• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۵۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۶
اجتماعی » جامعه و شهری

مشارکت مدیریت شهری و معتمدان محلات برای ساماندهی پایتخت

نشست هم‌اندیشی دبیران معتمدین محلات منطقه ۱۲ پایتخت با حضور «سید جعفر تشکری هاشمی»، رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، «امیر یزدی» شهردار منطقه ۱۲ و معاونان وی در محل ساختمان شهرداری این منطقه برگزار شد.

مشارکت مدیریت شهری و معتمدان محلات برای ساماندهی هسته مرکزی پایتختبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری شورای اسلامی شهر تهران، در این جلسه، ابتدا تعدادی از دبیران معتمدان محلات منطقه ۱۲ به بیان پاره‌ای از مسائل و مشکلات محلات این منطقه از جمله کمبود سرانه فضای سبز، کمبود فضای ورزشی مخصوص بانوان، نبود پارکینگ‌های عمومی و وجود بافت فرسوده، مشکلات ترافیکی اطراف بازار، مخاطرات موتورسیکلت سواران، وجود معتادان متجاهر، مشکلات ترافیکی بارگیری و تخلیه بارهاب تجاری و ... پرداختند.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران هم با تأکید بر نقش مهم معتمدان محلات در شناسایی و بیان مسائل و مشکلات محلات گفت: معتمدان با توجه به شناخت ریشه‌ای که از معضلات محلات دارند، می‌توانند از طریق ارائه و بیان مسائل ریز و درشت محلات و راهکار‌های کارشناسی، با مدیریت شهری در رفع این معضلات همراهی و همکاری کنند.
تشکری هاشمی از تعامل دو‌جانبه و ارتباط تنگاتنگ معتمدان و مجموعه مدیریت شهری به عنوان سرمایه‌ای مهم برای مدیران شهری که می‌تواند زمینه رفع مسائل و مشکلات را در محلات فراهم کند، نام برد و افزود: در شورای اسلامی شهر تهران، پیگیر رفع موضوع‌های مطرح شده از سوی شورایاران خواهم بود.
وی با اشاره به اینکه باید توجه داشته باشیم که درمان مشکلات محلات مختلف شهر تهران با یک نسخه واحد امکان‌پذیر نیست، تصریح کرد: باید شناخت مشکلات با همکاری معتمدان انجام گیرد و مطالعات علمی و ارائه راهکار‌های کارشناسی برای حل این مشکلات از سوی مدیران شهری صورت پذیرد و در عین حال، نباید به صورت هیجانی و آنی به موضوع‌ها ورود و با آن‌ها برخورد کنیم.
تشکری هاشمی با بیان خاطره‌ای از دوره مدیریت دکتر قالیباف در شهرداری تهران، اظهار کرد: در کوچه «گوته» واقع در خیابان ۱۷ شهریور، ساختمانی وجود داشت که ایشان هفته‌ای یکی دو روز در آن حضور پیدا می‌کرد و همه مدیران شهری را ملزم کرده بود تا ضمن بازدید‌های مکرر میدانی از سطح منطقه ۱۲، در مورد رسیدگی به وضع این منطقه کوتاهی نکنند و اقدامات خوب و مؤثری صورت گرفت که به بهبود شرایط این منطقه در آن زمان کمک کرد.
وی با تأکید بر اینکه نباید طرح‌های اجرایی نیمه‌کاره رها شود، گفت: شهروندان تهران به خاطر دارند که روزی در میدان امام حسین (ع)، آسیب‌های اجتماعی زیادی وجود داشت و معتادان متجاهر، مال‌خر‌ها، اراذل و اوباش در این میدان رفت و آمد داشتند، اما با اتخاذ و اجرای تصمیم‌های کارشناسی، این محل به مکانی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و برگزاری مراسم آیینی تبدیل شد که در نوع خود اقدام بسیار مثبتی بود، هر چند در ادامه، پیگیری و پیوستگی مورد انتظار برای استمرار این طرح که پیش‌نیاز هر طرح زیربنایی است، مورد توجه قرار نگرفت.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران از پیگیری این کمیسیون برای رفع گره‌های ترافیکی منطقه ۱۲ خبر داد و گفت: ترافیک متراکم، شب‌مردگی، ساماندهی نشدن چرخ دستی‌ها، رفت و آمد بی‌رویه موتورسیکلت‌ها و باراندازها، اسکان کارگران مهاجر و بافت فرسوده در حال تخریب، ۶ چالش منطقه ۱۲ هستند و از شورایاران عزیز درخواست می‌کنیم تا مسائل و مشکلات منطقه خود را اولویت‌گذاری و دسته‌بندی و به کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا منعکس کنند تا آن‌ها را به صورت جدی بررسی کنیم و به دنبال حل آن‌ها باشیم.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه کارگروه‌هایی با حضور افراد نخبه و کارشناسان خبره شهری در این کمیسیون تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: معتمدان محلات می‌توانند نظر‌ها و ایده‌های خود در حوزه‌های مختلف در این کارگروه‌ها مطرح کنند تا بتوانیم بعد از بررسی، از این نظر‌ها به بهترین شکل ممکن در جهت ارتقاء و بهبود وضع محلات مختلف شهر به ویژه محلات پرچالش و غیر برخوردار استفاده کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای زندگی از دل یک حادثه، جوان بوکانی فرصت دوباره به بیماران بخشید
مشارکت کودکان در حکمرانی شهری شرط تحقق حقوق کودک
اجرای ۱۴ پروژه راهداری در خاتم و مروست
فریاد حمایت از فلسطین در ورزشگاه بارسلون
ویژه برنامه سوگنامه هنری بانوی آب و آفتاب
اسامی نفرات دعوت شده به اردوی تیم کشتی فرنگی جوانان
آغاز رزمایش جهادگران فاطمی ۵ در اردبیل
کسب یک مدال طلا و پنج برنز توسط قهرمانان‌ام‌ام‌ای استان زنجان
تاکید دادستان تهران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها در حوزه حجاب و عفاف
بیانیه استانداران و روسای استان‌های مناطق ساحلی دریای خزر
اجرای موفق طرح حامی در مدارس کشور
دولت بر مشارکت گسترده، سلامت و رقابت عادلانه در انتخابات تأکید دارد
افزایش پایداری شبکه برق در شبکه آبرسانی کرخه و شاوور
کاربرد فناوری هسته‌ای در آبزی پروری
اعزام ۷۰۰ مبلغ در دهه دوم فاطمیه به مناطق مختلف خراسان جنوبی
تقریظ کتاب توسط رهبر معظم انقلاب مروج ارزش‌های اسلامی است
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ایران همچنان در رده سوم
برنامه ریزی بیش از ۶ هزار ویژه برنامه برای هفته بسیج در خوزستان
توقیف ۴۳۰۰ کیلوگرم چوب و زغال بلوط از کارگاه غیر مجاز در فلاورجان
نقش مهم داده‌های مکانی و فناوری‌های نوین در صنعت آب و برق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)