• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۲۴۲۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۳
بین الملل » تحلیلی
در پاسخ به اقدامات غیردوستانه آمریکا؛

پوتین به آمریکا هشدار نظامی داد

رئیس جمهوری روسیه گفت که مسکو در پاسخ به اقدامات غیردوستانه ایالات متحده، تدابیر نظامی-فنی مناسب را اتخاذ خواهد کرد.

پوتین به آمریکا هشدار نظامی دادبه گزارش سرویس بین الملل­ ­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه خبری راشا تودی؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز سه شنبه در نشست هیات وزارت دفاع این کشور با بیان اینکه حق کامل دفاع در برابر اقدامات غیردوستانه آمریکا را داریم، تصریح کرد: مسکو در این مورد تدابیر نظامی-فنی مناسب را اتخاذ خواهد کرد.

پوتین روز سه‌شنبه در سخنرانی در جمع افسران نظامی ارشد مسکو گفت که دیگر غرب را شریک قابل اعتمادی نمی‌داند. او گفت که روسیه به دنبال تضمین‌های کتبی درباره حضور نیرو‌ها و سخت افزار‌های آمریکایی در نزدیکی مرزهایش بوده، اما حتی نمی‌توان به این تضمین‌ها تکیه کرد.

پوتین در این خصوص اظهار داشت: من و شما هر دو به خوبی می‌دانیم به بهانه‌های مختلف، از جمله تامین امنیت، آن‌ها هزاران کیلومتر دورتر از قلمروی ملی خود عمل می‌کنند. وقتی قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل دخالت می‌کند، همه آن‌ها را منسوخ و غیرضروری اعلام می‌کنند.

رئیس‌جمهور روسیه افزود گسترش بیشتر ناتو در اروپای شرقی را پیامد ابراز خوشحالی می‌داند که ناشی از به اصطلاح پیروزی غرب در جنگ سرد و نتیجه یک تحلیل غلط است.

پوتین تاکید کرد که روسیه آماده است اقدامات نظامی و فنی را به عنوان پاسخی به اقدامات غیردوستانه واشنگتن انجام دهد و تاکید کرد که این کار حق مسکو است.

وی با بیان این که ایالات متحده مقصر تشدید تنش‌ها در اروپا است، اظهار داشت: همانطور که قبلاً متذکر شدم، در صورت تداوم خط تهاجمی مشهود همکاران غربی ما، اقدامات تلافی‌جویانه مناسبی را از نظر فنی-نظامی انجام خواهیم داد و به اقدامات غیردوستانه واکنش سختی نشان خواهیم داد. می‌خواهم تاکید کنم، ما حق داریم این کار را انجام دهیم، ما حق داریم اقداماتی را انجام دهیم که برای تضمین امنیت و حاکمیت روسیه طراحی شده است.

پوتین گفت: تجمع نیرو‌های نظامی آمریکا و ناتو مستقیماً در مرز‌های روسیه و همچنین برگزاری رزمایش‌های بزرگ، از جمله رزمایش‌های برنامه‌ریزی نشده، باعث نگرانی جدی می‌شود. ما به شدت نگران استقرار عناصر سامانه دفاع موشکی جهانی آمریکا در نزدیکی روسیه هستیم.

اظهارات پوتین در حالی بیان می‌شود که روسیه منتظر پاسخ ناتو و ایالات متحده به پیشنهادات امنیتی خود است که شامل عدم استقرار تسلیحات تهاجمی در اروپای شرقی است.

پوتین خواسته‌ها درباره تضمین‌های امنیتی را تکرار و تاکید کرد که این جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده بود که در گفت‌وگوی دسامبر خود در مورد وضعیت اوکراین پیشنهاد تعیین نمایندگانی را برای مذاکرات در خصوص ثبات داد.

وزارت امور خارجه روسیه هم امروز (سه‌شنبه) هشدار داد در صورت امتناع ناتو از بحث درباره پیشنهادات امنیتی مسکو، همه گزینه‌ها از جمله استقرار تسلیحات اتمی در بلاروس مورد نظر قرار خواهد گرفت.

در ۱۷ دسامبر (جمعه ۲۶ آذر) وزارت خارجه روسیه دو پیش‌نویس در مورد ارائه تضمین‌های امنیتی قانونی از سوی ایالات متحده و ناتو را منتشر کرد.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه پیش‌تر از ناتو خواسته بود تا گفتگو‌های اساسی درباره تضمین‌های امنیتی بلندمدت قابل اعتماد روسیه را آغاز کند. وی تاکید کرد که روسیه به تضمین‌های الزام آور قانونی نیاز دارد، زیرا غرب به تعهدات لفظی خود عمل نکرده است.

این پیشنهادات بعد از آن مطرح شد که کشور‌های غربی با جوسازی رسانه‌ای ادعای حمله احتمالی روسیه به اوکراین طی ماه‌های آتی را مطرح کردند که با استقبال مقامات این کشور‌ها و تهدید مسکو به تحریم‌های سنگین و افزایش حمایت از دولت کی‌یف همراه شد.

این در حالی است که رئیس‌جمهور روسیه و دیگر مقامات ارشد این کشور، ادعای حمله به اوکراین را تکذیب کرده و آن را بهانه‌ای برای تقویت حضور ناتو در مرز‌های غربی خود و افزایش فشار اقتصادی علیه مسکو توصیف کرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
السلام علیک یا فاطمه الزهراء
سیاست پوتین و روسیه در قبال آمریکا بخصوص در سالهای اخیر همواره سیاست منطقی و عادلانه و درست بوده است و بنظر خدا و عیسی ابن مریم از آنها دفاع می کند. بهتر است آمریکا بجای رقابت غیر صحیح رفتار خود و سایر قدرتهای جهان را بسمت صلح هدایت کند و همچنین امید است رقابت سالم بین کشورهای قدرتمند بصورت سازندگی کشورهای جنگ زده و فقیر و محروم شکل بگیرد و جنگهای نظامی و هزینه های آن جای خود را به توسعه و سازندگی کشورها ی متوسط و کل کشورها بدهد و بجای جنگ به صلح و آبادانی بپردازند. رقابت و ماراتن همه برای خدمت به مردم جهان باشد. انشاء الله ساخت اتوبانها و فرودگاهها و قطارهای سریع السیر و مترو و تله کابینها در کوهستانها و بنادر جدید و مثل آنها... و توریسم بیشتر و راحت تر در دستور کار نخبگان جوان روسی و آمریکائی و جهان و ایرانی قرار بگیرد. آمین.
یا علی.
نظر شما
آخرین اخبار
رادیو زنجان با برنامه جمعه گوروشی میزبان استان‌های آذری زبان شمالغرب کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
آشنایی کودکان با نحوه حفاظت از محیط‌زیست در شهرستان کیار
پایان هفته سمنان با آسمانی غبارآلود
ضرورت توسعه مسکن و اشتغال در گیلان با بهره‌گیری از اراضی بلا استفاده
کنترل و پایش واحد‌های صنعتی تولید کننده گرد و غبار در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)