• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۴۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۶:۰۶
بین الملل » مقاومت
در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الشروق الجزایر

اسماعیل هنیه: توقف مقاومت را هرگز نخواهیم پذیرفت

رئیس دفتر سیاسی حماس گفت کرانه باختری همچنان خروشان باقی خواهد ماند و تا آزادسازی سرزمین و احقاق حقوق فلسطین، از جوش خروش باز نمی ایستد.

اسماعیل هنیه: توقف مقاومت را هرگز نخواهیم پذیرفتبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ رئیس دفتر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین گفت: توقف مقاومت و دفاع از قدس، اسرا و آوارگان فلسطینی را هرگز نخواهیم پذیرفت و به احقاق حقوق خود در فلسطین از بحر تا نهر به پایتختی قدس شریف پایبندیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رئیس دفتر سیاسی حماس، اسماعیل هنیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الشروق الجزایر، ضمن تمجید و قدردانی از مواضع الجزایر و رئیس جمهور این کشور در حمایت از مسئله فلسطین و اعلام مخالفت با روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت: عادی سازی روابط و توافقات امنیتی، سیاسی و اقتصادی با دشمن صهیونیستی محکوم است. این توافقات باعث نفوذ رژیم اشغالگر در منطقه می‌شود و سیطره صهیونیسم را بر منطقه عربی و اسلامی افزایش می‌دهد.

اسماعیل هنیه در ادامه گفت: به اسم ملت و مقاومت فلسطین و همه آزادگان امت از دولت‌ها و حکومت‌هایی که اقدام به عادی سازی روابط با دشمن کرده اند، می‌خواهیم این رویکرد را متوقف و در آن تجدید نظر کنند و از اصالت و اصول ثابت امت عربی و اسلامی در قبال مسئله فلسطین و تقابل و نزاع با رژیم اشغالگر، جانبداری و پیروی کنند.

وی با اشاره به نشست سران کشور‌های عربی که قرار است در الجزایر برگزار شود، گفت: حماس به این نشست به خصوص در سایه تلاش‌های آمریکا برای ایجاد ائتلاف‌های نظامی و امنیتی در منطقه با هدف برتری دادن رژیم صهیونیستی، توجه ویژه دارد.

هنیه ابراز امیدواری کرد که در نشست الجزایر، قطعنامه الزام آوری برای متوقف کردن عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر و بازیابی حیثیت و اعتبار قدس، صادر و تصمیماتی برای پشتیبانی از قدس و مقابله با توطئه‌های رژیم اشغالگر اتخاذ شود. همچنین برای شکست کامل محاصره نوار غزه تدابیری اندیشده شود. تصمیمات اتخاذ شده در نشست الجزایر باید در حد و اندازه شرایط فعلی حاکم بر تحولات فلسطین و منطقه باشد.

رئیس دفتر سیاسی حماس ضمن اعلام پشتیبانی از همه اسرای فلسطینی به ویژه بانوان اسیر، از ملت‌های جهان خواست حمایت خود را از اسرای فلسطینی اعلام کنند و بار دیگر تأکید کرد: نظامیان صهیونیست که در اسارت حماس هستند، تا زمانی که اسرای فلسطین آزاد نشوند، آقتاب را نخواهند دید. دستان قدرتمند مقاومت در هر جایی و به هر شیوه‌ای برای آزاد کردن اسرای فلسطینی به حرکت درخواهد آمد.

اسماعیل هنیه خاطرنشان کرد: عملیات‌های اخیر در کرانه باختری نشان می‌دهد مقاومت در وجدان و باطن همه فلسطینی‌ها زنده و بیدار است و هیچ یک از تلاش‌های رژیم صهیونیستی از طریق همکاری امنیتی با تشکیلات خودگردان برای شکستن اراده مقاومت و استقامت ملت فلسطین موفق نشده و نخواهد شد.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در پایان گفت: کرانه باختری، این آتشفشان خروشان همچنان خروشان باقی خواهد ماند و تا آزادسازی سرزمین و احقاق حقوق فلسطین، از جوش خروش باز نمی‌ایستد.

از سوی دیگر؛ صالح العاروری نائب رئیس دفتر سیاسی حماس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الاقصی گفت: باید برای همگان آشکار باشد که تجلیل و استقبال گرم از اسرای آزاده که علیه اشغالگری مقاومت کرده اند، واجب و وظیفه فرزندان ملت فلسطین و تثبیت ارزش‌هایی است که تأکید می‌کند کسی که علیه اشغالگری مقاومت می‌کند برای ما در اولویت و قابل احترام است و مبارزات و جان فشانی‌های او به هدر نخواهد رفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: متأسفانه تحولات اخیر در کرانه باختری و تحت پیگرد قرار دادن کاروان‌های استقبال از اسرای آزاده و احیانا حمله به این کاروان‌ها به بهانه اهتزاز پرچم‌های حماس یا جهاد، نه فقط غیر قابل توجیه بلکه به شدت محکوم است. این اقدامات تلاش در راستای دگرگون کردن ارزش‌های ملی است، گویا اسیر آزاده مرتکب گناه شده است و مردم باید او را رهایش کنند و برای او جایگاه، ارزش و اعتباری قائل نباشند.

در خبری دیگر؛ به گزارش خبرگزاری یونیوز، رژیم اشغالگر صهیونیستی "خلدون البرغوثی" اسیر فلسطینی ساکن شهرک کوبر در شمال رام الله را پس از شش ماه بازداشت آزاد کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آشنایی با عشایر در دهه فجر
خوزستان، آماده حماسه در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، پنج شنبه ۲۳ بهمن
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۳ طرح عمرانی و خدماتی در ورزنه
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و دوم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
قطعه شعری برای ایران
آغاز مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ساعاتی دیگر دراصفهان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی ۲۲بهمن از بامداد در اصفهان
نا امیدی دشمن در ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
واکنش روسیه به تصمیم اسرائیل درباره کرانه باختری
حضور در راهپیمایی برای عزت ایران
دوجاریک: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا به نتیجه برسد
۲۲ بهمن؛ گذار تاریخی ایرانیان از سلطنت به جمهوری اسلامی
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)