• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۰۹۶۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴
اجتماعی » جامعه و شهری

اعطای نخستین پروانه اپراتوری پایش هوشمند حریق ساختمان‌های تهران

مدیرعامل فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران: طرح پایش هوشمند حریق ساختمان‌های تهران، سبب افزایش ایمنی در شهر، کاهش هزینه‌ها و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی می‌شود.

اعطای نخستین پروانه اپراتوری پایش هوشمند حریق ساختمان‌های تهرانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمد فرجود در مراسم اعطای نخستین پروانه اپراتوری پایش هوشمند حریق ساختمان‌های تهران، افزود:طرح پایش هوشمند حریق ساختمان‌های تهران سبب می‌شود تا علاوه بر کاهش هزینه‌ها، کشف حریق به سرعت انجام شود.
وی ادامه داد: در بخش نخست این طرح قرار است ۵۰ هزار ساختمان تحت پوشش قرار گیرند و از ۶ ماه آینده طرح وارد بخش اجرایی می‌شود.
فرجود گفت: از آغاز پروژه تهران هوشمند سه سال می‌گذرد و این مسیر از برنامه‌ریزی آغاز و سعی شد برمبنای تجارب موفق و ناموفق شهر‌های دنیا ادامه پیدا کند.
وی ادامه داد: بسیاری از پروژه‌ها باید در بخش عملیاتی وارد شوند و حرکت به سمت شهر هوشمند آغاز شده است، اما با تاکید ویژه شهردار تهران و شورای شهر شتاب بیشتری گرفته است.
فرجود یکی از ابعاد اجرای پروژه‌های تهران هوشمند را، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری عنوان کرد که به گفته وی، از این طریق بر مبنای داده و شفافیت، شهر بهتر اداره خواهد شد.
مدیرعامل فاوا شهرداری تهران، ادامه داد: بعد دوم، خدماتی است که به شهروندان ارایه می‌شود که باید ارزان‌تر، سریعتر و هوشمند باشد که این بخش در قالب سامانه «تهران من» که هم‌اکنون بیش از سه و نیم میلیون کاربر دارد و یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از درآمد‌های شهرداری از این بستر وصول شده، در حال تحقق است.
وی با بیان اینکه سعی شد در تمام اقدامات تهران هوشمند روی مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و سایر نهاد‌ها حساب ود، به طرح پایش هوشمند حریق اشاره کرد و گفت: این طرف علاوه بر اینکه سبب افزایش ایمنی در شهر و کاهش هزینه‌هامی‌شود، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را در پی دارد. ظرفیت بزرگی در شهرداری تهران برای هوشمندسازی وجود دارد و شهروندان هم در صورتی که خدمات درستی دریافت کنند استقبال خوبی می‌کنند، از طرف دیگر مدیریت شهری نشان داد علاقه‌مندی حرکت به سمت شهر هوشمند وجود دارد.
فرجود همچنین با اشاره به برخی اظهارات درباره عملکرد سازمان متبوعش بیان کرد: اخیرا نسبت به دستاورد‌های هوشمندسازی کم لطفی صورت می‌گیرد آن هم از سوی کسانی که در این مسند‌ها بودند، اما امیدوارم هدف همگی به سمت بهبود و اصلاح باشد. چرا که براساس بضاعت شهرداری کار‌ها انجام شده است، اما بهتر از این شرایط هم می‌توان کار انجام داد، با این حال کم‌انگاری و کوچک‌انگاری دستاورد‌ها کمکی نمی‌کند، ما پاداشمان را از شهروندان می‌گیریم.
مدیرعامل سازمان فاوا، از توجه ویژه معاونت برنامه‌ریزی به بخش هوشمندسازی در بودجه سال آینده شهرداری تهران خبر داد.
در این مراسم، محمد فرجود مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، لطف الله فروزنده معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، جلال بهرامی معاون خدمات شهری و محیط زیست و مهدی داوری مدیرعامل سازمان اتش نشانی شهرداری تهران حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۵ آذر ۱۴۰۴
اقدامات فوری قبل از بارندگی برای کشاورزان
حضور نیرو‌های امدادی در محور برفی سیاهکل به دیلمان، مسافران در حال دریافت خدمات
اعلام اسامی و زمان نمایش فیلم‌های «سینماحقیقت» در لرستان
تعهد نخبه قمی به وطن وتربیت نیروی انسانی متخصص و توسعه پژوهش‌های کاربردی
بررسی مسائل و مشکلات شهرستان رودبار در جلسه شورای اداری
نشست فوق العاده مدیریت بحران در بم
آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی شرکت عمران کیش با صدور هشدار قرمز مدیریت بحران
درخششِ تیم سالمندانِ هیأت ورزش‌های همگانی رشت، در مسابقات ملیِ مهارت‌هایِ چالشی مثبت شصت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)