• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۳۲۸۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۴
البرز » اقتصادی

چهار محصول جدید شرکت‌های عضو پارک فاوا رونمایی شد

با حضور معاونین وزیر علوم و ارتباطات و فناوری اطلاعات چهار محصول جدید شرکت‌های عضو پارک فاوا در حوزه‌های فناوری اطلاعات، نرم افزار و سخت افزار رونمایی شد.

چهار محصول جدید شرکت‌های عضو پارک فاوا رونمایی شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، به مناسبت هفته پژوهش نمایشگاهی از محصولات منتخب شرکت‌های فناور عضو پارک فاوا در محل این پارک برگزار شد.

در این نمایشگاه براساس ارزیابی‌های صورت گرفته چهار محصول حائز شرایط از میان محصولات معرفی شده توسط شرکت‌های عضو با حضور معاونین وزارت‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت علوم رونمایی شد.
نرم افزار سیستم کنترل پلان تولید کاتد مس، تلفن IP، سرویس سکوی پردازش ابری گرافیکی (GPU) و نرم افزار مدیریت مطب و کلینیک طرح‌های رونمایی شده بود.
معاون وزیر علوم در این مراسم گفت: ۸۰۰ هزار دانشجوی ارشد و دکتری در کشور تحصیل میکنند، اما متاسفانه سهم اعتبارات پژوهش بسیار کم است. ما به دنبال نسل دانشگاهی کارآفرین و با مسئولیت اجتماعی هستیم.
خیرالدین ادامه داد: به دنبال این هستیم تا حوزه فناوری را گسترش دهیم و این مساله نیازمند تربیت نیروی کارآفرین و توانمند است. ما باید انگیزه کافی برای کارآفرینی و تولید را بین دانشجویان و جوانان ایجاد کنیم.
او افزود: خوشبختانه پارک‌های علم و فناوری با ایجاد فضای مناسب رشد زمینه ساز فعالیت ۵۰هزار نفر از دانش آموختگان دانشگاه‌های کشور هستند.
خیرالدین گفت: امروز یکی از دغدغه های اصلی ایجاد اشتعال است زیرا ۴۰درصد بیکاران کشور فارغالتحصیل دانشگاهی هستند، که ۴۹ پارک های علم و فناوری و ۲۲۳ مرکز رشد در این زمینه کمکهای خوبی به کشور می کنند.
او ادامه داد: سهم اعتبارات پژوهشی باید حدود ۳درصد از بودجه باشد که متاسفانه هم اکنون حدود نیم درصد است که اگر این اعتبار تخصیص یابد به رشد علم و فناوری کشور کمک شایانی خواهد کرد.

معاون وزیر ارتباطات گفت: آرایش وزارت ارتباطات به گونه ای است که اهداف شبکه ملی اطلاعات محقق شود.

اول هدف این است که حفظ و نگه داشت نیروی جوان و تحصیلکرده در کشور داشته باشیم تا ضمن ایجاد اشتعال زمینه توسعه را ایجاد کنیم.
ستار هاشمی ادامه داد: در این زمینه باید به کمک شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری تولید محصولات ما به سوی کیفی شدن پیش برود تا ضمن برطرف کردن نیازهای داخلی به توسعه بازار صادرات نیز دست پیدا کنیم.
او افزود: ما در وزارت ارتباطات با ایجاد پارکهای فناوری اطلاعات به دنبال ایجاد زیست بومی برای توسعه فناوری اطلاعات کشور هستیم.

رییس پارک فاوا نیز گفت: هم اکنون ۶۰ شرکت در پارک فاوا در حوزه های سخت افزار و نرم افزار فعال هستند. که با برنامه ریزی های اینده تا سال اینده ۲ برابر خواهند شد.

محمد جعفر صدیق ادامه داد: اصلی ترین وظیفه پارک فاوا توسعه فناوری اطلاعات با کمک بخش خصوصی است. ما نقطه تماس دولت با صنعت ict هستیم تا یکی از اهداف دولت ایجاد شبکه ملی فناوری اطلاعات است محقق شود.

او ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات نیازمند جوانان و متخصصانی است که اگر به عنوان یک موضوع درآمدزا به نتیجه برسد منجر به توسعه اقتصادی کشور نیز خواهد شد. برنامه ما این است که در ۱۰ استان محروم مرزی که چهار هزار جوان مستعد را آموزش مهارتی دهیم تا حدود ۲۰ درصد آنها با ایجاد شرکت و جذب صنایع منجر به کارآفرینی شوند.

او افزود: حجم اقتصاد شبکه جهانی اطلاعات پنج هزار میلیارد دلار است که اگر سهم یک درصدی ایران در آن محقق شود ۵۰ میلیارد دلار خواهد بود، که هم اکنون یک پانزدهم آن محقق شده است. اگر این سهم محقق شود برای ۲۰ درصد کل جمعیت کشور در بازار فناوری اطلاعات شغل ایجاد خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر احیای مشارکتی دریاچه ارومیه
دستگیری ۳ دختر نوجوان کلاهبردار با رسید جعلی در بهشهر
۵ گشته در حادثه رانندگی در محور تربت جام_صالح آباد
۲۵۲ هزار تن هندوانه پاییزه برای شب یلدا
ضرورت توقف ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شادگان
تعطیلی بنادر مسافربری هرمزگان
تأکید بر توسعه همکاری‌های آذربایجان‌غربی و اندونزی
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
سرقت مسلحانه طلا با دلار‌های قلابی
جمع آوری ۸۰ میلیارد تومان زکات در گیلان از ابتدای امسال تاکنون
امام جمعه اردبیل: اصلاح فرهنگ کار، شرط پیشرفت کشور
تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش آذربایجان غربی 
ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز
پر شدن ۴۰ درصد سد سلمان فارسی
طغیان رودخانه ها در بم
انرژی پاک، ضرورت آینده بهارستان
توزیع بیش از ۵۴۰ تن برنج تنظیم بازار در خراسان جنوبی
تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در همدان
کشف انبار بزرگ احتکار مواد شوینده در الیگودرز
رویداد ملی فرصت سبز؛ گامی در مسیر توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در سواحل مکران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)