• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۲۵۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۳
سیاسی » سیاست خارجی

خبر‌های خوب در حوزه خنثی سازی تحریم‌ها در راه است

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: همزمان با گفتگو‌ها در وین، اجلاس سفرای ما در تهران در حال برگزاری است تا موازی با لغو و رفع تحریم‌ها که در وین اتفاق می‌افتد ما خنثی سازی تحریم‌ها را در تهران داشته باشیم.

خبر‌های خوب در حوزه خنثی سازی تحریم‌ها در راه استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای خطیب زاده در گفتگو با بخش خبری ۱۴ با بیان اینکه اولویت اول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در دولت سیزدهم، سیاست حسن همسایگی است، تصریح کرد: در این سیاست، برقراری رابطه پایدار اقتصادی و تجاری نقش بسیار مهمی دارد.
وی افزود: ما امروز در چهارراهی از تحولات اقتصادی و تجاری قرار گرفته و گام بلندی را با عضویت در پیمان همکاری شانگ‌های برداشته ایم همچنین حضور رئیس جمهور در اجلاس اکو ضلع دیگری از این همکاری‌ها را در منطقه تکمیل کرد.
اقای خطیب زاده ادامه داد: همکاران ما در وزارت امورخارجه و سفرا ماموریت دارند تا اولویت‌های برقراری پایداری اقتصادی با کشور‌های همسایه را پیگیری کنند.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها، استفاده از مزیت‌های ترانزیتی جمهوری اسلامی ایران، دسترسی تولیدکنندگان ایران به بازار‌های کشور‌های همسایه و همچنین ایجاد زیرساخت‌های پایدار مراودات در برخی مناطق مرزی است.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: وزارت امور خارجه در صد روز گذشته، چهل درصد از برنامه‌های خود را به جهش در روابط تجاری با همسایگان اختصاص داده که مهمترین دستاورد آن را در حوزه واکسن دیدیم.
خطیب زاده افزود: طی این هفته با حضور وزرای اقتصادی و معاون اول رئیس جمهور به طور تخصصی و با جزئیات کلیه موانع و چالش‌هایی که احیانا در داخل داریم مورد بحث واقع خواهد شد و رئیس جمهور هم امروز به دقت اشاره کردند که ما احتیاج به تحول در فرآیند‌ها و تحول نهادی داریم تا بتوانیم آنچه را که به عنوان هدف گذاری در حوزه جهش روابط با همسایگان در نظر داریم اتفاق بیفتد.
وی گفت: ما با ۱۵ کشور همسایگی داریم و این کشور‌ها به چند دسته کشور‌های حوزه خلیج فارس، کشور‌های شرق ما و کشور‌های حوزه دریای خزر تقسیم شده اند.
خطیب زاده تصریح کرد: سفر آقای رئیسی به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران به تک تک این کشور‌ها برنامه ریزی شده است و به زودی برخی از سران این کشور‌ها در تهران خواهند بود، از جمله ترکیه.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: ما یک برنامه جدید را در وزارت امور خارجه به عنوان نقشه راه و سند‌های ۲۰ ساله روابط با کشور‌های همسایه آغاز کرده ایم تا مانند نقشه راه ۲۵ ساله‌ای که با چین تدوین کردیم با کشور‌های همسایه بتوانیم این‌ها را انجام بدهیم.
وی در پایان گفت: در حوزه‌های پولی، مالی و همچنین توسعه صادرات با کشور‌های همسایه گشایش‌های جدی اتفاق افتاده است برای مثال در صد روز گذشته روابط اقتصادی با تاجیکستان دو و نیم تا سه برابر وسعت پیدا کرده است.
خطیب زاده تصریح کرد: در سفر اخیر رئیس جمهور به ترکمنستان موانع توسعه روابط اقتصادی را مرتفع کردیم و با برخی کشور‌های همسایه هم در حوزه‌های پولی و مالی گشایش‌هایی هم اتفاق افتاده و هم در دست پیگیری است. انشاءالله در روز‌های آتی در حوزه خنثی سازی تحریم‌ها خبر‌های بهتری در راه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
انشاله که این تحریمهای ضالمانه برچیده شده و مردم کشور عزیزمان ایران لاقل از رفاه نسبی برخوردار شوند.
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)