• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۷۲۲۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۳
البرز » اجتماعی

آزادی ۴۰۲ زندانی با کمک ستاد دیه استان البرز از ابتدای سال ۱۴۰۰

رئیس کل دادگستری استان البرز از آزادی ۴۰۲ زندانی با کمک ستاد دیه استان در ۸ ماهه سال ۱۴۰۰ خبر داد.

آزادی ۴۰۲ زندانی با کمک ستاد دیه استان البرز از ابتدای سال ۱۴۰۰به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ جلسه ستاد دیه استان البرز با حضور رئیس کل دادگستری استان، دادستان عمومی و انقلاب کرج و اعضای حقوقی و حقیقی این ستاد در دادگستری کل استان برگزار شد.

حسین فاضلی هریکندی در این نشست با تاکید بر اینکه قوه قضائیه همیشه توجه خاصی به مقوله زندانیان و خانواده‌های آن‌ها داشته است، گفت: با توجه به تراکم بالای زندان‌های کشور و آثاری که زندان در اشخاص و خانواده‌ها دارد پیگیری سیاست‌هایی که موجب کاهش معرفی به زندان و فراهم نمودن موجبات آزادی زندانیانی که امکان آزادی آن‌ها وجود دارد مورد تاکید رئیس قوه قضائیه است.

وی با بیان اینکه رسیدگی به مشکلات و تقاضای زندانیان وظیفه قانونی و از تکالیف قضات و مدیران است، متذکر شد: در بسیاری از موارد می‌توان با استفاده از ظرفیت نهاد‌های ارفاقی و احکام جایگزین، تا حد امکان از مجازات حبس استفاده نکرد و در عین حال هدف و فلسفه مجازات‌ها هم از طریق اعمال مجازات‌های دیگر محقق گردد.

رئیس هیات امنای ستاد دیه استان البرز به برنامه ویژه دادگستری کل استان به منظور بازدید‌های منظم و اثربخش از ندامتگاه‌های استان اشاره کرد و گفت: امسال با برنامه‌ریزی انجام شده هر ماه دو دیدار از ندامتگاه‌های استان با حضور روسای دادگستری‌ها، دادستان‌ها و قضات حوزه‌های قضایی استان در حال انجام بوده و مشکلات و درخواست‌های زندانیان هر حوزه قضایی به صورت مستقیم و بدون واسطه به صورت خاص از سوی قضات و مدیران مربوطه مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ در هر دیدار نیز با مواردی مواجه می‌شویم که ما را برای ادامه دیدار‌ها و حل مشکلات زندانیان مصمم‌تر کرده است.

وی با اشاره به نقش و جایگاه ستاد دیه در فراهم کردن زمینه بازگشت زندانیان جرایم غیرعمد به آغوش خانواده و جامعه تصریح کرد: در هشت ماه گذشته با تلاش ستاد دیه استان البرز ۴۰۲ نفر از زندانیان محکوم مالی و جرایم غیرعمد آزاد شدند که میزان آزادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۲۵ درصدی را نشان می‌دهد.

فاضلی هریکندی ضمن تشکر از مردم و خیرین استان جهت کمک برای آزادی زندانیان، ادامه داد: برای آزادی ۴۰۲ زندانی در سال ۱۴۰۰ که مجموعا ۲۵۲ میلیارد تومان بدهی داشته‌اند ستاد دیه استان حدود ۱۲ میلیارد تومان پرداخت کرده و بخشی هم با گذشت شکات تامین شده است و همچنین با صدور احکام تقسیط از سوی دادگاه‌ها هم زمینه آزادی این تعداد از زندانیان فراهم شده است.

وی با اشاره به آزادی ۱۲ نفر در روز جاری با اقدامات ستاد دیه استان یادآور شد: این افراد نیز بدهی حدود سه میلیارد و هشتصد میلیون تومانی داشتند که ۵۱۲ میلیون تومان توسط ستاد دیه تامین و مابقی با صدور احکام تقسیط و شروع به پرداخت اقساط از زندان آزاد شدند.

پوی به رشد ۱۰۰ درصدی صدور احکام اعسار و تقسیط محکومیت‌های مالی در استان اشاره و تصریح کرد: کمک‌های ستاد دیه و تسهیل در فرایند پذیرش دادخواست اعسار و صدور حکم به تقسیط محکومیت‌های مالی اختصاص به محکومان مالی و غیرعمدی بوده و قطعا شامل محکومین جرایم عمدی از قبیل سرقت و کلاهبرداری نخواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
تیم سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)