• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۸۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۲
یزد » اجتماعی

او میکرون در ایران مشاهده نشده است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: در کشور ما علی رغم مشاهده برخی موارد مشکوک و آزمایش‌های انجام شده، هنوز گزارش رسمی از مشاهده سویه جدید کرونا اعلام نشده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز یزد، دکتر عین اللهی در حاشیه سفر به استان یزد با اشاره به وضعیت وخیم کرونا و شیوع اومیکرون در جهان ادامه داد: در کشور ما علی رغم مشاهده برخی موارد مشکوک و آزمایش‌های انجام شده، هنوز گزارش رسمی از مشاهده سویه جدید کرونا اعلام نشده است.او میکرون در ایران مشاهده نشده است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: انتشار خیلی سریع و پایین بودن مرگ و میر از ویژگی‌های این ویروس است و همچنان واکسیناسیون، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ضدعفونی‌ها از راه‌های پیشگیری به شمار می‌آید که با انجام واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، احتمال ابتلا به او میکرون و هر نوع دیگری از این ویروس بسیار کم است.

واکسینه شدن ۸۷ درصد جمعیت کشور 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر ۸۷ درصد جمعیت کشور در برابر کرونا واکسینه شده اند که در برخی استان‌ها پوشش واکسیناسیون بالای ۹۰ درصد بوده است.

عین اللهی افزود: همچنین ۸۹ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال در استان یزد دوز اول و ۷۶ درصد دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.


رصد وضعیت دارویی به صورت شبانه روزی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وضعیت دارو گفت: دولت ارز کافی در اختیار وزارت بهداشت قرار داده است و ستادی در وزارت بهداشت به صورت شبانه روزی وضعیت دارو رصد می‌کند.

دکتر عین اللهی خاطر نشان کرد: امسال نسبت به دوره مشابه سال گذشته کمبودی در حوزه دارو نداریم و با تلاش دوستان نواقص در برخی از دارو‌های خاص برطرف خواهد شد.

وی همچنین به وضعیت گردشگری سلامت در کشور اشاره کرد و افزود: از نظر پزشکی در کشور وضعیت ممتازی را دارا هستیم و بسیاری از کشور‌ها علاقه مندند بیمارانشان در کشور ما درمان شوند که این افتخار جمهوری اسلامی ایران به شمار می آید که توانسته متخصصان و پزشکانی حاذق را تربیت کند.

دکتر عین اللهی اظهار داشت: استان یزد از نظر میزان پزشک در کشور ممتاز است و از نظر نسبت پزشک به جمعیت در کشور رتبه اول را دارا است که این موضوع نشان از پتانسیل بالای استان در پذیرش بیماران داخلی و همچنین بیماران خارج از کشور را دارد.

وی با اشاره به وضعیت پزشک در مناطق محروم گفت: سهمیه‌ای در وزارت بهداشت وجود دارد که در زمان قبولی فرد متعهد می‌شوند در مناطق محروم مشغول به خدمت می‌شوند، اما پس از اتمام تعهد نمی‌توان فرد را مجبور به خدمت در منطقه کرد.

دکتر عین اللهی تصریح کرد: بحث بومی گزینی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت بهداشت در این خصوص است که اگر ما بتوانیم فرد بومی پذیرش و تربیت کنیم می‌تواند در محل بماند و سیاست محرومیت زدایی با بومی گزینی به جد در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است.


شبکه بهداشت خاتم تقویت می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهمیت بهداشت و پیشگیری، بر تقویت شبکه بهداشت خاتم تاکید کرد.

دکتر عین اللهی همچنین با حضور شورای اداری خاتم گفت: شعار دولت سیزدهم، خدمت گزاری و حرکت جهادی در مناطق محروم است و امیدواریم دولت با توجه به امکاناتی که در اختیار دارد اولویت به مناطق محروم بیشتر داده شود.

وی ادامه داد: در دوران کرونا، ۲۰۵ نفر از نیرو‌های بهداشت و درمان در کشور به شهادت رسیدند که نشان از هویت ما است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: دشمن تصور می‌کرد با تحریم‌ها و محدودیت‌ها می‌تواند ما را شکست دهد غافل از این که ملت ایران قوی، همدل و پرتلاش هستند.

دکتر عین اللهی گفت: مهم‌ترین مسئله بهداشت و پیشگیری است و در دوران کرونا نیز به خوبی نشان داده شد با واکسیناسیون می‌توان کرونا را کنترل کرد و پیشگیری مهم‌تر از درمان است.

وی بر تقویت شبکه بهداشت خاتم تاکید کرد و افزود: بهورزان در خانه‌های بهداشت می‌توانند با مردم منطقه عجین شوند و مشکلات را پیگیری و از بروز و انتشاری بیماری پیشگیری کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین به پیشرفت ۴۰ درصدی طرح توسعه بیمارستان ایت الله خاتمی خاتم اشاره کرد و بر پیگیری دانشگاه علوم پزشکی یزد در رفع کمبود‌ها و مشکلات این بیمارستان تاکید کرد.

هم چنین دکتر عین اللهی با اشاره به قدمت تاریخ شهرستان خاتم اظهار داشت: بوم گردی ها، جهانگردی و تماشای تاریخ نشان از هویت است که در این منطقه استعداد و گنج نهفته به شمار می‌اید و با احیاء این موارد می‌توان در رونق گردشگری استان و شهرستان بهره گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها در قزوین 
۱۱ مصدوم در پی تصادف در خودرو
جان باختن دختر بچه قاینی بر اثر برخورد صاعقه
مهمانی لاله‌ها در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
تزریق ۷.۸ همت از دارویار بیمه‌ها و داروخانه‌ها
مزایای انتخابات تناسبی و تقویت نقش احزاب
بهره برداری ۹ طرح در بندر خمیر
یک ویدیو از ماهیت خاندان منحوس پهلوی در مورد شکار در گرگان
بزرگداشت یاد و نام شهدای گرانقدر در گلستان
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
شمسایی: تنها به فینال فکر می‌کنیم؛ حق نداریم اشتباهات را تکرار کنیم
تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در پردیس
انهدام شبکه قاچاق سوخت در فارس
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پیروزی استقلال مقابل شمس‌آذر در نیمه نخست
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در ۲ سینمای چهارمحال و بختیاری
کلنگ ساخت بیمارستان مهستان به زمین زده شد
برد بانوان فوتسالیست گلبرگ مقابل نماینده خوزستان
اجرای طرح سلام محله در گرمسار و مهدیشهر
شیرخشک های نستله دهها کودک را در انگلیس مسموم کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)