• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۸۹۷۳
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
اجتماعی » جامعه و شهری

ضرورت ایجاد فرصت‌ها و انگیزه‌های سرمایه گذاری در جنوب پایتخت

خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با حضور در منطقه ۱۹ ضمن دیدار با شهردار منطقه در جلسه شورای معاونین این منطقه بر ضرورت ایجاد فرصت و انگیزه‌های سرمایه گذاری در منطقه ۱۹ تاکید کرد.

ضرورت ایجاد فرصت‌ها و انگیزه‌های سرمایه گذاری در مناطق جنوبی پایتختبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری شورای اسلامی شهر تهران، حبیب کاشانی عضو و خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران در پی دیدار‌های دوره‌ای با شهروندان در شهرداری منطقه ۱۹ حضور یافت و از نزدیک در جریان برنامه‌های توسعه‌ای منطقه و مشکلات قرار گرفت.
کاشانی در این نشست بر ایجاد شرایط خاص و زمینه‌های سرمایه گذاری در این منطقه تاکید کرد و خواستار ترغیب سرمایه گذاران به مناطق جنوبی برای تعریف پروژه‌های توسعه‌ای در راستای کاهش فاصله شمال و جنوب تهران شد.
عضو و خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه منطقه ۱۹ با برخورداری از زمین‌های متعدد و ارزان مکان مناسبی برای سرمایه گذاری محسوب می‌شود، افزود: ضرورت دارد با تغییر نگاه به سرمایه گذار و ایجاد تسهیلات و مشوق‌های انگیزشی گرایش سرمایه گذاران به این منطقه را فراهم کنیم.
حبیب کاشانی با اشاره به قرارگیری در آستانه سال جدید و سرعت گذشت زمان از ابتدای سال، خواستار بهره برداری بهینه از این فرصت‌های محدود و طلایی برای انجام کار‌های بزرگ و در نتیجه کسب رضایت خدا و شهروندان شد.
وی همچنین بر انجام کار و نگاه تخصصی به این منطقه برای حل مشکلات آن تأکید و خاطرنشان کرد: درهمین راستا ضرورت دارد یک کارگروه تخصصی در شهرسازی تشکیل شده و تفکر ویژه‌ای اتفاق افتد تا سرمایه گذاران برای انجام پروژه در این منطقه رغبت کنند.
در ادامه این جلسه مهدی هدایت شهردار منطقه نیز با اشاره به نگاه ویژه شهردار تهران به مناطق جنوبی و موضوع عدالت محوری بیان کرد: درهمین راستا باید اقدامات و برنامه‌های اجرایی به نحوی باشد که این موضوع بطور ملموس برای شهروندان اتفاق بیفتد.
وی به مشکلات شهرداری منطقه با موقوفه و پیگیری آن‌ها با برگزاری جلسات متعدد اشاره و ابراز امیدواری کرد این مسائل با حمایت‌های شهردار تهران و شورای اسلامی شهر تهران حل شود.
مهدی هدایت مسائل مربوط موقوفه، ساماندهی خلازیر و کوره‌های آجرپزی را سه موضوع اصلی و مهم در این منطقه خواند که درصورت حل آن‌ها بخش عمده‌ای از مشکلات نیز مرتفع می‌شود.
شهردار منطقه هم کوره‌های آجرپزی را فرصت خوبی برای تعریف سناریو‌ها و طرح‌های توسعه محور و تبدیل تهدید‌ها به فرصت‌ها خواند و ساماندهی ضایعات فروشان خلازیر و عاملان تفکیک پسماند در این محدوده را که باعث ایجاد آلودگی‌های زیست محیطی می‌شوند از اولویت‌های اجرایی در برنامه کاری مدیریت شهری این منطقه اعلام کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)