• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۲۶۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۵
بین الملل » اروپا
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از لندن

دولت انگلیس در رویای دوران استعمار

سازمان‌های خیریه در انگلیس اعلام کردند دولت این کشور پس از خروج از اتحادیه اروپا، با ارائه کمک‌های مالی به فکر رویای دوران استعماری خود است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، ۱۲ سازمان مردم نهاد، سازمان خیریه و اتحادیه‌های کارگری در انگلیس در نامه‌ای نوشتند، دولت انگلیس باید از پیگیری دوران استعمار خود دست بردارد و سرمایه گذاری "استعماری" در کشور‌های فقیر را پایان دهد.

دولت انگلیس در رویای دوران استعمارروزنامه گاردین در این باره نوشت: در نامه این ۱۲ سازمان و مرکز مردم نهاد، هشدار داده شده است دولت انگلیس، در رقابت با دولت چین، به جای کمک به رفع آموزشی در کشور‌های فقیر، در پی اهداف ژئوپولیتیک خود است.

گاردین افزود: لیز تراس، وزیر خارجه انگلیس ماه گذشته اعلام کرد، "نهاد توسعه کشور‌های همسود"، به "سرمایه گذاری بین المللی بریتانیا" مبدل می‌شود و به همین علت، مراکز مردم نهاد در انگلیس نگرانند این کار، به منظور کنار گذاردن کمک مالی به کشور‌های فقر و پیگیری اهداف استعماری از طریق دادن وام به بخش خصوصی در این کشور‌ها انجام شده باشد.

در نامه ۱۲ سازمان خیریه و مجمع مردم نهاد انگلیس آمده است راهبرد جدید دولت انگلیس و تغییر نام در سازمان موجود در وزارت خارجه این کشور، به جای کمک به کشور‌های فقیر، در پی سرمایه گذاری استعماری و نیز سودجویی در این کشورهاست.

گاردین نوشت: نام سازمانی‌هایی همچون "عدالت جهانی هم اکنون" (Global Justice Now)، کنگره اتحادیه‌های بازرگانی" (Trades Union Congress) و "آژانس کاتولیک برای توسعه بین الملل" (Catholic Agency for Overseas Development)، این نامه را امضا کرده اند.

این روزنامه انگلیسی افزود: دولت چین تاکنون ۱.۵ تریلیارد دلار (۱.۱ تریلیارد پوند) در بیش از ۱۵۰ کشوربه شرکت‌ها و دولت‌ها وام داده و یا سرمایه گذاری کرده و دولت انگلیس نیز در صدد است با اهرم مالی در وزارت خارجه، در کشور‌های آسیایی، آفریقایی و کارائیب، سرمایه گذاری کند و با ایجاد شغل در آن کشورها، بر سرمایه خود بیفزاید.

به نوشته گاردین، لیز تراس در زمان اعلام تغییر نام "نهاد توسعه کشور‌های همسود"، به "سرمایه گذاری بین المللی بریتانیا" گفت این نهاد می‌تواند با سرمایه گذاری در دیگر کشورها، به رشد اقتصادی کمک کند و آن کشور‌ها را به دموکراسی‌های بازار آزاد نزدیک کند و شبکه‌ای از آزادی را در سراسر جهان، راه بیندازد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
لسلام علیک یا فاطمه الزهراء
السلام علیک یا علی ابن ابیطالب
السلام علیک یا عیسی ابن مریم
شب یلدا مبارک
در شعر و سرود ملی انگلستان جمله ای است که در سرود ملی حتی ایران هم نیست و آن این است: خدا نگهدارد...این اعتقاد آنها در سرود ملی و وجود کلیساها با تاریخ بسیار قدیمی نشان از اعتقاد عمیق در این کشور دارد. افرادی مثل جمی کوربین نمونه عادلانه ترین افراد آن هستند. از دوران احمدی نژاد علاقه داشتم مسئول باشم و با جمی کوربین حرکتهای جبرانی استعمار انگلستان در جهان و ایران را بکمک حضرت عیسی انجام دهم. اما افسوس نشد. اکنون با برگزیت و استقلال کامل سیاستهای انگلیس از آمریکاو جهان وقت آن شده نخبگان جوان انگلیسی و ایرانی بازتعریف سیاستها کنند و با توجه به نیاز بشر و کشورها به شغل و آبادانی توان خود را برقابت سالم برای عمران و آبادی بخصوص کشورهای جنگ زده و محروم صرف کنند. اکنون دوران سازندگی پس از جنگهای مخرب فرارسیده و اگر نخبگان ایرانی بتوانند این ادبیات و سیاست را عمومی کنند جریان رقابت سالم سازندگی اتفاق می افتد که نیاز مردم جنگ زده و فقیر جهان بسیار بیشتر از توان تمام کشورهای توانا می باشد امیدوارم بطور مثال قطار سریع السیر در جاده ابریشم یا بنادر جدید یا قطارهای سریع السیر بین شهرهای زیارتی یا اتوبانها و تونلها و متروهای شهرها در دستور کار نخبگان انگلیسی و آمریکائی و روسی و جهان و ایرانی قرار بگیرد و فضای آبادانی و صلح بجای جنگ و تهدید غالب شود.و اینها عیدی کریسمس و عیدی حضرت عیسی ابن مریم به انگلستان هم باشد. انشاءالله.
یا علی.
نظر شما
آخرین اخبار
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)