• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۲۷۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۳:۳۰
بین الملل » اروپا
در نشستی با حضور پوتین

گزارش وزیر دفاع روسیه درباره توانایی نظامی کشورش

سرگئی شویگو از برنامه‌های مختلف برای تجهیز ارتش کشورش به تسلیحات مدرن خبر داد.

به گزارش سرویس بین الملل­ ­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روسیاالیوم‏‎؛ وزیر دفاع روسیه در نشستی با حضور رئیس جمهور این کشور، گزارش مشروحی از فعالیت‌های مختلف در حوزه نیرو‌های مسلح کشور ارائه کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سرگئی شویگو در نشست وزارت دفاع روسیه و در آغاز سخنانش با اشاره به تحولات اخیر نزدیک مرز‌های کشورش، گفت: آمریکا حضور نظامی خود را نزدیک مرز‌های روسیه گسترش داد، در حال حاضر حدود هشت هزار نظامی آمریکایی در این مناطق حضور دارند.
وی افزود: شاهد تغییرات گسترده‌ای در حوزه سامانه موشک‌های میان برد و طرح‌های مرتبط با آن هستیم. در لهستان مناطقی برای استقرار سامانه‌های جدید و نیرو‌های زرهی مهیا شد و در این مناطق که مناطق نزدیک به روسیه است، تحرکات نظامی دیگر کشور‌ها را شاهدیم. در آب‌های قطبی و اقیانوس اطلس فرماندهانی جدید در پی تسلط بر ناوگان‌های دریایی هستند. در طرح‌های نظامی آنان جایگاه بسیار ویژه‌ای برای بمب افکن‌های راهبردی، تعریف و فعالیت‌هایی در این حوزه، نزدیک مرز‌های روسیه آغاز شده است. نیرو‌ها برای انتقال در قالب کاروان‌های بزرگ نظامی به مناطق نزدیک روسیه آموزش می‌بینند، شاهد اردوگاه‌های نظامی جدید هستیم که هدف آن‌ها نزدیک شدن به مرز‌های روسیه است.
وی در ادامه با اشاره به تحولات شرق اوکراین گفت: فعالیت نیرو‌های مسلح اوکراین تهدیدی برای امنیت ملی روسیه است، کشور‌های ناتو سعی می‌کنند از خاک اوکراین برای رسیدن به اهدف نظامی خود بهره بگیرند، بیش از ۱۲۰ کارشناس متخصص وابسته به شرکتی آمریکایی در منطقه‌ای نزدیک به «دونتسک» فعالند و برای عملیات هجومی آینده ارتش اوکراین برنامه ریزی می‌کنند. حملات هوایی و گلوله باران مناطق شرقی اوکراین یعنی مواضع ساکنان غیر نظامی این منطقه ادامه دارد. خطر قاچاق مواد مخدر و انتقال تروریست‌ها به این مناطق، نوع دیگری از خطرات موجود نزدیک مرز‌های ماست. اقدامات دیگری هم در این مناطق دیده می‌شود که بر روند اوضاع منطقه اثر گذار است.
وزیر دفاع روسیه همچنین در گزارشی از خدمات وزارت دفاع و نیرو‌های مسلح گفت: وزارت دفاع روسیه برای کاستن از آمار مبتلایان به ویروس کرونا، تدابیر مناسبی اتخاذ کرد. معاینات پزشکی نظامیان را چند برابر کردیم و در این زمینه از نظام جدید معاینات کرونایی بهره گرفتیم. واکسینه کردن نیرو‌های مسلح در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجهی یافت. در چارچوب رهنمود‌های رئیس جمهور (پوتین) مراکز علمی جدیدی برای نیرو‌های مسلح افتتاح شد. تلاش کردیم برای مبارزه با ویروس کرونا در مناطق مختلف روسیه فعالیت کنیم، نیرو‌های مسلح ۳۲ بیمارستان موقت را در مناطق مختلف ایجاد کردند و از پزشکان نظامی برای خدمات رسانی استفاده کردند.
سرگئی شویگو افزود: امسال ۱۳ هزار افسر جدید وارد نیرو‌های مسلح شدند، این افراد فارغ التحصیلان دانشکده‌های نظامی هستند. بسیاری از فرماندهان، دوره‌های مختلفی را برای تجربیات نظامی گذرانده اند. برای حل مشکل مسکن نظامیان اقدام کردیم. برای بیش از ۱۹ هزار نظامی مسکن تهیه کردیم، همچنین در بخش مسکن استیجاری نظامیان نیز طرح‌هایی به اجرا گذاشته شد.
وزیر دفاع روسیه خاطر نشان کرد: در حوزه یگان‌های موشک‌های راهبردی، موشک‌های جدید آوانگارد را به ارتش تحویل دادیم. نظام موشکی «یارس» نیز دیگر موشک تحویلی به ارتش است، در چارچوب فعالیت‌های گسترده در سایه ریاست فرماندهی کل نیرو‌های مسلح کشور روسیه، توانستیم نیرو‌های مسلح را به بیش از ۸۱ درصد از تسلیحات مدرن مسلح سازیم. یگان‌های دفاع هوایی به سامانه‌های موشکی جدید مجهز شده اند که «اس ۴۰۰ تریومف» یکی از این سامانه هاست ضمن اینکه جنگنده ویژه دفاع هوایی میگ ۳۱ نیز در این ردیف جای می‌گیرد. همچنین مدلی جدید از پهپاد را آزمایش کردیم.
وی افزود: در حوزه زیرساخت‌ها در فرودگاه‌های نظامی، اقدامات قابل توجهی انجام شد. ناوگان دریایی را به انواع مختلف شناور‌های جنگی مدرن مجهز کردیم. یگان‌های جدیدی در حوزه توپخانه و موشک ایجاد شد. برای سال ۲۰۲۲ طرح‌های قابل توجهی برای تامین مسکن نیروی دریایی داریم. نیرو‌های چترباز ما به انواع جدید تجهیزات و تسلیحات نظامی مجهز و دو یگان ویژه چترباز، سازماندهی شده اند. سطح تجهیز ارتش به تسلیحات نوین به ۷۱ درصد رسید و از نظر میزان بودجه دولتی به رتبه نهم جهان رسیدیم.
سرگئی شویگو همچنین تصریح کرد: برنامه‌های مختلفی برای تجهیز ارتش به تسلیحات مدرن وجود دارد، سعی کردیم کارخانجات صنایع دفاعی را مدرن سازی کنیم و سطح فنی تولیدات در این کارخانجات را توسعه دهیم. ناوگان نظامی خود را به زیر دریایی و کشتی‌های مدرن مجهز کردیم و جهت توسعه انواع مختلف سلاح تا سال ۲۰۳۰ برنامه داریم. در حوزه حفظ و نگهداری تجهیزات جدید نیز شرکت‌های متخصص را به کار گرفتیم و در این زمینه به صورت صد درصدی تجهیزات نظامی جدید نیرو‌های مسلح تحت صیانت و حفاظت قرار گرفتند؛ و در این بخش در مقایسه با سال ۲۰۱۹ شاهد توسعه دو برابری هستیم. در حوزه جلوگیری از هدر رفتن هزینه‌های دفاعی که در نوع خود برای اولین بار انجام می‌شود، سامانه‌ای را به کار گرفته ایم.
وی سپس افزود: آموزش‌های نظامی مثل رزمایش غرب ۲۰۲۰ به گروه‌ها و یگان‌های نظامی کمک کرد تا بتوانند به شیوه بهتری به ماموریتهایشان در تامین امنیت و ثبات عمل کنند. در این رزمایش‌ها نیرو‌هایی از بیست کشور از جمله کشور‌های عضو پیمان امنیت جمعی و سازمان همکاری شانگ‌های حاضر شدند. حدود ۴۵ تمرین نظامی اجرا شد و تمریناتی برای ناوگان‌های دوربرد در مناطقی مثل اقیانوس آرام در دست اجراست. در همه این تمرینات تسلیحات جدید کارایی خود را در سطح گسترده‌ای اثبات کرده اند.
وزیر دفاع روسیه تصریح کرد: تمرینات ما بزرگترین تمرینات نظامی در جهان بود که در خاک شش کشور به اجرا گذاشته شد و نیرو‌هایی از ۴۳ کشور در آن مشارکت داشتند. این آموزش‌ها به نیرو‌ها کمک کرد تا در مناطق شناخته نشده آموزش ببینند. نیرو‌های حافظ صلح ما در قره باغ به ماموریتشان ادامه می‌دهند، آنان بیش از ۲۳ پویش کمک‌های انسان دوستانه اجرا کردند، این نیرو‌ها ناظر توقف درگیری در این منطقه اند.
وی گفت: نیرو‌های روسی تضمین کننده امنیت در سوریه اند، آنان به ویژه در آرامش اوضاع در جنوب این کشور نقش پررنگی دارند و توانستند ضمن افزایش ثبات، مانع خونریزی شوند. آنان بیش از سه هزار پویش برای کمک‌های انسان دوستانه را به اجرا گذاشتند. پزشکان نظامی ما نیز به بیش از ۱۳۲ هزار شهروند سوری خدمات رسانی کردند.
سرگئی شویگو گفت:  فعالیت‌های ما برای فعال سازی زیر ساخت‌های نظامی در سوریه ادامه دارد ضمن اینکه فعال سازی فرودگاه‌ها و تجهیز اردوگاه‌های آموزشی هم از دیگر فعالیت‌های ما در سوریه است. اجرایی شدن این برنامه‌ها سبب تقویت جایگاه ارتش سوریه در جهان خواهد شد. تمرینات مشترک میان نیرو‌های روسی و نیروی هوایی چین و ناوگان روسی- چینی از برنامه‌های اجرایی دیگر ما بود، شرکای راهبردی ما در تمرینات نظامی کشور‌هایی مثل چین و هند هستند و فعالیت‌های نظامی که روسیه در آن‌ها حاضر شده است بزرگترین و وسیع‌ترین تمرینات در جهان بودند. نمایشگاه همایش ارتش با مشارکت ۱۱۷ کشور جهان و با حدود یک میلیون و هفتصد هزار بیننده، تنها یکی از این موارد است، همچنین سعی شد جهت توسعه آمادگی نیرو‌های مسلح کشور، تشکیلات جدیدی در حوزه آموزش به اجرا گذاشته شود که توسعه دانشگاهها، دانشکده‌ها و مراکز آموزشی با ۱۳۰ هزار دانش پژوه و توسعه توان علمی دانشجویان در مراکز آموزشی نظامی و غیر نظامی، بخشی از این برنامه هاست.
وی افزود: برای توسعه و تقویت نیرو‌های مسلح ۱۸۰.۲ میلیارد روبل بودجه اختصاص یافت، حقوق نظامیان در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ میلادی افزایش می‌یابد و این اتفاق موجب تقویت پیوستن نخبگان به نیرو‌های مسلح خواهد شد. توسعه ۱۵ برابری خدمات به فرزندان نظامیان و ارائه خدمات ویژه به خانواده‌های نظامیان در شرکت‌های همکاری کننده با وزارت دفاع، ارائه خدمات پزشکی به خانواده‌های نیرو‌های مسلح در ده‌ها مرکز خدمات درمانی، بهره مندی از مدرن‌ترین تجهیزات پزشکی در مراکز پزشکی مسکو، قفقاز و پترزبورگ و خدمات مشابه دیگر، بخش دیگری از توسعه و تقویت نیرو‌های مسلح است.
شویگو در پایان گفت: تلاش برای ساخت پنج فرودگاه برای هر نوع هواپیما، ساخت مراکز سوخت رسانی در فرودگاه‌های نظامی، ساخت مراکز تفریحی و... بخش‌های دیگری از طرح‌های ماست که سبب تقویت روحی و روانی نیرو‌های مسلح و انجام ماموریت‌های بهتر این نیرو‌ها می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این همه بریز وبپاش ، آخرش معامله با غرب وتمام اوکراین را بده سوریه و۔۔ مال تو
نظر شما
آخرین اخبار
میلیون‌ها بات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
پانزدهمین «محفل سینما انقلاب» به پایان رسید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
رفع تصرف اراضی ملی در سیاهکل
آغاز پویش خانه‌تکانی با مصرف بهینه آب در بندر ماهشهر 
کشت گیاه علوفه‌ای ماشک در مزارع الوار گرمسیری اندیمشک
۳ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور یامچی - مرند
مجازی شدن کلاس‌های نظری دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان امسال
مهر و موم کردن مرکز زیبایی غیرمجاز در لنگرود
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
محرومیت روستای دره اشکفت بخش مرغای ایذه از جاده آسفالت+فیلم
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در استان
دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 
هماهنگی‌های بزرگداشت سردار سرافراز، شهید حسین املاکی در لنگرود
حقوق اسفندماه رانندگان سرویس مدارس دزفول پرداخت می‌شود
یک برد و یک شکست سهم نمایندگان استان در لیگ برتر هندبال مردان
اوقات شرعی اهواز، ۷ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
نخستین نشست کارگروه ساماندهی مد و لباس استان کرمان برگزار شد
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)