• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۳۱۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲
اجتماعی » جامعه و شهری

تاکید بر ممنوعیت دریافت کرایه نقدی در ناوگان اتوبوسرانی تهران

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر اینکه دریافت وجه نقد توسط رانندگان در ناوگان اتوبوسرانی اکیداً ممنوع است، گفت: رانندگان به هیچ وجه نباید کرایه اتوبوس را به صورت نقدی دریافت کنند.

تاکید بر ممنوعیت دریافت کرایه نقدی در ناوگان اتوبوسرانی تهرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، محمود ترفع با اعلام اینکه دریافت کرایه نقدی توسط رانندگان بخش عمومی - چه در خطوط روزانه و چه در خطوط شبانه تندرو - تحت هر عنوان ممنوع است، افزود: بخش‌های اجرایی، بهره‌برداری و نظارتی شرکت واحد، موظف شدند تا به این موضوع با جدیت، ورود و با رانندگان متخلف برخورد کنند.
وی با اشاره به اینکه پرداخت کرایه اتوبوس‌های عمومی در ناوگان اتوبوسرانی تهران، صرفاً می‌بایست با کارت بلیت صورت گیرد، اظهار کرد: دریافت وجه نقد از سوی راننده به هر دلیل مجاز نیست و حوزه بازرسی شرکت واحد مأمور شده است به صورت ویژه و به طور شبانه‌روزی بر این موضوع نظارت و با متخلفان برخورد کند.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر اینکه سیستم بلیت الکترونیک، سال‌هاست در شبکه اتوبوسرانی تهران با موفقیت در حال فعالیت است و تنها روش دریافت کرایه در ناوگان، استفاده از کارت بلیت است، خاطرنشان کرد: از عموم شهروندان درخواست می‌کنیم با توجه به ممنوعیت پرداخت نقدی به رانندگان، برای سوار شدن در اتوبوس از پرداخت وجه نقد تحت هر عنوان خودداری و فقط از کارت بلیت استفاده کنند.

 کمبود راننده در خطوط تندرو باعث افزایش سرفاصله زمانی اتوبوس‌ها شده است 

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با اشاره به افزایش سرفاصله زمانی اتوبوس‌های تندرو خط ویژه را کمبود راننده پایه یک گفت: سال‌هاست که شرکت واحد اتوبوسرانی جذب نیرو نداشته است.
محمود ترفع در ادامه افزود: شرکت واحد اتوبوسرانی فقط اجازه استفاده از مینی بوس و اتوبوس را دارد و ون مربوط به حوزه تاکسیرانی است. خطوط تندرو بجز خط راه آهن-تجریش و خاوران-آزادی، چپ در هستند؛ یعنی استفاده از اتوبوس تک کابین و مینی بوس در این خطوط به دلیل راست در بودن ممکن نیست.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه مشکل اصلی در خطوط تندرو را کمبود راننده دانست و افزود: سال‌هاست که شرکت واحد جذب نیرو نداشته و سالیانه تعداد بسیاری از نیرو‌ها از جمله رانندگان بازنشسته می‌شوند.
به گفته ترفع؛ درحال حاضر شرکت واحد با کمبود راننده پایه یک مواجه شده است. برنامه ریزی‌هایی برای جذب نیرو انجام شده و اخیراً تعداد محدودی راننده پایه یک بکارگرفته شده‌اند.
او با بیان اینکه شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری باید مجوز جذب نیرو را صادر کنند، عنوان کرد: اگر جذب رانندگان پایه یک انجام شود، سرویس دهی وضعیت بهتری به خود خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در ادامه گفت: درحال حاضر ۹ خط تندرو در شهر تهران وجود دارد. براساس مطالعات انجام شده اگر روزانه ۸۰۰ دستگاه اتوبوس تندرو در مجموع این ۹ خط فعالیت داشته باشند، سرویس دهی مطلوبی به مسافران ارائه خواهد شد. باتوجه به بازنشستگی رانندگان اتوبوس، تعداد اتوبوس‌های فعال کمتر از ۸۰۰ دستگاه در مجموع ۹ خط تندرو شهر تهران است.
او درباره چگونگی استفاده از ظرفیت اتوبوس‌های پشتیبان، توضیح داد: سیستم اتوبوسرانی به این صورت است که بجز اتوبوس‌های فعال، تعدادی اتوبوس پشتیبان هم وجود دارد. اتوبوس‌های پیشتیبان جایگزین موقت اتوبوس‌های خراب می‌شوند تا اتوبوس مورد نظر تعمیر و جایگزین شود.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در پاسخ به این پرسش که آیا برنامه‌ای برای خرید اتوبوس‌های دو کابین وجود دارد یا خیر؟ گفت: درحال حاضر برنامه‌ای برای خرید اتوبوس‌های دو کابین وجود ندارد چرا که متوسط سن آن‌ها نسبت به اتوبوس‌های تک کابین کمتر است و با تعمیرات و نگهداری مستمر، به چرخه فعالیت برمی‌گردند.
ترفع در پایان تأکید کرد که کمبود اتوبوس‌های دو کابین و تندرو در خطوط مسیر ویژه به علت کمبود راننده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح افزایش تولید در واحدهای دامداری لرستان
بهره‌برداری از یک حلقه چاه جدید در فاز ۱۳ پارس جنوبی
آغاز همایش مدیریت آلودگی هوا در سازمان هواشناسی
۶۵ درصد حساب‌های بانکی شرکت‌های خوزستان خارج از خوزستان
تصویب عرصه و حریم تپه تاریخی قلایچی بوکان در راستای ثبت جهانی محور مانا 
تدام صدرنشینی بایرن مونیخ
پیش بینی هوای ۴۵۰ شهرستان در سازمان هواشناسی
دانشمند هسته‌ای اردبیل تجلیل شد
افتخارآفرینی دانش آموزان خراسان رضوی در جشنواره نوجوان خوارزمی
ثبت‌نام ۹۰۰ داوطلب شوراهای روستایی مازندران
ورود هفت میلیون مترمکعب روان‌آب به تالاب کانی‌برازان
تماشاخانه سیار کانون قصه‌ها را به روستا‌های اصفهان می‌برد
تامین نان مورد نیاز مردم خاتم به‌موقع و بدون مشکل
نگاهی اجمالی به بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره‌ تمدن اسلامی در یک کتاب
پیگیری دادگستری تهران برای تسریع رسیدگی دعاوی سرمایه گذاری
افتتاح ۳۲ پروژه ورزشی درون مدرسه‌ای در نوق
روش غلبه بر ترس‌ را در این کتاب بخوانید
پژوهشگاه ملی سرطان نماد مأموریت‌ محوری جهاددانشگاهی است
وضعیت مناسب کیفیت هوا در سمنان
رهاسازی قوی گنگ گرفتار در تله صیادان غیرمجاز در تالاب بوجاق کیاشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
زلزله بیش از ۴ ریشتری در فین هرمزگان
پیش بینی بارش برف و باران با ورود سامانه بارشی جدید
مجموعه تلویزیونی طنزِ «اسباب زحمت» از شبکه یک
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۴ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)