• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۴۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶
خوزستان » علمی فرهنگی

درخشش سه عضو هیات علمی دانشگاه چمران اهواز

سه عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جمع اعضای هیات علمی برتر همکاری با جامعه و صنعت کشور قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، دکتر علی حقیقی عضو هیات‌علمی دانشکده مهندسی عمران و معماری، دکتر محمود جورابیان عضو هیات علمی دانشکده مهندسی و دکتر محمود کاشفی‌پور عضو هیات‌علمی دانشکده مهندسی آب و محیط‌زیست دانشگاه شهید چمران اهواز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جمع اعضای هیات‌علمی برتر همکاری با جامعه و صنعت کشور قرار گرفتند.
درخشش سه عضو هیات علمی دانشگاه چمران اهواز
از طرح‌های «توسعه‌ی مدل‌های ریاضی برنامه‌ریزی و مدیریت سیستم‌های آب شهری» و «توسعه روش‌های هوشمند بهینه‌سازی و بهره‌برداری از سیستم‌های آب‌رسانی و شبکه‌های جمع‌آوری فاضلاب» می‌توان به عنوان تجارب مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی و منطقه‌ای دکتر حقیقی نام برد.

«بومی‌سازی و تدوین دانش فنی فناوری اسمز مستقیم جهت تصفیه آب‌های شور و بهینه‌سازی و ساخت یک مدل هیبریدی اسمز معکوس مستقیم جهت افزایش راندمان فرایند شیرینی‌پزی آب»، «بررسی عوامل ایجاد تنش‌های مختلف در شبکه‌های توزیع آب و ارائه راهکار‌های کنترلی در جهت افزایش راندمان بهره‌برداری» مهم‌ترین قرارداد‌های تقاضامحور این عضو هیات‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز است.

همچنین دکتر محمود جورابیان دیگر عضو هیات‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز «مشارکت و عضویت در کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش مهندسی برق- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «مشارکت و عضویت در کمیته‌ی داوری پروژه‌های ملی توانیر- شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع»، «عضویت در کمیته‌ی مرکزی تحقیقات برق سازمان آب‌وبرق خوزستان و شرکت توزیع برق خوزستان» و... را در زمره تجارب مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی و منطقه‌ای خود دارد.

از مهم‌ترین قرارداد‌های تقاضامحور وی می‌توان به «طراحی و ساخت پکیج کامل نیروگاه برق‌آبی کوچک»، «مکان‌یابی بهینه‌ی احداث نیروگاه خورشیدی و بادی به منظور تامین انرژی تاسیسات آب و فاضلاب با استفاده از سنجش از دور و GIS» و... اشاره کرد.

دکتر محمود کاشفی‌پور دیگر عضو هیات‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز است که از سوی وزارت عتف به عنوان هیات‌علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت معرفی شده است که از جمله تجارب مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی و منطقه‌ای او می‌توان به «ریاست کارگروه تخصصی علوم و مهندسی آب وزارت عتف و نقش مؤثر در توسعه رشته‌های مرتبط با آب در کشور و برنامه‌ریزی علمی این رشته‌ها»، «عضو گروه تحقیقاتی برای تهیه‌ی برنامه‌ی تحقیقاتی پنج‌ساله بخش‌های مختلف آب برای سازمان آب‌وبرق خوزستان و انجام طرح‌های تحقیقاتی متعدد برای این سازمان»، «عضو کارگروه محیط زیست گزارش سیلاب سال ۱۳۹۸» و... اشاره کرد.

 

بیشتر بخوانید : تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه شهید چمران اهواز


«مدیریت پسماند‌ها و فاضلاب‌های صنعتی بزرگ، اثرات زیست‌محیطی با محوریت مدیریت منابع آب»، «ارزیابی تصفیه‌خانه‌های صنعتی و بهداشتی واحد‌های بزرگ در حوزه کلان‌شهر اهواز»، «ارزیابی پسماند‌های مایع صنایع بزرگ در حوزه کلان‌شهر اهواز» و... از مهم‌ترین قرارداد‌های تقاضامحور این استاد دانشگاه شهید چمران اهواز است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)