• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۷۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸
سیاسی » دولت

دیدار وزیرخارجه مجارستان با رئیس‌جمهور

رئیس جمهور با انتقاد از استاندارد‌های دو گانه غرب در برخورد با مسائل مختلف ابراز امیدواری کرد برخی کشور‌های غربی در آستانه میلاد حضرت مسیح (ع) فقط ادعای مسیحیت نکنند، بلکه به آموزه‌های مسیحی عمل کنند.

دیدار وزیرخارجه مجارستان با رئیس‌جمهوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری؛ دکتر سید ابراهیم رئیسی روز پنج‌شنبه در دیدار «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه و تجارت مجارستان ضمن اشاره به توسعه همکاری‌های اقتصادی دو کشور، گفت: ایران و مجارستان ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه مناسبات و افزایش مبادلات اقتصادی دارند.
رئیس جمهور با تأکید بر تشکیل کمیسیون مشترک بین دو کشور در جهت توسعه تعاملات اقتصادی و سیاسی، اظهار داشت: مناسبات و ارتباطات بین دو کشور ایران و مجارستان قابل قبول نیست و می‌توان با همکاری‌های دو جانبه سطح روابط را به نقطه قابل قبولی برسانیم.
دکتر رئیسی ارتباط کشور‌های شرق اروپا با ایران را تاریخی و مهم برشمرد و اظهار داشت: اگر کشور‌های شرق اروپا مستقل عمل کنند به لحاظ سیاسی و اقتصادی منفعت خواهند برد.
رئیس جمهور در مورد مهاجرت افغانستانی‌ها به کشور‌های اروپا گفت: قریب به ۴ میلیون مهاجر افغانستانی در ایران هستند و از آن‌ها پذیرایی می‌شود. کشور‌های غربی وعده‌های زیادی برای کمک به مهاجران افغانستانی دادند، اما هیچ کمکی به آن‌ها نکردند.
رئیس جمهور کمک به مهاجران افغانستانی توسط ایران را یک وظیفه انسانی و اسلامی دانست و اظهار داشت: مهاجران افغان چه بخواهند در ایران بمانند یا بخواهند از ایران عبور کنند، حمایت می‌کنیم.
دکتر رئیسی تأکید کرد: ثمره دو دهه حضور ناتو و آمریکا در افغانستان قتل، جنایت، خونریزی و درماندگی مردم افغانستان است. بیش از ۳۰ هزار کودک افغانستانی در نتیجه حضور آمریکایی‌ها در افغانستان معلول شده‌اند.
رئیس جمهور بر اداره افغانستان توسط مردم این کشور تأکید و خاطر نشان کرد: افغانستان باید توسط یک دولت مستقل اداره شود.
آقای رئیسی همکاری بین دو کشور ایران و مجارستان در زمینه تروریسم، مواد مخدر و جرایم سازمان یافته را برای امنیت منطقه و جهان تأثیرگذار دانست و بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران در عمل با تروریسم مبارزه می‌کند، اما برخی فقط اسماً با تروریسم مبارزه می‌کنند.
رئیس جمهور با اشاره به نگاه دو گانه غرب در برخورد با مسائل، گفت: استاندارد‌های دو گانه غرب به اعتماد مردم آسیب می‌زنند و امیدواریم در آستانه میلاد حضرت مسیح (ع) برخی کشور‌های غربی فقط ادعای مسیحیت نکنند، بلکه به آموزه‌های مسیحی عمل کنند.
«پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه و تجارت مجارستان در این دیدار گفت: بر این باوریم که غرب و ناتو در مسأله افغانستان منافقانه عمل کرد و اکنون ما نگران سیل عظیم مهاجران افغانستانی هستیم.
سیارتو با اشاره به دیدار خود با وزیر امور خارجه کشورمان، گفت: با تفاهم‌نامه بین ایران و مجارستان، واکسن‌های تولید دو کشور پذیرفته می‌شود و از فردا مجارستانی‌ها و ایرانی‌ها می‌توانند پس از واکسیناسیون داخلی به کشور‌های یکدیگر سفر کنند.
وزیر امور خارجه و تجارت مجارستان با ابراز خرسندی از توجه دولت جمهوری اسلامی ایران به روابط تجاری و اقتصادی، گفت: برای ارتقاء سطح روابط بین تهران و بوداپست تلاش می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و هفتم آذر ۱۴۰۴)
کلنگ‌زنی ۲۰ پروژه محرومیت‌زدایی در میانه
توصیه‌های پلیس راهور کیش در روز‌های بارندگی
لطافت بهاری کیش در فصل پاییز سال ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)