• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۴۶۹۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۲
اقتصادی » آب و انرژی
پیش‌بینی موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو؛

احتمال بالای وقوع سیل در ۵ حوضه آبریز کشور

پیش بینی می شود وضعیت بارشی در هفته منتهی به سوم دی‌ماه بهتر خواهد شد به گونه‌ای که برای حوضه‌های آبریز کارون بزرگ، کرخه، زهره و جراحی و مرزی غرب با ریسک وقوع سیلاب همراه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ گرچه آخرین وضعیت بارشی مناطق مختلف کشور بیانگر آن است که از مجموع ۳۱ استان تاکنون ۲۷ استان به جمع مناطق کم‌بارش پیوسته‌اند، اما گزارش قبلی موسسه تحقیقات‌آب وزارت نیرو بیانگر آن بود که وضعیت بارشی کشور تا آخر بهمن ماه امسال کمی بهتر خواهد شد.

اکنون تازه‌ترین گزارشی که از سوی موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو منتشر شده نشان می‌دهد وضعیت بارش‌های کشور از این هفته تا هفته منتهی به سوم دی ماه نسبت به هفته‌های قبل روند بهتری در پیش خواهد گرفت.

بر این اساس برای هفته جاری، وقوع بارش‌ها در مناطق واقع در غرب، شمال غرب و برخی از مناطق واقع در سواحل دریای خزر پیش‌بینی می‌شود. همچنین با توجه به چشم انداز بارش پیش بینی شده برای هفته دوم، وقوع بارش‌ها در بیشتر مناطق واقع در نیمه شمالی تا مرکز کشور و همچنین وقوع بارش‌های قابل توجه در مناطق واقع در غرب و جنوب غرب کشور مورد انتظار است به‌طوری که برای حوضه‌های آبریز کارون بزرگ، کرخه، زهره و جراحی و مرزی غرب با ریسک وقوع سیلاب همراه خواهد بود.

این گزارش موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو نشان از آن دارد که در هفته منتهی به سوم آذرماه حوضه اصلی آبریز خلیج فارس و دریای عمان بالاترین میزان بارش‌ها را خواهد داشت.

بیشینه بارش‌ها برای حوضه‌های ۶ گانه آبریز اصلی برای هفته منتهی به ۲۶ آذر

متوسط بارش پیش‌بینی شده برای حوضه آبریز دریای خزر ۶.۱ میلیمتر و بیشینه آن ۴۲.۳ میلیمتر خواهد بود. وضعیت متوسط بارش پیش بینی شده برای حوضه آبریز دریاچه ارومیه ۲۰.۷ میلیمتر و با بیشینه ۷۷.۲ میلیمتر است.

میزان بارش در حوضه آبریز فلات مرکزی با متوسط چهاردهم و بیشینه ۲۳.۱ میلیمتر و برای حوضه آبریز قره قوم متوسط بارش چهاردهم میلیمتر و بیشینه آن ۲.۵ میلیمتر خواهد بود.

حوضه آبریز مرزی شرق در هفته منتهی به ۲۶ آذر متوسط بارش صفر میلیمتری را شاهد خواهد بود که بیشینه آن به ۱.۴ میلیمتر خواهد رسید.

برای حوضه آبریز خلیج فارس و دریای عمان هم متوسط بارش پیش‌بینی شده ۴.۵ میلیمتر با بیشینه ۷۰ میلیمتر است.

همان گونه که این گزارش نشان می‌دهد در هفته جاری بالاترین میزان بارش درحوضه آبریز اصلی دریاچه ارومیه و نیز خلیج فارس و دریای عمان رخ خواهد داد.

بیشینه بارش‌ها برای حوضه‌های ۶ گانه آبریز اصلی برای هفته منتهی به سوم دی ماه

در هفته منتهی به سوم دی ماه متوسط بارش پیش‌بینی شده برای حوضه آبریز دریای خزر ۱۰.۶ میلیمتر و بیشینه آن ۸۸.۲ میلیمتر خواهد بود که با افزایش بارش همراه است.

وضعیت متوسط بارش پیش بینی شده برای حوضه آبریز دریاچه ارومیه ۱۲.۵ میلیمتر و با بیشینه ۸۹.۸ میلیمتر است که این حوضه آبریز هم افزایش بارش دارد.

میزان بارش در حوضه آبریز فلات مرکزی با متوسط ۱۲.۳و بیشینه ۲۳۶.۱ میلیمتر و برای حوضه آبریز قره قوم متوسط بارش ۸.۶ و بیشینه آن ۸۷ میلیمتر خواهد بود که افزایش خوب بارش خواهدداشت.

حوضه آبریز مرزی شرق در هفته منتهی به ۳ دی متوسط بارش ۲.۸ میلیمتری را شاهد خواهد بود که بیشینه آن به ۵۴.۷ میلیمتر خواهد رسید.

برای حوضه آبریز خلیج فارس و دریای عمان هم متوسط بارش پیش‌بینی شده ۳۵.۹ میلیمتر با بیشینه ۴۱۲.۵ میلیمتر است که شاهد افزایش چشمگیر بارش است.

گزارش قبلی منتشر شده موسسه تحقیقات وزارت نیرو نشان می‌دهد که وضعیت بارشی پیش‌بینی شده برای بازه زمانی تا آخر اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در حد طبیعی خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
متوسط پرشدگی مخازن سد‌های آذربایجان شرقی ۱۹ درصد است
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)