع یک تن گوشفیل نذری در اصفهان
جشن نیمه شعبان در سراسر کشور
حقوق بشر به سبک پهلوی
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اهدای  ۳۸۶ واحد خون در سالروز مولود حضرت مهدی(عج)
ریختن مواد سمی روی اراضی جنوب لبنان از سوی اسرائیل جنایت است
گشایش ششمین نمایشگاه مد و لباس فردخت در کاشان
با امید از پس همه کارها بر می‌آییم
حمایت مصر از راهکار‌های سیاسی حل اختلاف ایران - آمریکا
افتتاح و آغاز ۷ طرح عمرانی همزمان با دهه فجر در همدان
مسجد مقدس جمکران میزبان جمعیت میلیونی عاشقان امام زمان (عج)
افتتاح ۲۸ طرح خدماتی در بخش‌های دابودشت و دشت سر آمل
تمرکز استان بر فرآوری مواد معدنی و ایجاد ارزش افزوده است
بهره برداری دو خانه بهداشت در حاجی‌آباد
پخش گزارش بازدید سرلشکر موسوی از یگان موشکی سپاه از خبر ۲۰:۳۰
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۳۳ طرح برق‌رسانی در استان بوشهر
شهادت یک سرباز در شهرستان گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)