• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۹۸۹۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

با همه توان در خدمت مبارزه با مواد مخدر هستیم

وزیر ورزش و جوانان گفت: ورزشکاران هر جا لازم باشد به عنوان سفیران پیشگیری درکنار ستاد مبارزه با مواد مخدر هستند.

با همه توان در خدمت مبارزه با مواد مخدر هستیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای سید حمید سجادی در نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل ستاد و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های سراسر کشور که امروز برگزار شد، گفت: ورزش یک پدیده اجتماعی است و اهمیت به جایگاه ورزش در همه دنیا مشخص است.
وی ادامه داد: اتفاق‌های مختلفی در کمین است و یکی از نگران کننده‌ترین این اتفاقات اعتیاد است که رابطه عمیقی با حوزه یادگیری دارد یادگیری چند حیطه دارد مباحث نظری در حیطه شناختی است حیطه دوم عاطفه است و حیطه سوم روانی حرکتی است و حیطه چهارم حیطه کوششی خود فرمانی است پیشگیری از اعتیاد هم به این سه حوزه مربوط می‌شود و هم به حیطه چهارم که حیطه کوششی و خود فرمانی است.
وزیر ورزش و جوانان گفت: غیر از آنچه که برنامه ریزان آموزشی برای ما برنامه ریزی می‌کنند، اما در نهاد‌های دیگری مانند مسجد، هیئت و. موضوعات دیگری را یاد می‌گیریم و این آموزه‌ها در وجود انسان نهادینه می‌شود، یک انسان مجموعه‌ای از ارزش هاست.
وی ادامه داد: از سوی دیگر انسان ممکن است عادات بد را نیز فرابگیرد و بنده عادات می‌شود و ممکن است این بنده عادات شدن برای انسان فلاکت به بار آورد و اعتیاد یکی از این عادات است که انسان را به فلاکت می‌رساند.
سجادی افزود: باید دست به دست هم دهیم تا چیزی را به جوانان و نوجوانان یاد دهیم و یادگیری تا پایان عمر نباید رها شود و جوامع پیشرفته بشری خودشان را از یادگیری مبرا نمی‌دانند.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش خطاب به دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: شما ۲۸ هزار مکان ورزشی را از آن خود و پایگاه خود بدانید و همچنین ۱۴ هزار هیات ورزشی را یاوران خود بدانید.
وزیر ورزش و جوانان گفت: هم اکنون اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان‌ها معضل اصلی کشور است و می‌توانید در حوزه پیشگیری روی وزارت ورزش حساب کنید، بهره وری از ظرفیت ورزشکاران و قهرمانان ملی در امر پیشگیری دردستور کار ماست.
وی افزود: ورزشکاران هر جا لازم باشد به عنوان سفیران پیشگیری در کنار ستاد مبارزه با مواد مخدر هستند.
سجادی افزود: در امر مبارزه با مواد مخدر و روانگردان‌ها حتما از ظرفیت و امکانات ورزشی استفاده شود.
سجادی ادامه داد: همچنین بخش مهمی از ۳۷۰۰ سمن که در حوزه جوانان فعال هستند در این زمینه کار می‌کنند و می‌توانیم فعالیت‌های آن‌ها را بازتعریف کنیم و همچنین سمن‌های جدید را در این زمینه ایجاد کنیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: همچنین در بحث اقدامات صیانت از معتادان بهبود یافته نیز در کنار ستاد مبارزه با مواد مخدر هستیم و می‌توانیم از ظرفیت وزارت ورزش در مانایی این افراد بهبود یافته استفاده کنیم. می‌توانیم از ظرفیت‌های تبلیغات محیطی در بازی‌های ورزشی استفاده کنیم.
حمید سجادی در ادامه نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل ستاد و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های سراسر کشور افزود: یکی از کشور‌های اروپایی رتبه اول در اعتیاد بود که با اهمیت به ورزش و تفریحات سالم به رتبه هفدهم در اروپا رسید.
وی گفت: چه می‌شود که اعتیاد و سیگار در وجود فرد عجین و او بنده عادات خود می‌شود.
وزیر ورزش و جوانان به آموزش و یادگیری در بحث پیشگیری از معضل مواد مخدر اشاره کرد و گفت: خرداد ۱۳۹۰ ما آماری در ورزش همگانی در "دوپینگ" داشتیم؛ در آن زمان دوپینگ در ورزش همگانی ۳۲ برابر ورزش قهرمانی بود و ما مجبور به تشریح دوپینگ هستیم در اعتیاد نیز اینگونه است.
وی افزود: باید کاری کنیم در مواجهه با اعتیاد خودفرمان شویم یعنی فرد با دیدن و در دسترس بودن مواد مخدر، به سمت مصرف نرود.
این مقام مسئول افزود: ورزش ما را در حوزه یادگیری به جایی می‌رساند که فرد اصلاً کسر شأن می‌داند در مکانی حضور پیدا کند که به طور مثال سیگار یا قلیان مصرف شود.
وی با بیان اینکه اکنون اعتیاد به عنوان معضل نخست کشور مطرح است، یادآور شد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر و روانگردان می‌توانیم از ظرفیت سَمن‌های وزارت ورزش نیز استفاده کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)