• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۱۷۹۷
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۴
کرمانشاه » اجتماعی

فروشگاه‌های زنجیره‌ای متخلف نقره داغ می‌شوند

دادستان کرمانشاه: به منظور حمایت از حقوق مصرف کنندگان، تنظیم بازار و کنترل قیمت ها، از ظرفیت‌های بسیج استفاده می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، فروشگاه‌های زنجیره‌ای متخلف نقره داغ می‌شوندشهرام کرمی در نشست "هم‌اندیشی و اتخاذ تصمیم در خصوص نظارت بر تأمین کالا‌های اساسی و مقابله با گرانفروشی و احتکار" به تفاهم نامه کشوری بین بسیج، سازمان صمت و اصناف اشاره کرد و گفت: در این راستا طبق این تفاهم‌نامه در استان نیز به منظور نظارت و بازرسی در سطح عرضه و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها، بازرسی و نظارت از واحد‌های صنفی در سطح استان کرمانشاه از ظرفیت‌های بسیج استفاده می شود.
وی افزود: رسیدگی به گزارش‌ها و شکایات مردمی، اجرای طرح‌های نظارتی بازار، کمک به شناسائی انبار‌های غیرمجاز و احتکار کالا و نظارت و بازرسی بر کارخانجات و واحد‌های تولیدی از مهمترین مواردی است که باید با همکاری بسیج، اصناف، سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صمت به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.
دادستان کرمانشاه گفت: از آنجایی که طبق گزارشات در چند سال اخیر با افزایش قیمت ارز و گرانی قیمت کالا‌ها تبانی برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای با تولیدکنندگان افزایش یافته و قیمت مندرج روی کالایی که قرار است در این فروشگاه‌ها عرضه شود گران‌تر از قیمت درج شده بر کالایی است که در خرده‌فروشی و سایر مغازه‌ها به فروش می‌رسد و اقدام تعزیرات حکومتی به جریمه این فروشگاه‌ها نیز بازدارندگی لازم را نداشته است، لازم است در صورت اصرار بر تخلف از سوی فروشگاه‌های زنجیره‌ای مراتب جهت پلمب به معاونت حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه منعکس شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین به منظور پیشگیری از احتکار کالا‌ها و جلوگیری از فعالیت قاچاقچیان و نظارت بر مراکز نگهداری کالا‌ها بر ثبت تمامی انبار‌های سطح استان کرمانشاه (به جز موارد مستثنی شده) در سامانه جامع انبار‌ها نظارت صورت گیرد.
کرمی با تاکید بر لزوم بازدارنده بودن جرایم در نظر گرفته برای واحد‌های صنفی، عنوان کرد: برخی از واحد‌های صنفی با جرائم در نظر گرفته توسط تعزیرات حکومتی متنبه نشده و علی رغم تشکیل پرونده‌های تعزیراتی به صورت متعدد نسبت به تکرار تخلف و گرانفروشی و یا کم فروشی اقدام می‌کنند که این موضوع علی‌رغم تضییع حقوق شهروندان موجب التهاب بازار می‌شود، مقرر شده تعزیرات حکومتی به صورت مستمر لیست واحد‌های صنفی را که دارای تخلفات پرتکرار می‌باشند احصاء و جهت دستور پلمب به دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه معرفی کند.
دادستان کرمانشاه گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گزارشی ماهیانه از میزان ذخیره‌سازی کالا‌های اساسی شامل (گندم، برنج، شکر، روغن، خوراک دام طیور، گوشت قرمز و مرغ) تهیه و در پایان هر ماه به معاونت پیشگیری و حفظ حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان ارسال خواهد کرد.
وی بر لزوم نظارت دقیق‌تر بر فعالیت نانوایی‌ها در شهر کرمانشاه تاکید کرد و گفت: با عنایت به اینکه نان به عنوان قوت اصلی مردم بوده و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، لازم است بررسی دقیق عملکرد واحد‌های خبازی در اولویت تیم‌های بازرسی و نظارت قرار گیرد و بر نصب ساعت کار، حضور متصدی یا مباشر، رعایت بهداشت، عرضه نان با کیفیت و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به صورت ویژه نظارت شود؛ لذا در صورت عدم رعایت موارد فوق مراتب جهت پلمب به دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه منعکس شود.
مدعی العموم استان گفت: همچنین سازمان جهاد کشاورزی برنامه‌ریزی دقیق و جدی در فرایند توزیع نهاده‌های دامی را در دستور کار خود قرار داده و به گونه‌ای عمل کند که از بروز هرگونه اختلال در شبکه توزیع و تأمین مایحتاج عمومی جلوگیری شود. در این راستا لازم است مصرف‌کنندگان واقعی شناسائی و روند توزیع این نهاده‌ها به صورت مستمر مورد پایش قرار گیرد.
کرمی افزود: سازمان جهاد کشاورزی همچنین باید بر نحوه جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها به گونه‌ای نظارت کند تا با  کمبود مرغ در سطح بازار در ماه‌های پایانی سال و به ویژه در ایام تعطیلات نوروز مواجه نشویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامان رکورددار صادرات بادام در چهارمحال و بختیاری
تور دوچرخه سواری جاده والنسیانا؛ برتری اون پل بلژیکی در مرحله ۴
درخشش نوجوان قزوینی در مسابقات کشوری رباتیک نادکاپ چمران
پیام تبریک رییس فدراسیون عراق به قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران
جان باختن ۸ عضو یک خانواده بر اثر گاز گرفتگی در شهر کابل
ایمیدرو اصلاح سیاست‌های بازار مولیبدن را در دستور کار قرار داد
معاون سابق بانک مرکزی چین به فساد متهم شد
تصویب طرح پیشنهادی آذربایجان‌غربی در کارگروه ماده ۴ قانون ساماندهی تجارت مرزی
روایت تاریخ و نغمه‌های انقلاب در رادیو فرهنگ
آمار کم سابقه تلفات غیرنظامیان افغان در حملات ارتش پاکستان
نشت گاز و انفجار شدید یک ساختمان مسکونی در دهنو میلاس شهرستان لردگان
تجهیز منطقه ویژه اقتصادی یزد به دومین خودرو آتش‌نشانی
بهره برداری از ۲۰۲ طرح دهیاری های خراسان جنوبی
ضربه پلیس آگاهی به شبکه‌های کلاهبرداری با انسداد کارت و حساب بانکی مجرمان
پیگیری حقوق مرزنشینان در نشست مشترک استاندار و مجمع نمایندگان آذربایجان‌غربی با رئیس‌کل گمرک
افتتاح مخزن ذخیره آب، چند طرح‌ راهداری و جایگزینی هزار چراغ پرمصرف معابر در تفرش
تعمیرات اساسی یک دستگاه ترانسفورماتور در سد شهید عباسپور
کتاب هم‌زاد تمدن ایرانی و ستون هویت ملی است
بهره برداری از دو طرح کشاورزی در شهرستان نجف آباد
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
ترافیک سنگین در تهران ۱۸ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)