• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۴۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۶
خوزستان » علمی فرهنگی

درخشش سه عضو هیات علمی دانشگاه چمران اهواز

سه عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جمع اعضای هیات علمی برتر همکاری با جامعه و صنعت کشور قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، دکتر علی حقیقی عضو هیات‌علمی دانشکده مهندسی عمران و معماری، دکتر محمود جورابیان عضو هیات علمی دانشکده مهندسی و دکتر محمود کاشفی‌پور عضو هیات‌علمی دانشکده مهندسی آب و محیط‌زیست دانشگاه شهید چمران اهواز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جمع اعضای هیات‌علمی برتر همکاری با جامعه و صنعت کشور قرار گرفتند.
درخشش سه عضو هیات علمی دانشگاه چمران اهواز
از طرح‌های «توسعه‌ی مدل‌های ریاضی برنامه‌ریزی و مدیریت سیستم‌های آب شهری» و «توسعه روش‌های هوشمند بهینه‌سازی و بهره‌برداری از سیستم‌های آب‌رسانی و شبکه‌های جمع‌آوری فاضلاب» می‌توان به عنوان تجارب مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی و منطقه‌ای دکتر حقیقی نام برد.

«بومی‌سازی و تدوین دانش فنی فناوری اسمز مستقیم جهت تصفیه آب‌های شور و بهینه‌سازی و ساخت یک مدل هیبریدی اسمز معکوس مستقیم جهت افزایش راندمان فرایند شیرینی‌پزی آب»، «بررسی عوامل ایجاد تنش‌های مختلف در شبکه‌های توزیع آب و ارائه راهکار‌های کنترلی در جهت افزایش راندمان بهره‌برداری» مهم‌ترین قرارداد‌های تقاضامحور این عضو هیات‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز است.

همچنین دکتر محمود جورابیان دیگر عضو هیات‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز «مشارکت و عضویت در کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش مهندسی برق- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «مشارکت و عضویت در کمیته‌ی داوری پروژه‌های ملی توانیر- شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع»، «عضویت در کمیته‌ی مرکزی تحقیقات برق سازمان آب‌وبرق خوزستان و شرکت توزیع برق خوزستان» و... را در زمره تجارب مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی و منطقه‌ای خود دارد.

از مهم‌ترین قرارداد‌های تقاضامحور وی می‌توان به «طراحی و ساخت پکیج کامل نیروگاه برق‌آبی کوچک»، «مکان‌یابی بهینه‌ی احداث نیروگاه خورشیدی و بادی به منظور تامین انرژی تاسیسات آب و فاضلاب با استفاده از سنجش از دور و GIS» و... اشاره کرد.

دکتر محمود کاشفی‌پور دیگر عضو هیات‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز است که از سوی وزارت عتف به عنوان هیات‌علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت معرفی شده است که از جمله تجارب مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی و منطقه‌ای او می‌توان به «ریاست کارگروه تخصصی علوم و مهندسی آب وزارت عتف و نقش مؤثر در توسعه رشته‌های مرتبط با آب در کشور و برنامه‌ریزی علمی این رشته‌ها»، «عضو گروه تحقیقاتی برای تهیه‌ی برنامه‌ی تحقیقاتی پنج‌ساله بخش‌های مختلف آب برای سازمان آب‌وبرق خوزستان و انجام طرح‌های تحقیقاتی متعدد برای این سازمان»، «عضو کارگروه محیط زیست گزارش سیلاب سال ۱۳۹۸» و... اشاره کرد.

 

بیشتر بخوانید : تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه شهید چمران اهواز


«مدیریت پسماند‌ها و فاضلاب‌های صنعتی بزرگ، اثرات زیست‌محیطی با محوریت مدیریت منابع آب»، «ارزیابی تصفیه‌خانه‌های صنعتی و بهداشتی واحد‌های بزرگ در حوزه کلان‌شهر اهواز»، «ارزیابی پسماند‌های مایع صنایع بزرگ در حوزه کلان‌شهر اهواز» و... از مهم‌ترین قرارداد‌های تقاضامحور این استاد دانشگاه شهید چمران اهواز است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)