• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۷۴۰۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

باغبانی، اشتغال‌زا و مزیت کشاورزی ایران است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: حوزه باغبانی با اقلیم کشور بسیار سازگار، پُراشتغال، اقتصادی و مزیت کشاورزی ایران است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، آقای سیدجواد ساداتی نژاد در نشست صمیمانه با مدیران و کارکنان معاونت امور باغبانی این وزارت، اظهار کرد: باغبانی یک ثروت بسیار ارزشمند برای کشاورزی کشور محسوب می‌شود که با اقلیم ایران بسیار سازگار است و مزیت کشاورزی ایران باغبانی و باغداری است؛ در سال ۱۳۴۰ اولین آمایش انجام شده در ایران، توسعه ایران را بر اساس کشاورزی دانسته و در کشاورزی باغداری را عامل توسعه قلمداد کرده است.

وی گفت: اگر به کشور‌ها و مناطقی که هم عرض جغرافیایی کشور ایران هستند نگاهی بیندازیم، متوجه می‌شویم که تولید محصولات باغبانی در تمام این مناطق دارای مزیت نسبی است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که باغبانی برای کشور اهمیت بسزایی دارد، ادامه داد: این حوزه بر کرسی خود ننشسته و باید برای آن تلاش کنیم.

ساداتی نژاد تاکید کرد: این چهار سال فرصت مناسبی است که در حوزه باغبانی بویژه صادرات با یک برنامه و عزم منسجم به توفیقات خوبی دست یابیم.

وی افزود: حوزه باغبانی حوزه پُراشتغال و اقتصادی است و در برنامه من؛ باغبانی جایگاه ویژه‌ای دارد.

وزیر جهاد کشاورزی، گفت: وزارت جهاد کشاورزی یک وزارتخانه پُراقتدار است و وزارتخانه‌ای است که نقش ویژه‌ای در تامین امنیت غذایی کشور دارد.

ساداتی نژاد خاطرنشان کرد: در بخش گیاهان دارویی باید به سراغ حوزه‌های مرتعی و منابع طبیعی برویم، باید از ظرفیت دیم و آب سبز نیز در حوزه باغات دیم و گیاهان دارویی استفاده کنیم، ما در کشوری با این اقلیم حتما باید از ظرفیت آب سبز در غرب کشور استفاده کنیم.

وی درباره حوزه گلخانه‌ها گفت: ما باید حتما روی هوشمندسازی گلخانه‌ها، کار ویژه انجام دهیم و با فعال سازی شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها در این زمینه، باید بومی سازی و ارزان سازی کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: بخش دیگری که باید به آن بپردازیم کشاورزی عمودی است، باید روی کشاورزی شهری کار کنیم، کشاورزی شهری در دنیا در حال انجام است و ما نباید عقب بمانیم، گلخانه‌های تولید علوفه در دنیا به طرز اعجاب آوری در حال رشد هستند و با تکنولوژی هیدروپونیک و با آب کم در کانکس‌های آماده، علوفه تولید می‌کنند که در شرایط خشکسالی خیلی پرکاربرد هستند.

وی تاکید کرد: باید با نگاه ارزآوری و صادراتی به بخش باغبانی نگاه کنیم و این بخش باید ارزش افزوده داشته باشد.

ساداتی نژاد با اشاره به این که با توجه به توسعه منابع انسانی و دانش مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی، کمبودی از نظر منابع انسانی نداریم، تاکید کرد: انتظار بیشتری برای تولید بذور هیبرید سبزی و صیفی گلخانه‌ای در کشور وجود دارد، همچنین باید با کمک بخش خصوصی و توسعه حوزه‌های صنایع تبدیلی به سمت کشاورزی قراردادی برویم.

وی بر لزوم تقویت مکانیزاسیون باغبانی تاکید کرد و افزود: حتما حمایت خواهیم کرد تا در این دوره مکانیزاسیون باغبانی بتواند به یک استاندارد و سرانه مناسبی برسد.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: امیدوارم بتوانیم با هم در یک فضای دوستانه دوره پر موفقیتی را در حوزه امنیت غذایی کشور ایجاد کنیم تا مردم درباره غذا و سفره‌شان دغدغه نداشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)