• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۰۷۳۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۴
مرکزی » اجتماعی

«به» میوه ای زمستانی با خاصیت درمانی

«به» با خواص آنتی اکسیدانی فراوان روند پیری را کاهش می دهد.

«به» میوه ای زمستانی با خاصیت درمانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛  خواص و ارزش تغذیه ای این میوه برای سلامتی بر هیچ کسی پوشیده نیست . میوه به دارای خواص ضد التهابی  دارای انتی اکسیدان فراوان در درمان بسیاری از بیماری ها و پیشگیری بیماری های دیگر موثر است.

1.خواص ضدالتهابی به:
این میوه یک منبع غنی از ویتامین c است، که تقریباً 25 درصد از میزان روزانه توصیه شده از این ویتامین را تامین می کند. ویتامین c ، به افزایش ایمنی بدن می کند و بسیاری از بیماری های التهابی را نیز درمان می کند.
 
همچنین دارای خواص ضد آلرژی نیز می باشد. این میوه و عصاره های دانه آن می توانند برای درمان درماتیت و سیستیت استفاده شوند ؛ همچنین در بسیاری از محصولات غذایی برای افرادی که مبتلا به آلرژی نیز هستند، مورد استفاده قرار میگیرد.
2.به چه خواصی برای لاغری و کاهش وزن دارد؟
به، یک میوه کم کالری است ،اما سرشار از فیبر غذایی می باشد.100 گرم از این میوه تازه خام، حاوی حدود 57 کالری است. همچنین دارای چربی اشباع شده، سدیم و کلسترول کم است، که این ویژگی ها باعث می شود یک گزینه ای مناسب برای کاهش وزن و سلامت کلی باشد.
 
3.خواص معجزه گر به در درمان زخم معده:
فنولهای موجود در بسیاری از مواد غذایی باعث ایجاد زخم معده می شوند.آب این میوه برای افراد مبتلا به زخم معده مفید است و به درمان آن کمک می کند، زیرا دستگاه گوارش را آرام می کند. 
 
4.درمان بیماری های معده و همروئید با خواص به:
به، درمان موثر برای بیماری ها و ناراحتی های صبحگاهی است.به، زمانی که با عسل مخلوط شود، می تواند به درمان کولیت، اسهال، یبوست و عفونت های روده کمک کند و شربت به برای درمان هموروئید نیز استفاده می شود.
 
5.خواص آنتی اکسیدانی میوه به:
این میوه به دلیل وجود ترکیبات پلی فنولیک، خواص آنتی اکسیدانی شگفت انگیزی دارد.این آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه می کنند و روند پیری را کاهش می دهند و همچنین از بیماری های قلبی- عروقی و سکته مغزی نیز جلوگیری می کنند.
 
6.درمان تهوع و استفراغ خواص به:
به پخته شده یا جوشیده، تهوع و استفراغ را از بین می برد و به عنوان یک دیورتیک خوب، به حذف سموم و مایعاتی که بدن می سازد، کمک می کنند.
 
7.خواص ضدویروسی میوه به:
تحقیقات نشان می دهد که میوه به، غنی از خواص ضد ویروسی است .فنول های موجود در این میوه با فعالیتهای ضد ویروسی قوی و خواص آنتی اکسیدانی که دارند، در برابر سرماخوردگی و سایر بیماریهای ویروسی از بدن محافظت می کنند. 
 
8.کاهش فشار خون با خواص به:
این میوه غنی از پتاسیم است و کمک می کند تا فشار خون بالا متعادل شود و باعث کاهش آن می شود.
 
9.کاهش میزان و سطح کلسترول با خواص به:
مصرف منظم این میوه، کمک میکند تا ال دی ال یا کلسترول بد در خون کاهش یابد و قلب را سالم نگه میدارد. 
 
10.خواص ضد سرطانی به:
خواص آنتی اکسیدانی به، به بدن کمک می کند تا در مقابل رادیکال های آزاد و سلول های سرطانی مقاومت کنند .همچنین حاوی تانین می باشد که این تانین ها، از غشاهای مخاطی در برابر سرطان محافظت می کنند و مواد شیمیایی و سمومی که باعث سرطان در روده بزرگ می شوند را از بین می برد.
11.خواص به در درمان استرس:
آنتی اکسیدان های مختلف در به، به کاهش استرس و حفظ ذهنی آرام کمک می کنند. 
 
12.درمان بیماری های کبدی و چشم با خواص به:
مصرف به، برای کسانی که به بیماری های کبدی و یا چشم مبتلا هستند، مفید می باشد.در چین، دانه های به خیس شده و آب پز شده را در تهیه ژله استفاده می کنند، که می تواند مشکلات گلو درد و التهابات غشاهای مخاطی و مشکلات مربوط به چشم را تسکین دهد.
 
دانه های به، می توانند در درمان گلو و سایر بیماری های ویروسی نیز موثر باشند.روغن آن نیز مانع عرق کردن، تقویت قلب، کبد و معده می شود. 
 
آب این میوه، در درمان بیماری های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، کم خونی و آسم مفید است.مصرف منظم آن می تواند در درمان سل و نارسایی کبدی نیز موثر باشد.
 
شروع ارائه این میوه به بازار از اوایل شهریور است. برای خرید به، توجه داشته باشید که رنگ روشن طلایی آن را انتخاب کنید. و به سبز و کال را انتخاب نکنید، زیرا تلخ است. علاوه بر این، از خرید به هایی که دارای کبودی و یا ریز هستند، اجتناب کنید، زیرا طعم و عطر ندارند.
 
می توانید به را در خانه، به مدت یک هفته در محل خنک و تاریک و دور از معرض گرما و رطوبت نگهداری کنید و به مدت چند هفته در داخل یخچال سالم می مانند.
 
به های عطری کوچک تر دارای پرزهایی روی پوستشان هستند که پس از شستن میوه به راحتی از بین می روند.برای جدا کردن میوه آن می توانید به را از درازا به دو نیم قسمت کنید و سپس با قاشق هسته ها را خارج و مصرف کنید.
 
به خام بسیار ترش و گس است و معمولاً نپخته خورده نمی شود.
 
طعم تلخ و گس بودن خام این میوه، به دلیل وجود ماده شیمیایی به نام تانین می باشد، که با پختن آن، این ترکیب را ازبین می برید. این در حالی است که اسانس های موثر و غنی از ترکیبات این میوه باقی می ماند.
 
از این میوه می توان در موارد شیرین و طعم دهندگی، مانند:مربا، ژله ها و نوشیدنی ها استفاده کرد.
 
برای آماده سازی آن، کافی است میوه را در آب سرد بشویید و بعد آن را برش دهید و هسته مرکزی را با استفاده از یک چاقو در بیاورید. و برش ها را در آب فراوان بجوشانید و بپزید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
پیش بینی غبارآلودگی هوا در سمنان
بزرگترین گردهمآئی صنعت قهوه ایران در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه قهوه ایران، رویداد مرجع صنعت قهوه کشور است
به یادسفیدپوشان رو سفید
تجلیل از مادران شهدای ورزشکار و قهرمانان اخلاق‌مدار
پیام از شما، پیگیری از ما
بسته خبر‌های کوتاه ۶ آبان در یک نگاه
انضباط ترافیکیِ جاده‌های جنوب کرمان
ورزشی‌های ششم آبان ماه در استان سمنان
پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان به تیم هندبال دختران ایران
برگزاری سومین نمایشگاه بین المللی قهوه در مرکز نمایشگاهی ایران مال
اعلام برنامه‌های هفته کتاب در لرستان
افتتاح سایت برق اضطراری قدرتمند در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد
جان باختن یکی از کارکنان پتروشیمی بندر امام خمینی بر اثر حادثه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
کشتی آزاد بازی‌های آسیایی جوانان؛ صعود طهماسبی، الهی و زرین کام به نهایی
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)