• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۴۵۶۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۲
آذربایجان شرقی » اجتماعی
با وجود بارش برف؛

باز بودن راههای اصلی و فرعی آذربایجان‌ شرقی

معاون راهداری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی اعلام کرد: راه‌های اصلی و فرعی استان با وجود بارش سنگین برف تا این لحظه باز است.

باز بودن راه‌های اصلی و فرعی آذربایجان‌ شرقیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، غلامرضا رسول زاده با اشاره به بارش برف و کولاک شدید در برخی گردنه‌های استان گفت: با تلاش راهداران تمامی راه‌های اصلی و فرعی استان باز است و تردد در آن ها جریان دارد.

وی ادامه داد: آزادراه تبریز - زنجان باز است ولی با توجه به بروز کولاک در گردنه ها و مناطق کوهستانی استان و لغزندگی آنها، تردد در این مسیرها بدون زنجیر چرخ موجب ایجاد راهبندان می شود بنابراین رانندگان برای تردد در این مسیرها حتما خودرو خود را به زنجیر چرخ مجهز کنند.

معاون راهداری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اظهار کرد: بارش برف از دیشب در تمامی شهرستان های استان آغاز شده است و در این میان در جاده های تبریز ـ اهر، مرند، شبستر و بستان آباد میزان بارش زیاد است و ارتفاع برف در آن ها به بیش از ۲۰ سانتیمتر می رسد.

وی گفت: هم اکنون ۵۰ گروه راهداری با همراه امکانات و تجهیزات در سطح جاده های استان مشغول برف روبی، نمک پاشی و ارائه خدمات به مسافران هستند.

رسول زاده ادامه داد: شامگاه پنجشنبه بر اثر بارش سنگین برف راه ارتباطی حدود ۱۷۰ روستای هشترود و چاراویماق بسته شده بود که با تلاش راهداران، راه ۱۵۰ روستا بازگشایی شد ولی به علت بارش برف و کولاک مجددا راه ارتباطی تعدادی از آن ها بسته شد.

وی با اشاره به ادامه بارش برف و کولاک در شهرستان های آذربایجان شرقی یادآوری کرد: در سایر شهرستان های استان نیز راه ارتباطی تعداد کمی از روستاها بسته شده است که تلاش می شود به محض فروکش کردن کولاک راه تمامی روستاهای استان بازگشایی شود.

رسول زاده به رانندگان و مسافران توصیه کرد: در صورت نبود ضرورت از مسافرت خودداری و در صورت نیاز خودرو خود را به زنجیر چرخ و وسایل گرمایشی مجهز کنند و علاوه بر رعایت حرکت با سرعت کم و مطمئنه در جاده ها با خود پوشاک زمستانی به همراه داشته باشند.

وی همچنین به مردم و مسافران توصیه کرد قبل از سفر از طریق تلفن گویای ۱۴۱ که ۲۴ ساعته پاسخگو است، در خصوص وضعیت راه ها و شرایط آب و هوایی اطلاعات کسب کنند.

آذربایجان شرقی دارای ۲۳۵ کیلومتر آزاد راه، ۴۵۳ کیلومتر بزرگراه، ۹۲۲ کیلومتر راه اصلی، ۲ هزار و ۷۵ کیلومتر راه فرعی و ۱۰ هزار و ۴۴۱ کیلومتر راه روستایی است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
رونمایی از کتاب کوثرانه
برپایی جشن نیمه شعبان در روستای کتا بخش پاتاوه
استان یزد تحت تأثیر موج ناپایدار جوی؛ بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دید افقی
بهره برداری و کلنگ زنی ۶۲ طرح در شهرستان دنا
الحاق ۱۴۸ هزار هکتار زمین به شهر‌ها و روستا‌های کشور از سال ۱۴۰۰ تاکنون
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
پوشش ۹۹.۹درصدی آب شرب شهری در کردستان
اعلام اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه در استان
آغاز خرید اقلام کالابرگ مرحله دوم دهک‌های اول تا سوم از امروز
شهرداری‌ها باید با آمادگی کامل به استقبال نوروز ۱۴۰۵ بروند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)