• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۲۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۸
بین الملل » غرب آسیا
در آستانه خروج نیروهای آمریکایی ؛

تحلیلگر عراقی سفیر آمریکا را کارشناس مدیریت تروریسم خواند

هاشم الکندی تحلیلگر و کارشناس سیاسی عراقی، سفیر جدید آمریکا در عراق را، کارشناس مدیریت تروریسم نامید

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ یک تحلیلگر و کارشناس سیاسی عراقی، سفیر جدید آمریکا در عراق را، کارشناس مدیریت تروریسم نامید و گفت واشنگتن با این تعیین الینا رومانوفسکی می‌خواهد آنچه را که در سال ۲۰۱۴ میلادی با آوردن گروه تروریستی داعش به عراق انجام داد، تکرار کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاتجاه، هاشم الکندی افزود عنوان دقیق‌تر برای «الینا رومانوفسکی» آن است که او کارشناس مدیریت تروریسم است. این چیزی است که آمریکا در مرحله آینده برای عراق می‌خواهد. واشنگتن آنچه را که با آوردن داعش به عراق در سا ل ۲۰۱۴ میلادی انجام داد، تکرار می‌کند. آمریکا الان هم فردی را آورده است که تروریسم آمریکایی را با ظاهری دیپلماتیک و سیاسی مدیریت می‌کند همچنانکه آمریکا این کار را با آوردن پل برمر (در سال ۲۰۰۳ میلادی) پس از جی گارنر انجام داد. جی گارنر نیز برای ضربه زدن به امنیت و جلوگیری از ساختن عراق تلاش کرد. او ارتش را منحل کرد و مشکل بزرگ امنیتی به وجود آورد. حالا این کار با عنوان «مدیریت تروریسم» تکرار خواهد شد، زیرا تروریسم ساخته و پرداخته آمریکاست که به آن اذعان کرده است و واشنگتن می‌خواهد اوضاع را به جایی برساند که امنیت در عراق محقق نشود و عراقی‌ها قدرت نداشته باشند که کنترل امنیتی را به دست بگیرند و در نتیجه امنیت با حضور نیرو‌های آمریکایی محقق شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


الکندی گفت آمریکایی‌ها الان تلاش می‌کنند عنوان دیگری برای نیرو‌های آمریکایی پیدا کنند و آنها، نیرو‌های کمک کننده به برقراری امنیت معرفی خواهند شد، اما در واقع نیرو‌های اشغالگر هستند و کارشان نیز فراهم سازی زمینه برای ضربه زدن به امنیت خواهد بود و آنچه در این هفته‌های اخیر در مناطق سنی نشین و انفجار‌های بصره رخ داده نیز برای دادن این پیام است و آمریکا می‌خواهد سفیری را به عراق بفرستد که تروریسم را مدیریت کند. رومانوفسکی از نظر وابستگی و افکار کاملا صهیونیست است و دشمن ملت‌ها و دشمن هرگونه حاکمیتی در منطقه است.
الکندی گفت اهداف آمریکا در عراق از خیلی وقت پیش روشن است. همگان از این اهداف صحبت می‌کنند. وطن خواهان و نیرو‌های مقاومت و فرهیختگان از این اهداف به روشنی سخن می‌گویند. آمریکایی‌ها زمانی که مأیوس شدند، داعش را آوردند تا به عراق بازگردند و گفتند ۳۰ سال زمان می‌برد تا داعش پایان یابد. داعش با قدرت عراقی‌ها پایان یافت و آمریکایی‌ها ماندند و عنوانشان را عوض کردند و گفتند مستشار و نیرو‌های مبارزه با تروریسم هستند و آشکارا به جنگ با عراقی‌ها برخاستند و برجسته‌ترین جنایاتشان نیز جنایت فرودگاه و فرماندهان شهید (سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس نائب رئیس سازمان بسیج مردمی عراق) بود. عراقی‌ها فشار آوردند و آمریکایی‌ها را وادار به عقب نشینی کردند و آن‌ها نیز گفتند اواخر امسال عقب نشینی خواهند کرد. آمریکایی‌ها دائما تکرار می‌کنند که عقب نشینی نخواهند کرد و اشتباه اواخر سال ۲۰۱۱ میلادی را در عراق تکرار نخواهند کرد. آنان می‌کوشند بهانه‌هایی برای ماندن پیدا کنند. متأسفانه به سخنان وزیران دفاع و خارجه آمریکا در خصوص ماندن در عراق از طرف بغداد پاسخ داده نمی‌شود که متناسب با حاکمیت عراق باشد. وزارت خارجه عراق یا نخست وزیری واکنش مناسبی به این سخنان ندارند و نمی‌گویند که این سخنان بر خلاف حاکمیت عراق است و نقض توافقنامه با عراق است. عراقی‌ها حق دارند از حاکمیت و کشورشان دفاع کنند. مقاومت در عراق تأکید می‌کند اجازه نخواهد داد که اشغالگری آمریکا در عراق پس از پایان سال کنونی ادامه یابد. جای تأسف دارد که این نقشه‌ها را به پیش می‌برند و بر آن‌ها تأکید می‌کنند و آشکارا می‌گویند کسی را در سطح سیاسی در عراق یارای ایستادگی در برابر واشنگتن نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


الکندی درباره ادامه حضور اشغالگری آمریکا پس از پایان سال کنونی گفت اگر چنین شود پاسخ روشن و اعلام شده است و آن هم حق ملت‌ها در مقاومت است که قوانین بین الملل این حق را برای مقاومت در برابر اشغالگری تضمین کرده است. حال آنکه مجلس عراق نیز با ادامه حضور نظامی آمریکا مخالفت کرده و قانون صادر کرده است. اگر آمریکایی‌ها خودشان بیرون نروند به زور بیرون رانده خواهند شد همچنانکه سال ۲۰۱۱ میلادی چنین شد. این همان اراده‌ای است که تروریسم و داعش ساخته و پرداخته آمریکا را شکست داد یعنی مقاومت اسلامی عراق که می‌گوید اجازه نخواهد داد هیچ سرباز آمریکایی در عراق بماند و بازی تغییر عنوان نیز سودی ندارد و مقاومت اسلامی این بازی‌ها را هرگز نخواهد پذیرفت. اراده عراقی‌ها آن است که اشغالگران را بیرون کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)